تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

آشنایی با خواص خوراکی ها - مطالب و مقالات آموزشی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 13
  • بازدید دیروز : 45
  • بازدید کل : 344943

سرخ کردن غذا


نکاتی که باید در سرخ کردن غذا به خاطر داشت:
قبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید( مثلا تا حدود۱۹۰ درجه سانتیگراد) .در این حرارت، در سطح مواد غذایی، سریعاً یک لایه محافظ شبیه به یک لایه عایق تشکیل می شود که باعث می شود روغن نتواند از ماده غذایی عبور کند و ماده غذایی فقط با حرارت غیرمستقیم و با هدایت گرمایی از این عایق، پخته و سرخ می شود. اگر روغن تا این درجه ی حرارت مشخص داغ نشده باشد، قبل از اینکه لایه ی عایق تشکیل شود، روغن به درون غذا نفوذ می کند و باعث می شود غذا حالت روغنی(گریسی) پیدا کند و اگر هم روغن زیادتر از حد داغ شود، باعث می شود لایه ی محافظ(عایق) غذا بسوزد.
از افزودن نمک به ماده غذایی قبل از سرخ کردن آن بپرهیزید. نمک نقطه دود روغن را پایین می آورد و باعث می شود روغن زودتر تخریب شود. همچنین نمک باعث می شود رطوبت در سطح غذا جذب شود و وقتی غذا به درون روغن اضافه شد، روغن به بالا پاشیده شود.اگر لازم باشد، نمک را می توان قبل از خوردن اضافه نمود.


از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید. نمک بکار رفته در غذا باعث تخریب ظروف آلومینیومی شده و باعث می شود آلومینیوم به درون روغن وارد شود که مسمومیت زاست. از ظروف آهنی و مسی هم اجتناب کنید، زیرا روند تخریب روغن را تسریع می کنند.


سبزی هایی که فریز شده اند را وقتی هنوز یخ زده اند سرخ کنید تا جذب روغن در آن ها به حداقل برسد.
از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه ی عایق به داخل غذا نفوذ کرده و غذا چرب شود.
همیشه اول روغن را ۸ ۷ درجه بیشتر از حرارت سرخ کردن(۱۹۰ درجه سانتیگراد) داغ کنید، زیرا اضافه کردن غذا به روغن باعث می شود حرارت روغن چند درجه پایین بیاید. توجه داشته باشید که اگر این حرارت از ۸ ۷ درجه بیشتر شود، به ساختمان مولکولی روغن آسیب می رساند.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

نقطه دود بعضی روغن ها


نقطه دود بعضی روغن ها به ترتیب زیر است:
ـ روغن گلرنگ ۲۶۵ درجه سانتیگراد
ـ روغن آفتابگردان ۲۴۶ درجه سانتیگراد
ـ روغن سویا ۲۴۱ درجه سانتیگراد
ـ روغن کانولا (گلزا) ۲۳۸ درجه سانتیگراد
ـ روغن ذرت ۲۳۶ درجه سانتیگراد
ـ روغن بادام زمینی ۲۳۱ درجه سانتیگراد
ـ روغن زیتون ۱۹۰درجه سانتیگراد
بعضی عوامل نقطه دود روغن را پایین می آورند و به تخریب زودتر روغن کمک می کنند که عبارتند از:
مخلوط کردن روغن های گیاهی باهم
ورود ذرات خارجی در روغن
وجود نمک در روغن
میزان حرارتی که روغن می بیند
تعداد دفعاتی که روغن حرارت داده شده است
مدت زمان حرارت
شرایط نگهداری روغن( بودن در معرض اکسیژن، نور و گرما)

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

روش های صحیح سرخ کردن غذا چیست؟


روش های صحیح سرخ کردن غذا چیست؟

 

 


روش های صحیح سرخ کردن غذا چیست؟


 


 

سالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است.در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید، در انتخاب نوع روغن دقت کنید.


بدین منظور باید روغنی را انتخاب کنید که نقطه ی دود بالایی دارد، یعنی روغنی که قبل از اینکه سطح آن تولید دود کند، بتوان تا درجه بالایی آن را حرارت داد. وقتی روغن به نقطه ی دود می رسد، ترکیب آن شروع به تغییر می کند و کف هایی روی آن تشکیل می شود که حاوی آکرولئین است و چشم را می سوزاند. بعد از هر بار استفاده از روغن، نقطه ی دود آن پایین می آید و برای همین، روغنی برای چند بار سرخ کردن مناسب است که نقطه دود بالایی داشته باشد.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

فرق بین جوش شیرین و بیکینگ پودر


فرق بین جوش شیرین و بیکینگ پودر:
▪ جوش شیرین بیکربنات سدیم خالص است، در حالی که بیکینگ پودر، بیکربنات سدیم به اضافه نمک های اسیدی است.
▪ جوش شیرین برای مواد غذایی که به زمان طولانی برای پخت نیاز ندارد، مناسب است؛ در حالی که بیکینگ پودر برای مواد غذایی که زمان پخت طولانی تر دارد، ایده آل است.
▪ جوش شیرین طعم تلخ و بیکینگ پودر نیز طعم خنثی دارد. بیکینگ پودر را می توان جایگزین جوش شیرین کرد اما جوش شیرین را نمی توان جایگزین بیکینگ پودر کرد؛ مگر این که با کرم تارتار مخلوط شود.
▪ بیکینگ پودر در تماس با آب کف می کند، اما جوش شیرین در تماس با آب هیچ واکنشی نشان نمی دهد.
▪ هر ۲ به سرکه واکنش نشان می دهد زیرا سرکه اسید است و هر ۲ ماده قلیایی است.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

مصرف جوش شیرین و بیکینگ پودر در مواد غذایی


مصرف جوش شیرین و بیکینگ پودر در مواد غذایی

 

 


مصرف جوش شیرین و بیکینگ پودر در مواد غذایی


 


 

بیکینگ پودر و جوش شیرین در دستورات غذایی مختلف زیادی به کار برده می شود؛ به خصوص در شیرینی پزی.به گزارش «ehow»، هر چند که بانوان به طور گسترده ای از این ۲ ماده استفاده می کنند، اما از فرق این ۲ ماده آگاهی کامل ندارند. این مواد کاربردهای متفاوتی دارد. بیشتر مواقع، بانوان به هنگام آشپزی این ۲ ماده را جایگزین هم می کنند و نتیجه مطلوب را به دست نمی آورند. در این مطلب اطلاعات بیشتری در اختیار شما خواهیم گذاشت.


۱) بیکینگ پودر: این ماده دارای بیکربنات سدیم است اما نه به طور خالص. این ماده در تماس با رطوبت فعال می شود.


۲) جوش شیرین: این ماده هم بیکربنات سدیم است که به هنگام مخلوط شدن با رطوبت و مواد اسیدی مانند ماست، شکلات یا عسل، با واکنش شیمیایی روبه رو می شود. این واکنش حباب دی اکسیدکربن ایجاد می کند. استفاده از آن در مواد غذایی باعث پف کردن آن می شود. از آن جا که واکنش شیمیایی بلافاصله پس از مخلوط شدن عمل می کند، مواد به دست آمده باید بلافاصله پخته شود وگرنه پف نخواهد کرد.


۳) جایگزین کردن این ۲ ماده با یکدیگر
بیکینگ پودر را می توان جایگزین جوش شیرین کرد اما باید بدانید که طعم آن کمی تغییر پیدا خواهد کرد. اما جوش شیرین را نمی توان جایگزین بیکینگ پودر کرد. جوش شیرین به تنهایی قابلیت پف دادن مواد غذایی را ندارد. با افزودن مقداری کرم تارتار به جوش شیرین می توان بیکینگ پودر به دست آورد.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

چه باید کرد؟


چه باید کرد؟
▪ قبل از پخت: تمام چربی های ظاهری گوشت را قبل از پخت غذا جدا کنید و برای بهتر کردن طعم گوشت کم چرب از سیر، پیاز، سبزیجات تازه، ادویه و آبلیمو استفاده کنید. در نظر داشته باشید گوشت به دلیل آن که سرشار از سدیم است به نمک نیازی ندارد.


▪ گوشت سرخ شده: از سرخ کردن زیاد گوشت در داخل روغن خودداری کنید. سرخ کردن باعث افزایش میزان چربی و کالری آن شده و غذا را دیر هضم می کند. لذا در صورتی که قصد دارید گوشت را سرخ کنید به اندازه چرب شدن ته ظرف از روغن استفاده کنید و برای استفاده کمتر از روغن از ظروف تفلون استفاده کنید.


▪ کباب: قبل از کباب کردن گوشت تا آنجا که امکان دارد چربی های آن را جدا کنید هنگامی که گوشت کباب می شود چربی آن ذوب شده و در آتش ریخته و ایجاد دود می کند. این دود که روی گوشت می نشیند حاوی مواد سرطانزاست. شعله ایجاد شده ناشی از ریختن چربی روی منقل یا گاز را فورا خاموش کنید و برای کباب کردن گوشت به آن روغن نزنید. بد نیست بدانید گوشت های کبابی به دلیل آن که در هنگام پخت در شیره خود پخته می شوند دارای ارزش غذایی بالایی هستند لذا بهتر است کباب را آبدار تهیه و با سالاد و سبزیجات خام مصرف کنید.


▪ آبگوشت: آبگوشت غذایی مقوی بوده و تامین کننده انرژی حیاتی است. آبگوشت غذایی است که ارزش غذایی آن کمتر از خود گوشت است، ولی افزودن سیب زمینی کمبود مواد گلوسیدی و نشاسته ای گوشت را تامین می کند.
آبگوشت در تحریک ترشحات روده و تقویت اعصاب بسیار موثر است. افراد ضعیف و ناتوان را تقویت می کند ولی زیاده روی در خوردن آن خوب نیست چرا که هضم آن با مشکل روبه رو شده و فشار خون را بالا می برد.


▪ گوشت آب پز: گوشت پس از جوشیدن در آب ۷۵ درصد از مواد غذایی اش خارج می شود که از این مقدار ۳ درصد از آلبومین های محلول و قابل انعقاد به شکل کف روی آب گوشت قرار گرفته و بقیه در آب حل می شود. اگر گوشت را با استخوان بپزید مقداری از کلسیم، فسفر و ویتامینD استخوان در غذا حل می شود که خوردن آن بسیار مفید است.


ـ نکته: مصرف زیاد گوشت سبب زیاد کار کردن کبد و خستگی آن می شود. پورین و اسید اوریک در خون زیاد می شود و فعالیت سلول های کلیه کاهش می یابد و به تدریج کلیه ها خسته و قدرت دفع سموم و ادرار نیز کم می شود. همچنین زیاده روی در مصرف گوشت می تواند چربی و فشار خون را افزایش داده و افراد را مستعد ابتلا به بیماری نقرس سازد.

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

توصیه هایی برای پخت غذاهای گوشتی


 

توصیه هایی برای پخت غذاهای گوشتی

 

 


توصیه هایی برای پخت غذاهای گوشتی


 


 

ارزشمند بودن گوشت و انواع آن بر هیچ کس پوشیده نیست، به طوری که این روزها کمتر کسی را می توان یافت که بگوید گوشت ارزش غذایی ندارد. پروتئین گوشت در مقایسه با پروتئین های گیاهی قابلیت جذب بهتری دارد و به دلیل دارا بودن آهن و مس باید هفته ای ۲ تا ۳ بار در برنامه غذایی دختران نوجوان و به طور کلی خانم ها تا پیش از دوران یائسگی قرار گیرد.


درست است که همواره کارشناسان به دلیل چربی بالای گوشت قرمز افراد را از مصرف بیش از حد آن بر حذر کرده اند ولی بد نیست بدانید که مصرف کمتر از نیاز گوشت قرمز و مصرف بیش از حد گوشت سفید می تواند باعث بروز کم خونی شود. از این رو، افراد سالم باید به تناسب، از انواع گوشت ها استفاده کنند و این یک اشتباه رایج در اذهان عمومی است که گوشت قرمز را نسبت به گوشت سفید پست تر می دانند. از سوی دیگر باید در نظر داشت که قارچ را نمی توان جایگزین گوشت کرد چراکه در گوشت موادی نظیر روی، آهن و ویتامین ۱۲ B به فراوانی یافت می شود که در قارچ این مواد بسیار ناچیزند. همچنین باید در هنگام استفاده از سویا نیز از مقداری گوشت قرمز استفاده کنید تا آهن موجود در سویا را قابل جذب کند. از این رو، می توان با رعایت نکاتی هرچند ساده در هنگام طبخ غذاهای گوشتی از خواص مفید آنها بهره برد و از عوارض آنها کاست.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

فوت و فن پخت برنج


فوت و فن پخت برنج

 

 


فوت و فن پخت برنج


 


 

برنج را با آب ولرم چندین بار بشویید؛ البته هنگام شستن توجه داشته باشید برنج را زیاد چنگ نزنید تا خرد نشود.


پس از شستن به نسبت هر کیلوگرم برنج ۵۰۰ گرم سنگ نمک شسته شده را در دستمال تمیزی قرار داده و روی برنج بگذارید و یا به جای سنگ نمک از ۲۰۰ گرم نمک کوبیده شده استفاده کنید.
برنج را باید از شب قبل یا حدود پنج الی شش ساعت پیش از شروع پخت خیس کنید.


اگر فرصت لازم را برای خیس کردن برنج نداشتید، مقدار نمک را اضافه کنید و پس از آبکش کردن کمی آب ولرم روی برنج بریزید تا شوری آن از بین برود.


برای آبکش کردن برنج، آب را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. حرارت زیر ظرف باید زیاد باشد.


زمانی که آب در حال جوشیدن بود، برنج را اضافه کنید تا برنج بجوشد و آماده آبکش شود. برنج در حین پختگی نباید ترک خورده و له شود و در ضمن باید آنقدر بجوشد تا قد بکشد.
سپس در آبکش ریخته اگر قبل از ریختن برنج در آب جوش کمی دوغ در آن ریخته بعد برنج را اضافه کنید بدین ترتیب رنگ برنج سفیدتر می شود.


● دم کردن برنج:
به نسبت هر کیلو برنج، ۲۰۰ گرم روغن نیاز دارید که در ابتدا حدود ۵۰ گرم آن را در ته قابلمه ریخته روی حرارت قرار داده پس از داغ شدن، برنج را در قابلمه ریخته در آن را بگذارید.
حرارت زیر برنج باید زیاد باشد. در این فاصله مابقی روغن را داغ کرده پس از آنکه بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کرده و روغن داغ را روی برنج ریخته و آن را دم کنید.

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

برای اینکه سالادتان خوشمزه شود


برای اینکه سالادتان خوشمزه شود برای اینکه سالادتان خوشمزه شود اگر رژیم دارید و سالاد در برنامه غذایی شما جای مهمی را اشغال کرده است بهتر است با توصیه های ما سالاد خود را خوش طعم و متنوع کنید... ۱) هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی که می خواهید آن را سرو کنید، به آن نمک بزنید، زیرا نمک، تازگی و طراوت کاهو را گرفته و برگ های آن را سخت و زمخت می کند. ۲) همیشه همه اجزای لازم برای چاشنی سالاد از جمله روغن زیتون و سرکه را در یک شیشه دهان گشاد که درش بسته می شود(مثل شیشه مربا) بریزید، یک قطعه یخ داخل آن بیندازید و درش را محکم ببندید. سپس آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود. سپس یخ را از آن خارج سازید. با این روش چاشنی سالاد فوق العاده نرم شده و با هم می آمیزد. سپس سبزیجات سالاد را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و چاشنی آماده شده را روی آن بریزید و خوب تکان دهید تا همه اجزای سالاد به این چاشنی آغشته شود. به این ترتیب سالاد خوشمزه ای به دست خواهد آمد. ۳) خیار سالاد را با پوست خرد کنید. پوست خیار طعم جالبی به سالاد می دهد. ۴) برای آن که سالاد خوشمزه ای داشته باشید، یک حبه سیر را له کرده، قبل از آن که اجزای سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود خواهد گرفت. ۵) برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده کنید، زیرا به این ترتیب سس صاف تر شده و گلوله نخواهد شد. ۶) برای آن که سس خود را پُررنگ تر کنید، مقدار کمی آرد را در ماهی تابه سرخ کنید و به تدریج به سس اضافه کنید. ۷) برای غلیظ تر کردن سس سالاد می توانید از آرد استفاده کنید. برای این منظور مقداری آرد را در آب حل کنید و به صورت خمیر رقیقی در آورده و به تدریج به سس اضافه کنید.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

ریزه کاری های آشپزی و آشپزخانه ای


ریزه کاری های آشپزی و آشپزخانه ای

 

 


ریزه کاری های آشپزی و آشپزخانه ای


 


 

برای جلوگیری از سیاه شدن و تیره شدن رنگ قارچ هنگام سرخ کردن، بهتر است چند قطره لیمو ترش به قارچ خود اضافه کنید. با این کار قارچ ها سفید باقی می مانند.
برای نگهداری و فریز کردن نخود فرنگی بهترین روش این است که نخود فرنگی را به مدت یک دقیقه درون ظرفی پر از آب جوش بریزید و پس از یک دقیقه آن را خارج کرده و پس از خنک کردن، بسته بندی کنید.


بعد از خرد کردن یا چرخ کردن گوشت قرمز یا پاک کردن مرغ یا ماهی بهترین کار برای از بین بردن بوی دست ها استفاده از یک برش لیموترش است. لیمو ترش را برش دهید و آن را کف دست ها بمالید.


برای تازه نگه داشتن کیک خامه ای که نیمی از آن مصرف شده بهترین کار این است که کیک خامه ای را درون جعبه قرار داده و جعبه را درون یک کیسه پلاستیکی بزرگ درون یخچال قرار دهید.


بسیاری از ما برای گرم کردن آب، بخور یا پختن تخم مرغ از کاسه رویی استفاده می کنیم. این کاسه های پر از آب وقتی روی حرارت قرار می گیرند سطح درونی شان تیره و بد شکل می شود برای پیشگیری از این تیرگی کافی است نیمی از یک لیمو ترش را درون آب آن بریزید.


اگر برای تان مهم است که سیب زمینی شما هنگام آب پز شدن ترک برندارد بهتر است پیش از انداختن آن درون آب کمی کره یا روغن روی پوست آن بزنید.


اگر برای جوش آمدن آبی که برای طبخ غذا نیاز دارید عجله دارید می توانید کمی نمک به آن اضافه کنید. فقط دقت داشته باشید که هنگام افزودن نمک به غذا آن را شور نکنید.


اگر رب گوجه فرنگی را خودتان در خانه تهیه می کنید پس از تهیه و ریختن آن درون ظروف شیشه ای روی رب را با روغن بپوشانید تا کپک نزند.

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

آشپزی ایمن در مایکروفر


آشپزی ایمن در مایکروفر

 

 


 آشپزی ایمن در مایکروفر


 


 

امروز مایکروفرها نقش مهمی در تهیه غذا، خصوصاً گرم کردن آن دارند.
تنها مشکل استفاده از مایکروفرها این است که ممکن است غذا را به صورت غیریکنواخت گرم کنند که در نتیجه برخی از نقاط غذا سرد باقی مانده و محل مناسبی برای جان بدر بردن باکتری های مضر می شوند. به همین دلیل رعایت برخی نکات برای جلوگیری از این مشکلات ضروری است.


همواره غذا را به صورت یکنواخت در ظرف بچینید، در آن را گذاشته و در صورت نیاز کمی آب به آن بیفزایید.


بخار ایجاد شده بر اثر گرم کردن غذا، به از بین رفتن باکتری های مضر کمک می کند.


قطعات بزرگ گوشت را با قدرت زیاد نپزید بلکه آنها را برای مدت زمان بیشتری با قدرت متوسط، در مایکروفر قرار دهید. با این کار امکان پخت قسمت های میانی گوشت، بدون پخته شدن بیش از حد قسمت خارجی آن فراهم می آید.


هنگام پخت و یا گرم شدن چند بار آن را هم بزنید تا نقطه سردی در آن باقی نمانده و غذا یکنواخت پخته شود.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

روش تزئین سالاد میوه و سبزی


روش تزئین سالاد میوه و سبزی

 

 


روش تزئین سالاد میوه و سبزی


 


 

«باربارا کینگ» کارشناس و مدرس خانه داری و ارتقای کیفیت زندگی نیز در تازه ترین یادداشت خود توصیه های خوبی برای تزئین انواع سالاد میوه و سالاد سبزی ها به مخاطبانش ارائه کرده است. او در این یادداشت به خانم های خانه دار توصیه کرده در تزئین انواع سالادها خلاقیت خود را به کار بگیرند و متناسب با افراد خانواده، سن و سال شان یا مهمانی که دارند برای تزئین سالاد دست به کار شوند.
او به خانم های خانه دار توصیه کرده، برای تهیه سالادی مثل سالاد خیار و گوجه که مقدار کمی شوید نیز در آن وجود دارد بهتر است از برش های بسیار نازک خیار برای ساختن یک ماهی بزرگ سبز رنگ استفاده کرده و از گوجه ها برای رنگ آمیزی باله های آن کمک گرفته و با کمک شوید دور تا دور آن را تزئین کنند.
«کینگ» بارها به این نکته تاکید می کند که زیبایی ظرف غذا به ویژه در جذب کودکان و نوجوانانی که در سن رشد قرار دارند مهم است به خصوص اینکه مصرف میوه و سبزی های تازه برای این گروه سنی ضروری است.

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

آیا می توانی راه دیگری هم برای پخت ماهی پیشنهاد کنی که راحت و سریع باشد ؟


: آیا می توانی راه دیگری هم برای پخت ماهی پیشنهاد کنی که راحت و سریع باشد ؟ ـ پاسخ: سبزیجات دلخواه را خرد کرده و در مقدار کمی عصاره مرغ یا سبزیجات بجوشانید ، وقتی که تقریباً پخته شدند ، یک تکه ماهی بر روی آنها بگذارید ، درِ آن را بسته و بگذارید یکی دو دقیقه بپزد . ماهی بر روی سبزیجات بخارپز شده و طعم خوبی هم به عصاره می دهد . در زمان سرو کردن، با ریختن آب این غذا بر روی آن ، می توانید همه مواد را با هم میل کنید. برای داشتن طعمی بهتر می توانید کمی سبزیجات تازه هم به مخلوط اضافه کنید . بسیار سریع و آسان ، فقط یک ماهیتابه لازم است که شما طعم مورد نظر خود را از ماهی و سبزیجات پخته و خام بگیرید.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

چطور هم سالم آشپزی کنیم و هم ماهی را با طعم بهتری درست کنیم ؟


چطور هم سالم آشپزی کنیم و هم ماهی را با طعم بهتری درست کنیم ؟

 

 


چطور هم سالم آشپزی کنیم و هم ماهی را با طعم بهتری درست کنیم ؟


 


 

من راهی بسیار جالب برای پخت ماهی کشف کرده ام که بسیار سریع بوده و طعم خوبی هم به دنبال خواهد داشت . در واقع ما دستورهای غذایی زیادی داریم که می توان آنها را با این دستور ادغام کرد.
▪ سئوال : چطور می توانم خیلی سریع و آسان با ماهی، غذایی خوش طعم درست کنم ؟


ـ پاسخ: من راهی بسیار جالب برای پخت ماهی کشف کرده ام که بسیار سریع بوده و طعم خوبی هم به دنبال خواهد داشت . در واقع ما دستورهای غذایی زیادی داریم که می توان آنها را با این دستور ادغام کرد.
در ابتدا مقداری آب لیموی تازه بر روی ماهی ریخته و با کمی نمک و فلفل آن را طعم دار کنید . ماهیتابه را با حرارت متوسط به مدت ۲ تا ۳ دقیقه از قبل گرم کنید . ماهی را بر روی ماهیتابه داغ بگذارید. چون ماهیتابه بسیار داغ است ، ماهی آب نمی اندازد و عصاره آن داخل خودش محفوظ می ماند . بگذارید برای یکی دو دقیقه بپزد ، که البته این زمان به ضخامت گوشت و میزان پخت مورد نظر شما نیز بستگی دارد. ماهی را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز یکی دو دقیقه بپزد . این روش ، روشی سریع و آسان است و این امکان را فراهم می کند تا ماهی شما علاوه بر طعم خوب ، سالم و آبدار باقی بماند .

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

چگونه سویا را خوشمزه بپزیم؟


چگونه سویا را خوشمزه بپزیم؟

 

 


چگونه سویا را خوشمزه بپزیم؟


 


 

با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان نمی آید .
برای خوشمزه کردن سویا به نکته های زیر دقت کنید :
ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس کنید و یکی دو بار آب آن را عوض کنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود سپس در ظرفی پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن ادویه نمک و رب گو جه فرنگی را اضافه کنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .
در این مرحله ۲ قاشق غذا خوری آبغوره را نیز به مواد اضافه کنید اندکی صبر کرده و یک استکان آب به این مخلوط اضافه کنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه بپزد . حالا سویای شما مزه دار شده است . آین را به ماکارونی یا خوراک می توانید اضاف

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه دوست داشتی ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  دوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته دوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه زیبا

فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه زیبا

دانلود فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه ی زیبا دانلود فایل های کامل نقشه ی طرح تابلو فرش های دستباف طرح طبیعت کلبه ی زیبا   تنها سایت ارائه دهنده فایل نقشه ی طرح های تابلو فرش (قیمت نقشه ها حداقل از 50 هزار تومان تا چندین میلیون تومان در بازار با توجه به ... ...

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت  راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه،راه آهن و باند فرودگاه سال1403: -تهیه اتوماتیک و خودکار متره و برآورد،صورت وضعیت در کمترین زمان فقط با وارد کردن شماره آیتم -تهیه ریز متره -تهیه خلاصه متره -تهیه خلاصه فصول -تهیه برگه های مالی و مالی کل -اعمال اتوماتیک ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  سوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته سوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

کتاب صوتی بسیار مفید    #روانشناسی_تصویر_ذهنی    اثر: #ماکسول_مالتز   ترجمه: مهدی قراچه داغی    کیفیت اجرا: خیلی خوب  ... ...

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

کتاب صوتی  کتاب_واپسین_گفتار ( یا عالم اوراسینا) ازاسپالدینگ_نویسنده_کتاب_معبدسکوت ... ...

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

سکس آنان كه با سكس مخالف هستند زودتر به انزال می‌رسند، زیرا ذهن منقبض آنان عجله دارد تا از شر آن خلاص شود. پژوهش‌های معاصر چیزهای بسیار تعجب‌آوری را می‌گویند، حقایق شگفت‌آور. برای نخستین بار، مسترز و جانسون Masters and Johnson در مورد آمیزش عمیق جنسی مطالعه علمی ‌انجام ... ...

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

  عنوان مبحث: سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول) همراه با پاسخ شامل: 9 جلسه تعداد صفحات: 11 سوالات و جواب ها بصورت تایپ شده با فونت استاندارد می باشد که قابلیت سرچ در زمان آزمون را دارد   سوالات ترم جدید همراه با پاسخ برای نمره 19 به بالا   فرمت: pdf ... ...

حل مسائل الکترودینامیک کلاسیک جان دیوید جکسون به صورت PDF و به زبان انگلیسی در 214 صفحه

حل مسائل الکترودینامیک کلاسیک جان دیوید جکسون به صورت PDF و به زبان انگلیسی در 214 صفحه

نگاه اجمالی الکترو مغناطیس یکی از شاخه‌های فیزیک است که مباحث مربوط به بارهای الکتریکی ساکن و متحرک ، میدانهای الکتریکی و مغناطیسی را مورد بحث قرار می‌دهد. اما در این بحث بیشتر مفاهیم فیزیکی و توصیف کیفی این پدیده‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد. و تا حد امکان از توصیف کمی این ... ...

سوالات نهاد مبحث مسائل اقتصادی و تربیتی در خانواده

سوالات نهاد مبحث مسائل اقتصادی و تربیتی در خانواده

  عنوان مبحث: سوالات نهاد مبحث مسائل اقتصادی و تربیتی در خانواده همراه با پاسخ شامل: 6 جلسه تعداد صفحات: 7 سوالات و جواب ها بصورت تایپ شده با فونت استاندارد می باشد که قابلیت سرچ در زمان آزمون را دارد   سوالات ترم جدید همراه با پاسخ برای نمره 20   فرمت: pdf ... ...

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt شامل 4 فایل پاورپوینت سلول های بنیادین به زبان ساده: 1. 33 اسلاید: تاریخچه سلول های بنیادی / تعریف سلول های بنیادی / ویژگی های سلول های بنیادی / گونه های سلول بنیادی / انواع سلول ... ...

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

عنوان پاورپوینت: پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم   فرمت: پاورپوینت pptتعداد اسلاید: 26   پوشش کامل درس همراه با پاسخ فعالیت ها پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسی   فونت ... ...

پاورپوینت بز یا سگ تفکر و سبک زندگی هفتم

پاورپوینت بز یا سگ تفکر و سبک زندگی هفتم

    عنوان: دانلود پاورپوینت بز یا سگ تفکر و سبک زندگی پایه هفتمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 21   پوشش کامل درس همراه با پاسخ فعالیت ها   پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درس     فونت های ... ...

دانلود جزوه امور مالی و حقوق ثبتی در دفاتر اسناد رسمی

دانلود جزوه امور مالی و حقوق ثبتی در دفاتر اسناد رسمی

جزوه امور مالی و حقوق عمومی و دولتی با دیدگاه کاربردی در دفاتر اسناد رسمی آماده برای دانلود مشخصات استاد: سید علیرضا طباطبایی بافقی سردفتر اسناد رسمی 3 یزد و عضو جامعه سردفتران استان یزد تعداد صفحات: 143 فرمت: پی دی اف PDF حجم: 3 مگابایت کیفیت: عالی نوع جزوه (تایپی ... ...

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf Solutions Manual for Design and Analysis of Experiments – 8th حل تمرین های کتاب طراحی و تحلیل آزمایش ویرایش 8 فصل های 2 تا 15 814 صفحه pdf ... ...

دانلود پاورپوینت چیستی انسان 2 درس 10 فلسفه یازدهم انسانی

دانلود پاورپوینت چیستی انسان 2 درس 10 فلسفه یازدهم انسانی

  عنوان پاورپوینت درسی: دانلود پاورپوینت چیستی انسان (2) درس 10 فلسفه پایه یازدهم انسانی   فرمت: پاورپوینت ppt تعداد اسلاید: 18     پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسیبکارگریی افکت ها، تصاویر و اشکال متحرک بسیار ... ...

دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080

دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080

مشخصات فايل نام فايل:دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080 نوع فايل:بک دراپ،backdrop پسوند فايل اصلي:JPEG پسوند فايل فشرده:ZIP ابعاد:3712*5249 PIX کيفيت: 300 DPI ويژگي هاي فايل فایل اصلی(Original file) کاربري آسان جايگزين مناسب براي دکورهاي گران ... ...

پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی دوازدهم

پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی دوازدهم

عنوان پاورپوینت درسی : دانلود پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی پایه دوازدهم   فرمت: پاورپوینت ppt تعداد اسلاید: 27   شامل: متن درس و شعر، معنای روان متن درس و شعر، معنای واژگان مهم، آرایه ها، کارگاه متن پژوهی همراه با جواب، قلمرو زبانی، قلمرو ... ...

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها:‌ 43 اسلاید   تصویری از پاورپوینت: این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است. با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته ... ...

مجموعه اسکیس معماری از بناهای ایرانی

مجموعه اسکیس معماری از بناهای ایرانی

مجموعه "اسکیس معماری از بناهای ایرانی"    این مجموعه شامل 225 تصویر اسکیس و کروکی معماری از بناهای مختلف ایرانی می باشد.   ... ...

پاورپوینت درس دهم قرآن هشتم سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه

پاورپوینت درس دهم قرآن هشتم سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه

  عنوان پاورپوینت: پاورپوینت سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه درس 10 قرآن پایه هشتمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایش   تعداد اسلاید: 26       پوشش کامل درس (جلسه اول و دوم) به همراه صوت آیات   پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین ... ...

سیگنال گرفتن با هوش مصنوعی

سیگنال گرفتن با هوش مصنوعی

امروزه کمتر کسی پیدا میشود که از ارز دیجیتال و فارکس نشنیده باشد و قطعا این یک فرصت استثنایی برای ما ایرانیان است که بتوانیم درامد دلاری داشته باشیم . ولی اگر با اصول کار و تحلیل ها آشنا نباشیم ممکن است سرمایه ما از دست برود. ولی با پدیدار شدن هوش مصنوعی دیگه نیازی به یاد ... ...

دانلود جزوه الاستیسیته اصغری شریف

دانلود جزوه الاستیسیته اصغری شریف

جزوه معتبر درس الاستیسیته آماده برای دانلود مشخصات دانشگاه: صنعتی شریف استاد: دکتر محسن اصغری تعداد صفحات: 90 فرمت: پی دی اف PDF کیفیت: خوب حجم: 20.6 مگابایت نوع جزوه (تایپی یا دست نویس): دست نویس ... ...

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین این محصول قابل ویرایش با فرمت pptx در 44 اسلاید آماده و قابل ارایه می باشد. در صورت شخصی سازی میتونین به واتس آپ شماره ای که زیر درج شده پیام بدین واستون اوکی میکنیم مزایای استفاده از ... ...

راهنمای جامع اسیدهای چرب و سلامتی: گامی بلند در مسیر انتخابی آگاهانه و تغذیه ای سالم!

راهنمای جامع اسیدهای چرب و سلامتی: گامی بلند در مسیر انتخابی آگاهانه و تغذیه ای سالم!

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز اسیدهای چرب قدم بگذارید، انواع مختلف آنها را بشناسید، با خواص و فواید بی نظیر آنها برای سلامتی آشنا شوید و با انتخابی آگاهانه در رژیم غذایی خود، طعم شیرین سلامتی و شادابی را بچشید!   اسیدهای چرب، یکی از اجزای اصلی چربی ها هستند که ... ...

تحقیق و راهنمای جامع زبان چینی

تحقیق و راهنمای جامع زبان چینی

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز زبان چینی قدم بگذارید، الفبا و گرامر این زبان را به طور کامل بیاموزید، با واژگان و اصطلاحات رایج آشنا شوید و با تسلط بر زبان چینی، دروازه های جدیدی را به سوی فرصت ها و تجربیات نو بگشایید!   زبان چینی، پرکاربردترین زبان دنیا با ... ...

راهنمای جامع پیشگیری و درمان چروک صورت

راهنمای جامع پیشگیری و درمان چروک صورت

با این راهنمای جامع، به رازهای جوانی و شادابی پوست پی ببرید، علل ایجاد چروک صورت را به طور کامل بشناسید، با روش های پیشگیری و درمان اصولی، از شر چروک ها رها شوید و طعم شیرین داشتن پوستی جوان و درخشان را بچشید!   چروک صورت، یکی از علائم طبیعی افزایش سن است که می تواند تحت ... ...



تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد