تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

آشنایی با خواص خوراکی ها - مطالب و مقالات آموزشی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 9
  • بازدید دیروز : 25
  • بازدید کل : 345779

افزودن نمک


افزودن نمک
هنگامی که صحبت از کاربرد ادویه جات به میان می آید، میزان نمک مصرفی به دلیل تأثیر خاص آن بر طعم غذا نسبت به سایر ادویه ها اهمیت بیشتری پیدا می کند. از این رو باید توجه داشت نمک گوشت و مرغ را قبل از کباب کردن به آنها افزوده و یا نمک ماکارونی را قبل از قرار دادن ظرف آب روی حرارت، به آن اضافه کرد. معمولاً افزودن دو قاشق غذاخوری نمک در شش لیتر آب مناسب است.

 


▪ مایعات طعم دار
استفاده منحصر از آب در پخارپز کردن سبزیجات، گرم کردن غذا، تهیه سوپ و... از طعم و کیفیت غذا می کاهد. از این رو استفاده از آب گوشت، مرغ و سبزیجات برای پخت غذا و برنج طعم آنها را بهبود می بخشد.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

۵ دستورالعمل آشپزی برای پخت غذاهای خوش مزه


۵ دستورالعمل آشپزی برای پخت غذاهای خوش مزه

 

 


۵ دستورالعمل آشپزی برای پخت غذاهای خوش مزه


 


 

خوش طعم بودن غذا یکی از مهم ترین نکاتی است که می بایست هنگام پخت مورد توجه قرار گیرد. در کنار پیروی از دستورات غذایی که معمول ترین روش برای بهبود بخشیدن به طعم غذاست، گاهی به کارگیری دستورالعمل های ساده ای مثل میزان و زمان افزودن نمک به غذا، استفاده از مایعات طعم دار برای پخت غذا، استفاده از ترشی مناسب و کره و همچنین بهره گیری از مواد غذایی با بافت های متفاوت در بالا بردن طعم مطلوب غذا تأثیر چشمگیری دارد.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

توصیه های دکتر کیمیاگر درباره طبخ و مصرف انواع گوشت در آشپزی


توصیه های دکتر کیمیاگر درباره طبخ و مصرف انواع گوشت در آشپزی

 

 


توصیه های دکتر کیمیاگر درباره طبخ و مصرف انواع گوشت در آشپزی


 


 

یکی از چهار گروه اصلی غذایی، گروه گوشت ها هستند که شامل گوشت انواع ماهی ها و آبزیان، مرغ و طیور و چهارپایان اهلی بوده و هر کدام بسته به نوع، مقدار و زمان مصرف دارای فواید و مضرات کاملاً متفاوتی هستند. میزان مصرف کل گوشت ها تقریباً ۶۰ تا ۱۵۰ گرم برای هر فرد نسبت به شرایط و سنشان در ۳ تا ۴ وعده در هفته توصیه می شود که می توان آن را بین گوشت قرمز و سفید تقسیم کرد.. دو نوع آهن برای جذب در بدن مورد استفاده قرار می گیرند، یکی آهن هِم و دیگری آهن غیرهِم. منبع آهن هِم یا نوع حیوانی آن در گوشت ها بوده و آهن غیرهِم در غلات، حبوبات و سبزیجات یافت می شود. گوشت سفید نیز آهن هِم دارد مخصوصا در قسمت ران به خاطر تحرک بیشتر حیوان، بنابراین کم خون ها بهتر است به جای سینه مرغ، گوشت ران را میل کنند.

 


اگر بخواهیم درباره این موضوع که خوردن گوشت قرمز برای چه کسانی ضروری است بپردازیم، باید بگوییم میانسالان باید در مصرف این ماده غذایی مقدار حداقل را برگزینند زیرا چربی آن از نوع کلسترول دار است و دریافت زیاد این نوع چربی عواقبی چون افزایش احتمال بیماری های قلبی و عروقی و چاقی را به دنبال دارد اما کودکان، افراد در حال رشد و زنان باردار و شیرده باید سهم مشخصی از برنامه غذایی شان را به این ماده غذایی اختصاص دهند.

 


در علم تغذیه به روش های پخت انواع گوشت ها توجه خاصی شده است و بنابراین گوشت قرمز را نیز به روش های مختلف می توان طبخ کرد. یکی از این روش های پخت کباب کردن است که روش مناسب و مفیدی بوده به شرطی که در شرایط استاندارد تهیه شود به طور مثال، گوشت در حرارت بالا و آتش تند طبخ نشود، فاصله سیخ گوشت با زغال رعایت شده باشد و با سبزیجاتی نظیر انواع فلفل، پیاز و گوجه فرنگی همراه شود که در این صورت وعده ای مغذی را پیش رو خواهید داشت. در ضمن، کباب باید آبدار و مغزپخت باشد در حقیقت خشک و زغالی شدن گوشت، مواد حلقوی سرطان زایی را به بدن می رسانند که سلامت مصرف کننده را به مخاطره خواهند انداخت. به علاوه، خوردن ریحان همراه با کباب به هضم بهتر این غذا کمک می کند.

 


در آخر به شما یادآور می شویم که مصرف گوشت قرمز برای هیچ کس در شرایط عادی ممنوع نیست بلکه باید محدودیتی در مصرف آن رعایت شود. به علاوه، گوشت سفید به نوع قرمز آن ارجحیت داشته و باید حداقل به نسبت مساوی میل شوند. خیلی ها این تصور غلط را دارند که خوردن هر چه بیشتر منابع غذایی آهن، موجب رفع سریع تر کم خونی آنها می شود در حالی که ۴۸ ساعت زمان لازم است تا آهن موجود در حد نیاز جذب و بقیه دفع شود. بنابراین، عزیزانی که به این ماده معدنی بیش از هر کس دیگری نیاز دارند باید به این فاصله زمانی توجه کنند تا به جذب آهن بیشتری دست پیدا کنند.

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

طرز صحیح استفاده از پیمانه ها در شیرینی پزی


طرز صحیح استفاده از پیمانه ها در شیرینی پزی

 

 


طرز صحیح استفاده از پیمانه ها در شیرینی پزی


 


 

نکات مهم در مورد پیمانه های شیرینی پزی که از آنها دراین بخش استفاده می شود:


در تهیه شیرینی و کیک هائی که ارایه می شود از نوع پیمانه ها استفاده شده است:

 


پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه ۱ یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:


● مواد وزن به گرم
▪ ۱ پیمانه آرد: ۱۰۰ گرم
▪ ۱ پیمانه پودر قند: ۱۲۵ گرم
▪ ۱ پیمانه شکر : ۱۵۰ گرم
▪ ۱ پیمانه روغن(جامد یا مایع): ۱۵۰ گرم


پیمانه هارا همیشه با قاشق پرکنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.


هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.


اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی ۶۰- ۵۰ گرم است که معادل وزن یک تخم مرغ متوسط با پوست می باشد.


اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می کنیم، توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

چرا باید قبل از پخت مرغ را سرخ نکنید و تفت بدهید!


چرا باید قبل از پخت مرغ را سرخ نکنید و تفت بدهید!

 

 


چرا باید قبل از پخت مرغ را سرخ نکنید و تفت بدهید!


 


 

بسیاری از خانواده های ایرانی عادت دارند مرغ را قبل از پخت سرخ کنند. به عقیده آنها مرغ اگر سرخ نشود، طعم نمی گیرد.


اگر شما هم چنین عادتی دارید، بهتر است بدانید در صورتی که مرغ را یک تفت مختصر بدهیم هیچ جای نگرانی نیست ولی وقتی مرغ یا حتی گوشت را سرخ کنیم ـ به گونه ای که برشته شود ـ پروتئین های آن تا حدی تخریب می شوند و آسیب می بینند. در ضمن، اگر تغییر رنگ زیاد باشد، خطر سرطان زایی هم به خصوص برای کسانی که مستعد هستند وجود خواهد داشت.

 


سبزی هایی که کنار مرغ گذاشته می شود نیز اگر در حد تفت دادن حرارت ببینند ایرادی ندارد و چون بیشتر سبزی ها منبع بتاکاروتن یا همان پیش ساز ویتامین A هستند، وقتی همراه روغن طبخ می شوند، جذب مواد مغذی شان افزایش خواهد یافت؛ به طوری که میزان تبدیل آن به ویتامین A، ۳ برابر زمانی می شود که آنها را به صورت خام میل می کنید.

 

این نکته را هم فراموش نکنید که خود بتاکاروتن به صورت طبیعی برای بدن ما خواص بی شماری دارد؛ از جمله اینکه به عنوان یک آنتی اکسیدان برای پیشگیری از بیماری های قلبی ـ عروقی و سرطان ها موثر است. اما وقتی سبزی ها را با هدف دریافت ویتامین A مصرف می کنیم و برای این منظور آنها را در روغن تفت می دهیم، ضریب تبدیل بتاکاروتن به ویتامین A، ۳ برابر شده و ارزش ویتامینی این دسته از مواد غذایی (یعنی سبزی ها) بالا می رود.

 


برای یک تفت مختصر نیازی نیست که حتما روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنیم ولی اگر سرخ کردن طولانی باشد حتما باید روغن مخصوص استفاده کنیم. البته این روزها در بازار، روغن زیتون مخصوص سرخ کردن هم به چشم می خورد که توصیه می شود از آن فقط برای تفت دادن های کوتاه استفاده کنید.

 

 

دکتر سیدعلی کشاورز
متخصص تغذیه و رژیم درمانی مدیر گروه تغذیه و بیوشیمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

طرز تهیه میوه خشک


طرز تهیه میوه خشک

 

 


طرز تهیه میوه خشک


 


 

● مواد لازم برای تهیه میوه خشک:
▪ میوه دلخواه
▪ آب لیمو نصف لیوان
▪ آب نصف لیوان
▪ پارچه ململ
● طرز تهیه:
سینی توری را از فر خارج و فر را روی پایین ترین درجه تنظیم کنید. میوه ها را خوب بشویید و برش های تقریبا نازک بزنید. هر نوع ساقه، دانه را خارج کنید و میوه های توتی مانند انگور را نصف کنید. میوه های بزرگ تری مانند سیب و هلو را حلقه، حلقه برش بزنید. آب و آب لیمو را با هم مخلوط و میوه ها را به این مایه آغشته کنید تا اسید لیمو به حفظ طبیعی رنگ میوه کمک کند. سینی توری را با پارچه بپوشانید و میوه ها را بچینید. سینی را درون فر قرار دهید و در فر را کمی باز بگذارید تا هنگام خشک شدن بخار خارج شود. بگذارید میوه بین ۴ الی ۱۲ ساعت در فر بماند و هر چند بار سینی را بچرخانید. هنگام آماده شدن، میوه شکل خشک و یا چرمی مانند پیدا خواهد کرد.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

۷ روش خوشمزه کردن غذا !! در آشپزی


۷ روش خوشمزه کردن غذا !! در آشپزی

 

 


۷ روش خوشمزه کردن غذا !! در آشپزی


 


 

تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می کنیم کمک می کند تا غذائی خوشمزه تر و سالمتر داشته باشید . با ما همراه باشید..


۱) ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید یا کمی کلم پیچ خردشده به سوپ مورد علاقه تان اضافه کنید.

 


۲) در همبرگر، کوفته، سس اسپاگتی و ماکارونی یا لازانیا، نیمی از گوشت مصرفیتان را با پروتئین سویا جایگزین کنید. ابتدا پروتئین سویا را با مایعی تشکیل شده از سوس گوجه فرنگی و شیر مخلوط کنید که مزه بهتری پیدا کند و بعد آنرا با مابقی گوشتتان مخلوط کنید. مطمئن باشید هیچکس تفاوت آن را نخواهد فهمید.

 


۳) به جای شیرهای معمولی، یکبار هم شیر سویا را امتحان کنید. میوه یا آبمیوه مورد علاقه خود را به همراه کمی عسل یا شیره افرا برای شیرین تر کردن آن به شیرسویا اضافه کنید و خواهید دید که در کمتر از یک دقیقه نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و سالم خواهید داشت.

 


۴) لوبیا پخته را با کمی سس تورتیلا، مرغ، سبزیجات، سالسا و پنیر مخلوط کنید و غذایی فوق العاده خوشمزه خواهید داشت. برای خوشمزه تر کردن لوبیا چشم بلبلی هم می توانید موقع استفاده کمی سس سالسا تند به آن اضافه کنید.

 


۵) سبزیجات نرمی مثل برگ چغندر یا اسفناچ وقتی پژمرده تر باشند، خوشمزه تر می شوند. آنها را با آب سرد خوب بشویید، بعد همه را در یک قابلمه بزرگ ریخته و ۳ تا ۵ دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. بعد آب آن را کامل گرفته و خرد کنید. سپس به همراه سیر خردشده، پنیر پارمسان، زنجبیل تازه یا پیاز خرد شده سرخ کنید.

 


۶) برای بالا بردن سرعت و تسهیل استفاده می توانید از کنسرو این حبوبات استفاده کنید. فقط کایف است آن را زیر آب سرد بگیرید و قبل از اضافه کردن به غذا آن را آبگیری کنید.

 


۷) سبزیجات تلخ تر مثل کلم پیچ یا سبزیجات خردل مزه قوی تری دارند. پس به جای دور ریختن این نوع سبزیجات، آنها را ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا مزه دلپذیرتری پیدا کنند. برای آنها می توانید از چاشنی ابلیمو، سیر، فلفل قرمز، یا سس گوجه فرنگی و سرکه استفاده کنید.

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

روش آشپزی سالم با "شوید"


روش آشپزی سالم با "شوید"

 

 


روش آشپزی سالم با "شوید"


 


 

تابستان، زمانی که ما به دنبال سبک کردن غذاهایمان هستیم ، یکی از بهترین مواد غذایی یعنی شوید را به یاد ما می آورد . طعم آن خنکی و تازگی را القا کرده و می تواند غذاها را خوش طعم کند بی آنکه کالری اضافه ای به آنها بدهد. من شوید را مخصوصاً به همراه غذاهای دریایی سبک مثل ماهی آزاد ، قزل آلا یا گوش ماهی ، خیلی دوست دارم.

 


هزاران سال است که شوید هم برای پخت و پز و هم برای خواص داروییش مورد استفاده قرار می گیرد. در حقیقت ، در قدیم شوید را بعد از غذا برای تسکین معده استفاده می کرده اند. همچنین شوید به عنوان کنترل کننده باکتریهای بدن و خنثی کننده انواع مختلف سرطان ، شناخته شده است . این یکی دیگر از نمونه های فواید استفاده از گیاهان خوراکی برای سلامت بدن است. یکی از بهترین راه های تسلی دادن معده استفاده مقداری شوید خرد شده ، مخلوط با ماست خالص کم چرب می باشد.

 


من وقتی می خواهم در غذایم از شوید استفاده کنم ، سعی می کنم تا جایی که ممکن است از نوع تازه تر این سبزی استفاده کنم. بلافاصله قبل از مصرف آن را خرد کرده و در آخر پخت به غذا اضافه می کنم تا طعم دلپذیر آن را حفظ کنم . بهترین حالت این است که از پختن شوید خودداری کرده و آن را به سس یا پاستای آماده ای که از روی حرارت برداشته شده است ، اضافه کنید . اضافه کردن آن به سس سرد هم می تواند جالب باشد .

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

نکات کلیدی برای هم زدن سفیده تخم مرغ


نکات کلیدی برای هم زدن سفیده تخم مرغ

 

 


نکات کلیدی برای هم زدن سفیده تخم مرغ


 


 

اگر سفیده تخم مرغ رو به محض بیرون آوردن از یخچال بزنید سفیده تخم مرغ به اندازه کافی کف نمیکنه. بنابراین ابتدا آن را در دمای محیط قرار دهید سپس هم زدن را شروع کنید.
● نکات کلیدی برای هم زدن سفیده تخم مرغ


همانطور که همتون میدونید هم زدن سفیده تخم مرغ برای این هستش که حجمش زیاد بشه و داخل اون حبابهای هوا ایجاد بشه که در نهایت شیرینی رو حجیم و پوک میکنه... پس برای آنکه سفیده خوب زده بشه به نکات زیر توجه کنید:

 


۱) سفیده باید تازه باشد.


۲) سفیده نباید حاوی ذره ای از زرده باشد.


۳) وسایلی را که سفیده رو با آن میزنیم مثل همزن دستی و برقی باید تمییز و فاقد هرگونه چربی باشد.


۴) سرعت همزدن باید زیاد باشد در غیر این صورت آب می اندازد.


۵) فاصله میان زدن سفیده و مصرف آن بایستی کم باشد چون آب می اندازد.


۶) برای زدن سفیده از ظرف آلومینیومی استفاده نکنید چون رنگش تیره می شود.


۷) در مواردی که شکر به سفیده اضافه میکنید.. ابتدا سفیده رو میزنید و و قتی سفت شد شکر اضافخه میکنید اونقدر هم میزنید تا رد همزن روی آن باقی بمونه.


۸) برای آنکه سفیده تخم مرغ سریع تر زده شود ذره ای نمک به کآن اضافه کنید . به این ترتیب نه تنها با سرعت بیشتر بلکه راحتتر انجام می پذیرد.


۹) اگر سفیده تخم مرغ رو به محض بیرون آوردن از یخچال بزنید سفیده تخم مرغ به اندازه کافی کف نمیکنه. بنابراین ابتدا آن را در دمای محیط قرار دهید سپس هم زدن را شروع کنید.


۱۰) برای اینکه بدانید میزان هم زدن سفیده چقدره. کافی است ظرف حاوی سفیده را وارونه کنید در صورتی که محتویات آن بیرون نریخت یعنی کافیه... البته اگه خواستید ظرف رو وارونه کنید مسوولیتش با خودتونه.

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

چه سبزیجاتی را میتوانیم کنسرو کنیم؟-چگونه سبزیجات را در روغن کنسرو کنیم؟


چه سبزیجاتی را میتوانیم کنسرو کنیم؟-چگونه سبزیجات را در روغن کنسرو کنیم؟

 

 


چه سبزیجاتی را میتوانیم کنسرو کنیم؟-چگونه سبزیجات را در روغن کنسرو کنیم؟


 


 

تقریبا تمامی انواع سبزیجات را می توان به این شکل کنسرو کرد. یک قانون اساسی که باید در این روش آن را رعایت کرد، استفاده از روغن زیتون فراوان و با کیفیت است.
از جمله بهترین سبزیجاتی که به این روش می توان آنها را کنسرو کرد، قارچ، گوجه گیلاسی، نخودفرنگی و بادنجان است، البته بهتر است حین کنسرو کردن به آن برگ های معطر سبزیجات و کمی فلفل هم افزوده شود. نحوه کنسرو به این شکل بسیار ساده است.


بعد از آنکه سبزیجات شسته، خشک و به شکل دلخواه خرد شد، باید آنها را در آب جوش و سرکه برای چند دقیقه جوشاند و بعد روی کاغذهای جذاب آب(نه کاغذ معمولی) پهن کرد تا آب اضافه آنها گرفته شود. بعد آنها را در ظروف استریل ریخت و به آن روغن اضافه کرد تا جایی که هیچ فضای خالی و پرهوایی در ظرف باقی نماند. طی چند هفته سبزیجات آماده مصرف می شود و تا ۱۲ ماه نیز می توان آنها را نگهداری کرد.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

دو نکته را باید درباره کال جوش یا کله جوش بدانیم,یکی کشک و دیگر خوردنش


دو نکته را باید درباره کال جوش یا کله جوش بدانیم,یکی کشک و دیگر خوردنش

 

 


دو نکته را باید درباره کال جوش یا کله جوش بدانیم,یکی کشک و دیگر خوردنش


 


 

دو نکته را باید درباره کال جوش یا کله جوش اشاره کنم؛ یکی درباره کشک مصرفی آن و دیگری درباره روش خوردنش: تریدکردن. درباره کشک باید گفت که جزو لبنیات است و بعد از شیر، ماست و پنیر از جمله مغذی ترین ها به حساب می آید؛ زیرا پروتئین و کلسیم بالایی داشته و به شکل تازه و خشک می توان آن را میل کرد...

 


با وجودی که کشک از مشتقات شیر است؛ اما قابلیت جذب کلسیم آن از شیر و ماست کمتر است. این ماده غذایی همواره باعث غنی شدن بسیاری از غذاهای ایرانی می شود؛ از جمله کشک بادمجان، آش، کله جوش و... اما نوعی از کشک در شهرهای کرمان و سیستان و بلوچستان تهیه می شود که از آرد و آب پنیر یا ماست به دست آمده و کشک خالصی نیست؛ در نتیجه مقدار پروتئین، کلسیم و مواد معدنی اش نیز اندک است. ضمنا باید هنگام مصرف کشک دقت کرد زیرا میکروبی به نام کلستریدیوم بوتولینوم که در محیط بی هوازی رشد می کند، ممکن است در بعضی کشک های غیرپاستوریزه وجود داشته باشد و به این علت حتما باید انواع کشک را قبل از مصرف بجوشانید.

 


یادتان باشد که بهترین نوع کشک از ماست یا پنیر کم چربی به دست می آید بنابراین این نوع کشک را برای خوردن انتخاب کنید. جالب است بدانید کشکی که توسط عشایر محلی تهیه می شود معمولا بدون چربی است زیرا آنها کره را از شیر یا ماست جدا کرده اند.

 


و اما درباره ترید کردن باید گفت که این روش باعث بهتر هضم شدن غذا در دستگاه گوارش و تحریک معده می شود و عموما عادت مناسبی است. توجه داشته باشید این روش فقط در ایران وجود ندارد بلکه در اکثر کشورهای دنیا با نام روش دانک متداول است. اما نکته این است که این روش باید در حد اعتدال مورد استفاده قرار بگیرد زیرا حجم زیاد غذا در معده باعث بر هم خوردن حرکات دودی معده و روده می شود.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

نکاتی که در هنگام پخت مرباها باید توجه داشت


نکاتی که در هنگام پخت مرباها باید توجه داشت

 

 


نکاتی که در هنگام پخت مرباها باید توجه داشت


 


 

● نکاتی که در هنگام پخت مرباها، باید مورد توجه قرار گیرد
▪ میوه هایی که برای مربا در نظر می گیرید ، سالم و بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشند .


▪ در صورتی که شکر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است ، می توانید برای هر یک کیلو شکر، یک عد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کرده ، از صافی ظریف رد کنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود .

 


▪ برای این که مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود ، حتماً میوه ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید ، زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه می شود .

 


▪ شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید ، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید .

 


▪ همیشه برای یک کیلو میوه ی ترش ، یک کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ی شیرین ، ۷۵۰ گرم شکر در نظر بگیرید .

 


▪ هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید . صبر کنید تا خنک شود .


▪ برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو استفاده کنید . علت شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذارید ۴ ۳ جوش بزند. سپس کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا شکرک مربا برطرف شود .


▪ ممکن است مربا بعد از مدتی کپک بزند. در این شرایط شربت مربا به اندازه کافی ، قوام نیامده است. برای برطرف کردن این مشکل باید مقداری شکر به مربا اضافه کرده، بگذارید کمی بجوشد . فراموش نکنید در صورتی می توانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد .


- همیشه، آبلیمو را ۱۵ -۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید .


▪ ظرفی را که برای پخت مربا استفاده می کنید ، باید لعابی باشد ، به جز مربای به که بهتر است درظرف مسی پخته شود.


▪ موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند ، به جز مربای به که باید حتماً در ظرف را بگذارید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود .

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

نکاتی که در هنگام پخت مرباها باید توجه داشت


نکاتی که در هنگام پخت مرباها باید توجه داشت

 

 


نکاتی که در هنگام پخت مرباها باید توجه داشت


 


 

● نکاتی که در هنگام پخت مرباها، باید مورد توجه قرار گیرد
▪ میوه هایی که برای مربا در نظر می گیرید ، سالم و بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشند .


▪ در صورتی که شکر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است ، می توانید برای هر یک کیلو شکر، یک عد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کرده ، از صافی ظریف رد کنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود .

 


▪ برای این که مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود ، حتماً میوه ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید ، زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه می شود .

 


▪ شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید ، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید .

 


▪ همیشه برای یک کیلو میوه ی ترش ، یک کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ی شیرین ، ۷۵۰ گرم شکر در نظر بگیرید .

 


▪ هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید . صبر کنید تا خنک شود .


▪ برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو استفاده کنید . علت شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذارید ۴ ۳ جوش بزند. سپس کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا شکرک مربا برطرف شود .


▪ ممکن است مربا بعد از مدتی کپک بزند. در این شرایط شربت مربا به اندازه کافی ، قوام نیامده است. برای برطرف کردن این مشکل باید مقداری شکر به مربا اضافه کرده، بگذارید کمی بجوشد . فراموش نکنید در صورتی می توانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد .


- همیشه، آبلیمو را ۱۵ -۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید .


▪ ظرفی را که برای پخت مربا استفاده می کنید ، باید لعابی باشد ، به جز مربای به که بهتر است درظرف مسی پخته شود.


▪ موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند ، به جز مربای به که باید حتماً در ظرف را بگذارید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود .

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

ریزه کاری هایی برای تهیه و طرز پخت مربا


ریزه کاری هایی برای تهیه و طرز پخت مربا

 

 


ریزه کاری هایی برای تهیه و طرز پخت مربا


 


 

مربا را می توان در ظرف لعابی پخت تا به خوبی قوام پیدا کند. برای آن که بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قطره از آن را در لیوان آب سرد بریزید. اگر مربا ته ظرف رفت و از هم باز نشد، قوام آمده است.


برای خوش رنگ شدن مرباهایی مثل هویج، به و سیب می توانید مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود رنگ و بوی مربا بهتر شود هم چنین با افزودن مقداری دانه هل، چوب دارچین، وانیل یا گلاب نیز می توان مربا را معطر کرد البته چوب دارچین را بعد از مدتی جوشیدن در مربا باید از ظرف خارج کرد. اگر هنگام جوشیدن مربا یک تکه کوچک کره داخل آن بیندازید از تشکیل کف جلوگیری خواهد کرد.


اگر مقداری آب جوشیده شده و آبلیمو را به مربای شکرک زده اضافه کنید و آن را دوباره بجوشانید، شکرک آن از بین می رود.اگر مربای شما کپک زد، کپک را به همراه یک لایه از مربا بردارید و آن را دوباره بجوشانید.


برای نگهداری طولانی مدت از مربا، آن را در شیشه های کوچک با در محکم بریزید و در یک قابلمه در حال جوش که آب تا سر شیشه ها را پوشش می دهد، قرار دهید و پس از ۱۰ دقیقه که هوای داخل شیشه ها خارج شد، می توانید مربا را تا هر زمان که بخواهید در هوای اتاق نگهداری کنید.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

نکات کلیدی برای تهیه و پخت کیک


نکات کلیدی برای تهیه و پخت کیک

 

 


نکات کلیدی برای تهیه و پخت کیک


 


 

قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.


آرد کیک را قبل از استفاده ۳ تا ۴ مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.


بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.


برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.


سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.


اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.


برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.


هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.


اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه دوست داشتی ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما ویژه دهه کرامت سال 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  سوم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته سوم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

مجموعه 2 عددی طرح معرق خانه

مجموعه 2 عددی طرح معرق خانه

مجموعه 2 عددی طرح معرق خانه شامل 2 طرح معرق خانه: 1.طرح معرق خانه ویلا سلطنتی 2.طرح معرق خانه گوتیک   دارای راهنمای اسمبل قطعات ابتدا نقشه ها را چاپ کرده و سپس به روی تخته انتقال داده و برش زده و با توجه به شماره گذاری قطعات و همچنین شکل کامل شده آن ، آنها را به هم ... ...

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت  راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه،راه آهن و باند فرودگاه سال1403: -تهیه اتوماتیک و خودکار متره و برآورد،صورت وضعیت در کمترین زمان فقط با وارد کردن شماره آیتم -تهیه ریز متره -تهیه خلاصه متره -تهیه خلاصه فصول -تهیه برگه های مالی و مالی کل -اعمال اتوماتیک ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  دوم  اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته دوم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

  عنوان مبحث: سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول) همراه با پاسخ شامل: 9 جلسه تعداد صفحات: 11 سوالات و جواب ها بصورت تایپ شده با فونت استاندارد می باشد که قابلیت سرچ در زمان آزمون را دارد   سوالات ترم جدید همراه با پاسخ برای نمره 19 به بالا   فرمت: pdf ... ...

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

کتاب صوتی بسیار مفید    #روانشناسی_تصویر_ذهنی    اثر: #ماکسول_مالتز   ترجمه: مهدی قراچه داغی    کیفیت اجرا: خیلی خوب  ... ...

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

کتاب صوتی  کتاب_واپسین_گفتار ( یا عالم اوراسینا) ازاسپالدینگ_نویسنده_کتاب_معبدسکوت ... ...

پاورپوینت اثرات روانی خنده درمانی

پاورپوینت اثرات روانی خنده درمانی

عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت اثرات روانی خنده درمانی فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 20پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:مقدمهخنده درمانی چیستاهمیت لبخندآثار مثبت خندیدنفواید جسمانی خنده و... ... ...

پاورپوینت کامل فصل سوم ریاضی چهارم ضرب و تقسیم(همراه با حل تمارین)

پاورپوینت کامل فصل سوم ریاضی چهارم ضرب و تقسیم(همراه با حل تمارین)

پاورپوینت کامل فصل سوم ریاضی چهارم ضرب و تقسیم(همراه با حل تمارین) این محصول قابل ویرایش با فرمت pptx در 68 اسلاید آماده و قابل ارایه می باشد. در صورت شخصی سازی میتونین به واتس آپ شماره ای که زیر درج شده پیام بدین واستون اوکی میکنیم   مزایای استفاده از ... ...

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

سکس آنان كه با سكس مخالف هستند زودتر به انزال می‌رسند، زیرا ذهن منقبض آنان عجله دارد تا از شر آن خلاص شود. پژوهش‌های معاصر چیزهای بسیار تعجب‌آوری را می‌گویند، حقایق شگفت‌آور. برای نخستین بار، مسترز و جانسون Masters and Johnson در مورد آمیزش عمیق جنسی مطالعه علمی ‌انجام ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  چهارم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته چهارم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

کیس اختلال دوقطبی - مصاحبه با بیمار دو قطبی  - نمونه مصاحبه با بیمار دوقطبی

کیس اختلال دوقطبی - مصاحبه با بیمار دو قطبی - نمونه مصاحبه با بیمار دوقطبی

تعداد صفحات: 11 نوع فایل: WORD   + فایل هدیه: نمونه مصاحبه تشخیصی افسردگی و اعتیاد (8صفحه)   فهرست مطالب: شرح حال (مشخصات، علت ارجاع، شکایت عمده، مشکلات موجود و ...) معاینه وضعیت روانی تشخیص مصاحبه   بخشی از متن فایل: م: خوابت چطوره؟ ب: زیاد خوب نیست، اگار ... ...

پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن

پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن

عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 27پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:مقدمهکیست تخمدان هموراژیک چیستانواع کیست هموراژیککیست‌های فولیکولارکیست‌های لوتئالعلائم کیست هموراژیک علت کیست هموراژیک عوارض کیست ... ...

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt شامل 4 فایل پاورپوینت سلول های بنیادین به زبان ساده: 1. 33 اسلاید: تاریخچه سلول های بنیادی / تعریف سلول های بنیادی / ویژگی های سلول های بنیادی / گونه های سلول بنیادی / انواع سلول ... ...

پاورپوینت بازسازی ویرانه ها درس 22 مطالعات اجتماعی پنجم

پاورپوینت بازسازی ویرانه ها درس 22 مطالعات اجتماعی پنجم

  عنوان پاورپوینت درسی: دانلود پاورپوینت بازسازی ویرانه ها درس 22 مطالعات اجتماعی پایه پنجم فرمت: پاورپوینت ppt   تعداد اسلاید: 19   پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسیبکارگریی افکت ها، تصاویر و اشکال متحرک بسیار ... ...

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

عنوان پاورپوینت: پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم   فرمت: پاورپوینت pptتعداد اسلاید: 26   پوشش کامل درس همراه با پاسخ فعالیت ها پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسی   فونت ... ...

مجموعه 4 عددی طرح معرق جنگنده

مجموعه 4 عددی طرح معرق جنگنده

دانلود مجموعه 4 عددی طرح جنگنده  شامل 4 طرح معرق جنگنده :  1. طرح معرق جنگنده تایفون 2.طرح معرق جنگنده چند منظوره 3.طرح معرق جنگنده حامل 4.طرح معرق جنگنده هریر   دارای راهنمای اسمبل قطعات ابتدا نقشه ها را چاپ کرده و سپس به روی تخته انتقال داده و برش زده و با توجه به ... ...

قالب آماده رنگی پلاک خودرو word

قالب آماده رنگی پلاک خودرو word

قالب آماده رنگی پلاک خودرو word مناسب برای چاپ روی برگه A3 ... ...

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf Solutions Manual for Design and Analysis of Experiments – 8th حل تمرین های کتاب طراحی و تحلیل آزمایش ویرایش 8 فصل های 2 تا 15 814 صفحه pdf ... ...

پاورپوینت درس هجدهم کارگاه کارآفرینی و تولید پایه دهم تعیین نوع کسب و کار

پاورپوینت درس هجدهم کارگاه کارآفرینی و تولید پایه دهم تعیین نوع کسب و کار

                نوع فایل: power point فرمت فایل: ppt and pptx قابل ویرایش 12 اسلاید   قسمتی از متن پاورپوینت: بخش 18 تعیین نوع کسب و کار کسب و کاربه تمامی فعالیت های تولیدی، خدماتی، خرید و فروش کالا ها با هدف سودآوری، کسب و کار گویند. فروش و انتقال کالا ها و ... ...

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها:‌ 43 اسلاید   تصویری از پاورپوینت: این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است. با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته ... ...

دانلود حل المسائل کتاب انتقال حرارت هدایتی دیوید هان و نجاتی اوزیشیک David Hahn

دانلود حل المسائل کتاب انتقال حرارت هدایتی دیوید هان و نجاتی اوزیشیک David Hahn

دانلود حل المسائل کتاب انتقال حرارت هدایتی دیوید هان و نجاتی اوزیشیک David Hahn   تعداد صفحات : 574 فرمت: PDF + دستنویس زبان: لاتین ویرایش: سوم عنوان لاتین: Heat Conduction نویسندگان: دیوید هان و نجاتی اوزیشیک David Hahn - Necati Ozisik   این حل المسائل، کل فصل های ... ...

طرح  معرق کشتی هانسیاتیک

طرح معرق کشتی هانسیاتیک

طرح معرق کشتی هانسیاتیک  دارای راهنمای اسمبل قطعات ابتدا نقشه ها را چاپ کرده و سپس به روی تخته انتقال داده و برش زده و با توجه به شماره گذاری قطعات و همچنین شکل کامل شده آن ، آنها را به هم وصل کنید. در دو فرمت : jpg و PDF تعداد صفحه :4 عدد   ... ...

حل المسائل کتاب معادلات دیفرانسیل و مسائل مقدار مرزی دیپریما و بویس ویرایش نهم William Boyce

حل المسائل کتاب معادلات دیفرانسیل و مسائل مقدار مرزی دیپریما و بویس ویرایش نهم William Boyce

حل المسائل کتاب معادلات دیفرانسیل و مسائل مقدار مرزی دیپریما و بویس ویرایش نهم William Boyce   تعداد صفحات: 752 فرمت: PDF زبان: لاتین ویرایش: نهم عنوان لاتین: Elementary Differential Equations and Boundary Value نویسندگان: ریچارد دیپریما و ویلیام بویس  William Boyce, ... ...

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان تئوری رفتار مصرف کننده در اقتصاد در 112 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان تئوری رفتار مصرف کننده در اقتصاد در 112 اسلاید

اقتصاد یا ترازمان به یک نظام اقتصادی در یک یا چند منطقه جغرافیایی یا سیاسی خاص اطلاق می‌شود و در برگیرنده تولید، توزیع یا تجارت و مصرف کالاها و خدمات در آن منطقه یا کشور می‌باشد. یک اقتصاد مجموع کل ارزش معاملات میان فعالان اقتصادی نظیر افراد، گروه‌ها، سازمان‌ها و حتی ... ...

پاورپوینت پودمان هفتم کار و فناوری پایه هفتم کار با چوب

پاورپوینت پودمان هفتم کار و فناوری پایه هفتم کار با چوب

                نوع فایل: power point فرمت فایل: ppt and pptx قابل ویرایش 27 اسلاید   قسمتی از متن پاورپوینت: پودمان کار با چوب آموزش و کاربرد مهارتهایی مانند اجرای کارهای گروهی، تفکر انتقادی، پرسش گری و ...؛آشنایی با برخی از مفاهیم صنایع چوب (فراورده های صنایع ... ...



تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد