تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

آشنایی با خواص خوراکی ها - مطالب و مقالات آموزشی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 5
  • بازدید دیروز : 45
  • بازدید کل : 344935

چرا برای آشپزی نباید سبزیجات را بیش از حد خرد کنید؟


چرا برای آشپزی نباید سبزیجات را بیش از حد خرد کنید؟

 

 


چرا برای آشپزی نباید سبزیجات را بیش از حد خرد کنید؟


 


 

خرد کردن بیش از حد سبزی ها موجب از بین رفتن ویتامین C آنها می شود و اگر ویتامین C در معرض هوا قرار بگیرد، از بین می رود.
فلفل دلمه ای حاوی اسیدفولیک است و این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی به خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری می کند.


اسید فولیک موجود در فلفل دلمه ای موجب کاهش ماده ای به نام هموسیستئین در خون می شود و باید یادآوری شود که افزایش بیش از حد هموسیستئین می تواند موجب تخریب رگ های خونی و افزایش احتمال سکته قلبی شود.
فلفل دلمه ای بلافاصله بعد از خرد کردن باید مصرف شود، به دلیل اینکه ویتامین C وقتی در معرض هوا قرار بگیرد (با خرد کردن)، از بین می رود و خرد کردن بیش از حد سبزی ها موجب از بین رفتن ویتامین C آنها می شود.


فلفل دلمه ای قرمز رنگ شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین (بتاکاروتین می تواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود) و بیوفلاونید است و از آنتی اکسیدان ها محسوب می شود، می تواند از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کند که از سرطان و بیماری های قلبی پیشگیری می کند.

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

فوت و فن پخت کلوچه


فوت و فن پخت کلوچه

 

 


فوت و فن پخت کلوچه


 


 

برای آماده کردن کلوچه های هم شکل و بدون ترک خوردگی توصیه های ما را در این مطلب به کار بگیرید. به نقل از سایت «cook.com» برای این کار بهتر است:
▪ خمیر آماده کلوچه را به ۲ قسمت تقسیم و هر بار با نصف آن کار کنید. دستکاری بیش از حد خمیر باعث سفت شدن کلوچه ها خواهد شد. قراردادن خمیر اضافه درون یخچال باعث می شود راحت تر کار کنید.


▪ از سینی های براق از جنس آلومینیوم سنگین استفاده کنید. این سینی مخصوص که لبه ندارد به گونه ای طراحی شده است که شما به راحتی بتوانید کلوچه ها را به سینی سیمی منتقل کنید. بهتر است رنگ سینی تیره نباشد زیرا سینی های تیره با جذب حرارت باعث پخت بیش از حد کلوچه می شود.


▪ سعی کنید هر بار تنها یک سینی کلوچه را در وسط فر قرار دهید.

اما اگر مجبور شدید بیش از یک سینی در فر قرار دهید، در اواسط پخت سینی ها را جابه جا کنید تا همه کلوچه ها به طور مساوی بپزد.


▪ کلوچه ها را بیش از ساعت تعیین شده نپزید.


▪ قبل از استفاده مجدد بگذارید سینی کاملا خنک شود.


▪ اگر به اندازه کافی سینی سیمی ندارید، کاغذ روغنی روی میز پهن کنید. اول شکر روی آن بپاشید و سپس کلوچه ها را روی آن بچینید. این امر مانع خمیر شدن کلوچه ها می شود.


▪ کلوچه ها را به مدت حداقل ۸ ساعت روی سینی سیم دار قرار دهید و بین هر ردیف کاغذ روغنی بگذارید تا به طور کامل رطوبت آن خارج شود. این روش مانع خرد شدن کلوچه ها می شود و به مدت حداقل ۳ هفته تازه می ماند.


▪ بین هر خمیر کلوچه فاصله بگذارید تا جای کافی برای باز شدن داشته باشد.


▪ استفاده از جوش شیرین باعث می شود کلوچه ها هنگام پخت بیشتر پخش شوند در حالی که خمیرهای حاوی بکینگ پودر مانند کیک به سمت بالا پف می کند.


▪ قبل از شروع پخت، بگذارید تخم مرغ و کره به دمای اتاق برسد.


▪ به هنگام افزودن آرد به مخلوط کره و تخم مرغ، از هم زدن بیش از حد بپرهیزید تا کلوچه ها سفت نشود.


▪ کلوچه های نرم و ترد را در ظرف های جداگانه قرار دهید تا از هم پاشیده نشود.


▪ همیشه از بهترین مواد، تخم مرغ های درشت و کره بدون نمک استفاده کنید تا کلوچه بهتری بپزید.


▪ اگر در دستور الک کردن مواد خشک ذکر نشده است این کار را نکنید.


▪ افزودن میوه خشک، مغز، چیپس های شکلاتی و پودر نارگیل به خمیر کلوچه مانع ندارد به شرطی که میزان آرد مناسب باشد.


▪ از تازه بودن جوش شیرین و بکینگ پودر مطمئن شوید.


▪ برای پیش گیری از ایجاد حفره های درشت در کلوچه ها، جوش شیرین یا بکینگ پودر لازم را با آرد مخلوط کنید و سپس به مواد خیس بیفزایید تا کلوچه به طور یکنواخت بپزد.


▪ برای نرم کردن کلوچه های خشک شده، یک تکه نان یا برش سیب در ظرف بین کلوچه ها قرار دهید.


▪ کلوچه های دارای خامه، ماست یا پنیر خامه ای را در یخچال نگه داری کنید.

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

نکاتی برای پخت سالم تر ماهی-ماهی آب پز یا سرخ کرده؟


نکاتی برای پخت سالم تر ماهی-ماهی آب پز یا سرخ کرده؟

 

 


نکاتی برای پخت سالم تر ماهی-ماهی آب پز یا سرخ کرده؟


 


 

ماهیگیری برای بسیاری مردم تنها یک ورزش است ولی خوردن ماهی در ساماندهی رژیم غذایی افراد نقش به سزایی دارد.
قبل از اینکه شام امشب تان را با ماهی که تهیه کرده اید طبخ کنید به این نکات توجه کنید:


▪ سعی کنید ماهیان جوان و کوچکتر را بخورید چون احتمال وجود ذرات و مواد مضر آبهای آلوده، فاضلاب، غذاهای نامرغوب و فاسد و غیره در آنها کمتر است.


▪ قبل از طبخ ماهی پوست و چربی را از شکم، سر و اندامهای داخلی جدا کنید.


▪ ماهی را به صورت سیخ کشیده روی اجاق یا آتش، کبابی، آب پز یا گریل شده مصرف کنید تا چربی از گوشت طی طبخ جدا و آب شود.


▪ چربی و روغن هایی که بواسطه پختن ماهی استفاده می شوند دور بریزید.


▪ ماهی را کمتر بصورت سرخ کرده مصرف کنید خصوصاً زمانی که ذرات مضر کف ماهی تابه به بافت چربی ماهی چسبیده باشد. این مورد در ظروف تفلون غیر استاندارد به چشم می خورد.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

متخصص تغذیه:با طبخ طولانی غذا مخالفم!-چرا آرام پز مناسب نیست؟


متخصص تغذیه:با طبخ طولانی غذا مخالفم!-چرا آرام پز مناسب نیست؟

 

 


متخصص تغذیه:با طبخ طولانی غذا مخالفم!-چرا آرام پز مناسب نیست؟


 


 

بسیاری از خانم های شاغل، استفاده از آرام پز را به سایر همکاران شان که وقت کافی برای تهیه غذا ندارند، پیشنهاد می کنند.
شما چطور؟ به نظر شما غذا در این دستگاه علاوه بر طعم مناسب، ارزش تغذیه ای مطلوبی هم خواهد داشت؟


در این باره باید گفت از آنجا که پخت غذا در آرام پز به آهستگی انجام می شود، هدر رفتن مقدار زیادی از موادمغذی موجود در غذا حتمی خواهد بود. این مواد شامل ویتامین ها و به خصوص ویتامین C است که جزو حساس ترین ویتامین ها نسبت به حرارت محسوب می شود. به همین دلیل ما در بررسی رو ش های طبخ، ویتامین C را به عنوان مبنا در نظر می گیریم زیرا درصد اتلاف و از بین رفتنش در آماده سازی و طبخ غذا بسیار زیاد است.


بنابراین ویتامین ها و به خصوص ویتامین C به مقدار زیادی در پخت غذا با آرام پز از بین می روند. به همین دلیل من طبخ غذا را به مدت طولانی توصیه نمی کنم. این مساله فقط مربوط به پخت غذا با آرام پز نیست؛ بلکه روش های سنتی پخت هم که به اصطلاح غذا را می گذارند تا جا بیفتد و بدتر از آن، اینکه درش را هم نیمه باز می گذارند؛ به هیچ وجه روش مناسبی برای تهیه غذا به حساب نمی آیند. ضمن اینکه توصیه می کنم طبخ سبزی ها بیشتر از ۲۰ دقیقه طول نکشد.


نکته مهمی که در اینجا لازم می دانم بگویم در مورد سبزی هاست و آن اینکه برای پخت سبزی ها، بهتر است ابتدا آب را جوش آورید و سپس سبزی را داخل آب جوش بریزید و درش را ببندید؛ زیرا در مواد غذایی، از جمله در سبزی ها، به طور طبیعی آنزیم هایی وجود دارند که تا وقتی گیاه زنده است، فعالیت این آنزیم ها در جهت شادابی، طراوت و حفظ خواص تغذیه ای آن است ولی زمانی که گیاه چیده می شود، این آنزیم ها در جهت تخریب گیاه فعالیت می کنند و سبب تغییر رنگ، بو و بافت آن می شوند.


حداکثر فعالیت این آنزیم ها در درجه حرارت حدود ۵۵ تا ۶۵ درجه سانتی گراد است. بنابراین وقتی ما سبزی را در آب سرد می ریزیم تا بپزد مدت زمان قرارگرفتن در حرارت مطلوب برای آنزیم ها طولانی تر می شود در نتیجه تخریب ویتامین ها و خواص ماده مغذی موجود بیشتر خواهد شد در عوض زمانی که ابتدا آب را جوش می آوریم و سپس سبزی را داخل آن می ریزیم، درجه حرارت پایین آمده اما به سرعت بالا می رود و محیط مناسب برای فعالیت آنزیم ها فراهم نمی شود و در نتیجه تخریب ویتامین ها به حداقل ممکن می رسد.


پس تا جایی که می توانید روش های طبخ طولانی مدت را انتخاب نکنید زیرا حاصل کار کاهش شدید ارزش غذایی تان اندک خواهد بود و دیگر نخواهید توانست با خوردن آن نیازهای روزانه تان را تامین کنید.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

پوره هویج


توجه:
هر سه روز یک بار یک نوع سبزی به سوپ اضافه می شود: مانند جعفری، گشنیز، لوبیاسبز، کدوسبز، کرفس و …
به سوپ نباید نمک، شکر یا چاشنی اضافه کرد.
بهتر است کدو، کرفس و لوبیا سبز را اول پخته و بعد به سوپ اضافه کنند.
سبزی ها باید در آخرین لحظات پخت سوپ اضافه شود. در ظرف را نیز می بندند تا ویتامین های آن از بین نرود.
اسفناج تا یک سالگی مجاز نبوده و نباید به سوپ شیرخوار اضافه شود.

 


● پوره سیب زمینی
یک سیب زمینی متوسط را بعد از شستن کامل با پوست می پزند. بعد از پخته شدن، پوست آن را جدا می کنند سپس سیب زمینی را همراه با یک قاشق مرباخوری کره یا روغن مایع نرم کرده، کم کم به آن شیر پاستوریزه که قبلا جوشانده باشد اضافه می کنند تا به نرمی و غلظت دلخواه برسد.

 


● پوره هویج
پوره هویج هم مثل پوره سیب زمینی تهیه می شود با این تفاوت که اول یک هویج متوسط را کاملا شسته و پوست کنده و با کمی آب می پزند و بعد کره یا روغن و شیر را اضافه می کنند

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

پوره سیب زمینی


توجه:
هر سه روز یک بار یک نوع سبزی به سوپ اضافه می شود: مانند جعفری، گشنیز، لوبیاسبز، کدوسبز، کرفس و …
به سوپ نباید نمک، شکر یا چاشنی اضافه کرد.
بهتر است کدو، کرفس و لوبیا سبز را اول پخته و بعد به سوپ اضافه کنند.
سبزی ها باید در آخرین لحظات پخت سوپ اضافه شود. در ظرف را نیز می بندند تا ویتامین های آن از بین نرود.
اسفناج تا یک سالگی مجاز نبوده و نباید به سوپ شیرخوار اضافه شود.

 


● پوره سیب زمینی
یک سیب زمینی متوسط را بعد از شستن کامل با پوست می پزند. بعد از پخته شدن، پوست آن را جدا می کنند سپس سیب زمینی را همراه با یک قاشق مرباخوری کره یا روغن مایع نرم کرده، کم کم به آن شیر پاستوریزه که قبلا جوشانده باشد اضافه می کنند تا به نرمی و غلظت دلخواه برسد.

 


● پوره هویج
پوره هویج هم مثل پوره سیب زمینی تهیه می شود با این تفاوت که اول یک هویج متوسط را کاملا شسته و پوست کنده و با کمی آب می پزند و بعد کره یا روغن و شیر را اضافه می کنند

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

سوپ


حریره بادام
طرز تهیه کاملا مشابه تهیه فرنی است و همراه با افزودن آرد و شکر یک قاشق مرباخوری بادام پوست گرفته و رنده شده ( یا آسیاب شده) نیز اضافه می شود.
برای سهولت کار و رعایت تنوع در غذای شیرخوار می توان یک روز در میان از فرنی و حریره بادام استفاده کرد.

 


● سوپ
گوشت بدون چربی به اندازه یک تکه خورشتی (معمولا به اندازه یک تخم مرغ متوسط) به ترتیب اولویت و ارجحیت گوشت گوسفند، مرغ، گوساله.
▪ برنج: یک قاشق مربا خوری
▪ هویج: متوسط یک سوم
بعد از این که گوشت کمی پخته شد برنج و هویج اضافه می شود. پس از پختن کامل، باید همه مواد سوپ را مخلوط و نرم کرد تا به غلظت فرنی برسد.
به عنوان مثال ۳ نوع سوپ که تنوع مواد غذایی در محتویات آن رعایت شده است ذکر می گردد.
گوشت مرغ، هویج، برنج، جعفری و سیب زمینی
گوشت گوسفند، لوبیا سبز، برنج، گشنیز و گوجه فرنگی
گوشت گوساله، کدو حلوایی، جعفری، سیب زمینی و گوجه فرنگی
اضافه کردن کمی پیاز رنده شده و خرد شده به سوپ برای رفع بوی مرغ یا گوشت اشکالی ندارد. همچنین افزودن چند قطره آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج تازه به سوپ و غذای کودک هم آن را خوش طعم می کند و هم جذب آهن را افزایش می دهد.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

حریره بادام


حریره بادام
طرز تهیه کاملا مشابه تهیه فرنی است و همراه با افزودن آرد و شکر یک قاشق مرباخوری بادام پوست گرفته و رنده شده ( یا آسیاب شده) نیز اضافه می شود.
برای سهولت کار و رعایت تنوع در غذای شیرخوار می توان یک روز در میان از فرنی و حریره بادام استفاده کرد.

 


● سوپ
گوشت بدون چربی به اندازه یک تکه خورشتی (معمولا به اندازه یک تخم مرغ متوسط) به ترتیب اولویت و ارجحیت گوشت گوسفند، مرغ، گوساله.
▪ برنج: یک قاشق مربا خوری
▪ هویج: متوسط یک سوم
بعد از این که گوشت کمی پخته شد برنج و هویج اضافه می شود. پس از پختن کامل، باید همه مواد سوپ را مخلوط و نرم کرد تا به غلظت فرنی برسد.
به عنوان مثال ۳ نوع سوپ که تنوع مواد غذایی در محتویات آن رعایت شده است ذکر می گردد.
گوشت مرغ، هویج، برنج، جعفری و سیب زمینی
گوشت گوسفند، لوبیا سبز، برنج، گشنیز و گوجه فرنگی
گوشت گوساله، کدو حلوایی، جعفری، سیب زمینی و گوجه فرنگی
اضافه کردن کمی پیاز رنده شده و خرد شده به سوپ برای رفع بوی مرغ یا گوشت اشکالی ندارد. همچنین افزودن چند قطره آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج تازه به سوپ و غذای کودک هم آن را خوش طعم می کند و هم جذب آهن را افزایش می دهد.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

به جای سبزی های تازه از سبزی های خشک استفاده کرده اید


۶) به جای سبزی های تازه از سبزی های خشک استفاده کرده اید:افزودن یک قاشق غذاخوری مرزنگوش خشک به جای تازه شاید یک راه حل آسانی به نظر بیاید اما مشکل این جاست که برخی گیاهان مانند ریحان و جعفری با خشک شدن مقداری از طعم خود را از دست می دهند و برخی ادویه ها مثل ترخون و مرزنگوش بو و طعم بیشتری پیدا می کند.
▪ راه حل: به هنگام جایگزینی، به گیاه دقت کنید و براساس بو و طعم آن ها را به غذا اضافه کنید.
▪ یک سوم گیاهان خشک و معطر را جایگزین مقدار گیاه تازه در غذاهای خود بکنید.
▪ کمی بیشتر از گیاهان خشک معطر استفاده کنید.
▪ عموما هنگامی که در دستور غذایی خواسته شود گیاه تازه را در اول پخت غذا اضافه کنید این یعنی که خشک آن عطرو طعم بیشتری دارد اگر در آخر غذا باید افزوده شود این یعنی این که بر اثر حرارت و پخت عطر و طعمش ضعیف تر می شود.
▪ بهترین راه تشخیص طعم، چشیدن گیاه است.
▪ با تفت دادن یک و یا ۲ دقیقه ای ، بو و طعم گیاه خشک در می آید.

 


۷) در روغن سرد غذا سرخ کرده اید: این امر باعث می شود غذا روغن به خود جذب کند و سنگین و چرب شود.
▪ راه حل: روغن را به حداکثر درجه حرارت دهید. می توانید از روغن هسته انگور، بادام زمینی، کانولا و آفتاب گردان استفاده کنید.*اگر غذا را در روغن سرد ریخته اید، بلافاصله آن را در بیاورید.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

سبزی های خیس را تفت داده اید


۴) ماکارونی را در ظرف کوچک جوشانده اید که این کار باعث چسبناک شدن آن ها شده است: با افزودن مواد غذایی به آب جوش، به طور اتومات و بلافاصله دمای آب پایین می آید. افزودن مقدار زیادی مواد غذایی به مقدار کمی آب باعث متوقف شدن جوشیدن آب، ایجاد تغییر در روند پخت و سرانجام چسبندگی پاستا خواهد شد. جوشاندن لوبیا در آبی که کاملا داغ نیست باعث تغییر رنگ و یا قهوه ای رنگ شدن آن ها خواهد شد.
▪ راه حل: از آب کافی به طوری که مواد غذایی در آن شناور باشد استفاده کنید. به عنوان مثال برای حدود نیم کیلو گرم ماکارونی ۵ لیتر آب جوش نیاز است.

 


۵) سبزی های خیس را تفت داده اید: آب اضافه سبزی در قابلمه داغ بخار ایجاد می کند که به جای خوش رنگ و نرم کردن ، باعث له شدن سبزی ها خواهد شد.
▪ راه حل: بهترین راه حل استفاده از سبزی خشک کن است. پس، صبر کنید تا قابلمه کاملا داغ شود و به مدت یک و یا ۲ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

ماکارونی را در ظرف کوچک جوشانده اید که این کار باعث چسبناک شدن آن ها شده است


۴) ماکارونی را در ظرف کوچک جوشانده اید که این کار باعث چسبناک شدن آن ها شده است: با افزودن مواد غذایی به آب جوش، به طور اتومات و بلافاصله دمای آب پایین می آید. افزودن مقدار زیادی مواد غذایی به مقدار کمی آب باعث متوقف شدن جوشیدن آب، ایجاد تغییر در روند پخت و سرانجام چسبندگی پاستا خواهد شد. جوشاندن لوبیا در آبی که کاملا داغ نیست باعث تغییر رنگ و یا قهوه ای رنگ شدن آن ها خواهد شد.
▪ راه حل: از آب کافی به طوری که مواد غذایی در آن شناور باشد استفاده کنید. به عنوان مثال برای حدود نیم کیلو گرم ماکارونی ۵ لیتر آب جوش نیاز است.

 


۵) سبزی های خیس را تفت داده اید: آب اضافه سبزی در قابلمه داغ بخار ایجاد می کند که به جای خوش رنگ و نرم کردن ، باعث له شدن سبزی ها خواهد شد.
▪ راه حل: بهترین راه حل استفاده از سبزی خشک کن است. پس، صبر کنید تا قابلمه کاملا داغ شود و به مدت یک و یا ۲ دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

ظرف را بیش از حد پر می کنید


۲) ظرف را بیش از حد پر می کنید: این امر باعث می شود حرارت کاملا پخش نشود و بخار ایجاد کند. بخار مانع پخت و یا سرخ شدن غذا می شود و نیز طعم غذا را از بین می برد.
▪ راه حل: به جای پر کردن یک ظرف، از ۲ ظرف استفاده کنید.

 


۳) قبل از افزودن فیله ماهی، ماهیتابه را خوب داغ نکرده اید و در نتیجه ماهی آبکی شده است. برای این که غذا خوب سرخ شود و آب خود را به خود جذب کند، ماهیتابه باید کاملا داغ شود. ماهیتابه سرد باعث چسبیدن مواد غذایی مانند سیب زمینی و پیاز خواهد شد و در نتیجه سرخ کردن و یا تفت دادن را مشکل ساز خواهد کرد.راه حل: ابتدا ماهیتابه را خوب داغ و سپس روغن را به آن اضافه کنید و پس از چند ثانیه گوشت و یا ماهی را به آن اضافه کنید. در صورت استفاده از ماهیتابه نچسب، از همان ابتدا روغن به ماهیتابه اضافه کنید.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

چند اشتباه شایع در آشپزی


چند اشتباه شایع در آشپزی

 

 


چند اشتباه شایع در آشپزی


 


 

آشپزی هنری است که دقت، حوصله و اشتیاق می طلبد، زیرا کوچک ترین اشتباهی می تواند غذای شما را خراب کند . در این مطلب از «Prevention» به چند اشتباه شایع آشپزی اشاره می کنیم.


۱) قبل از شروع با دقت دستور غذایی را مرور نکرده اید:خواندن دستور غذایی مانند مطالعه قبل از سفر است و بهترین راه تهیه یک غذای خوب است. به گفته اغلب کارشناسان، اغلب اشتباهات آشپزی موقعی رخ می دهد که جزئیات مهم ندیده گرفته شود. به عنوان مثال افزودن کره سرد به جای کره ای که به دمای اتاق رسیده، باعث خشک و ناهموار شدن مایه کیک می شود. یا این که افزودن گوجه فرنگی قبل از این که پیاز کاملا پخته شود، سس شما را خراب می کند.
▪ راه حل: قبل از هرکاری ابتدا به جزئیات دستور غذایی دقت کنید.
ـ به کلماتی مانند خردشدن، صاف شدن و زده شدن در دستور دقت کنید و تصمیم بگیرید کدام یکی را قبل از شروع آشپزی و کدام را پس از آشپزی می توان انجام داد.
ـ تمامی مواد و لوازم مورد نیاز را آماده کنید تا در وسط کار مشکلی نداشته باشید.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

غذاهای نشاط آور و سالم برای تابستان کدامند ؟


غذاهای نشاط آور و سالم برای تابستان کدامند ؟

 

 


غذاهای نشاط آور  و سالم برای تابستان کدامند ؟


 


 

هیچ زمانی بهتر از تابستان برای به وجد آمدن درمورد " سالم ترین غذاهای جهان " وجود ندارد.این فصل با انواع مختلف و رنگارنگی از غذاهای فصلی پربرکت می شود
به سختی می توان زمانی لذت بخش تر از تابستان را برای خوردن پیدا کرد ! این فصل که به انقلاب تابستانی معروف است و خورشید در شمالی ترین وضعیت خود نسبت به زمین قرار دارد و روزها در آن در بلندترین حالت خود هستند با انواع مختلف و رنگارنگی از غذاهای فصلی پربرکت می شود.

 

میوه ها و سبزیجات از هر رنگی که تصورش را بکنید در تابستان یافت می شوند. گاهی اوقات کشتزارها و باغ ها سرشار از مواد غذایی هستند .برنامه غذایی ما باید بر اساس سلیقه خودمان باشد و بشقاب هایمان را باید با انواع میوه ها و سبزیجات رنگارنگ، زیبا و پر زرق و برق کنیم .

 


هیچ زمانی را بهتر از تابستان نمی توان یافت که بتوان پالت رنگی از انواع غذاهای رنگارنگ به نمایش گذاشت. قرمزی گوجه فرنگی های مینیاتوری ، زردی خورشید مانند نارنج های تابستانی و انواع مختلف رنگ سبز ، از سبز تیره خیار تا رنگ سبز روشن نخود فرنگی ، همگی در تابستان به معرض نمایش در می آیند.

 


وقتی به تابستان فکر می کنیم ، ناخودآگاه گرما به ذهنمان می آید .در دستور سنتی چینی ، تابستان ، فصل عنصر آتش است ، گرمایی افزون شونده ، که به سمت بیرون حرکت می کند ، رشد می کند و با روشنی و جنب و جوش مشخص می شود .این انرژی داغ به خنک شدن احتیاج دارد و در تابستان غذاهای خنک کننده باید در رأس برنامه های غذایی ما باشند .

 

سالادها (هم میوه و هم سبزیجات )در این فصل حس خوبی به انسان می دهند و با سبزیجاتی چون خیار برای فرونشاندن گرمای تابستان بسیار مناسب هستند. میوه های خنکی چون هندوانه با آب فراوانی که درون خود دارند ، به بدن ما کمک می کنند که در دمای بالا هم رطوبت خود را حفظ کند. سوپ های خنک و مخلوطی از آب میوه ها نیز برای این فصل بسیار مناسب است .اضافه کردن تکه های ماهی یا سویا به این سالاد تابستانی خنک ، کمک زیادی به حفظ ذخیره پروتئین بدن در طول روزهای پر فعالیت تابستان می کند.

 


در هر هفته باید تعدادی از غذاهایی که گرمای بدن را کنترل می کنند ، در نظر گرفته شود. فلفل های تازه ( مثل فلفل قرمز ) همانند زنجبیل تازه و ریشه ترب کوهی در این فصل فراوان هستند. با قرار دادن تعدادی از این چاشنی های تند و تیز ، می توان عنصر حرارت بدن را در این فصلِ داغ حفظ کرد .

 


گرمای تابستان ، تقریباً مخالف سکون و رخوت است . تابستان زمان غذاهای سنگین نیست . مصرف گوشت ، مصرف شیر کامل و لبنیات ، مصرف تخم مرغ و غذاهای سرخ شده در این زمان منطقی به نظر نمی آید. غذاهای سبک تر،کلیدی هستند به خصوص سبزیجات برگدار ، میوه ها و ماهی کباب شده .

 


ما باید چای های نعنایی. را نیز فراموش نکنیم . همچنین برگ های تازه این را می توان به عنوان افزودنی های جالبی برای سالادها و سوپ ها در استفاده کرد .
هیچ زمانی بهتر از تابستان برای به وجد آمدن درمورد " سالم ترین غذاهای جهان " وجود ندارد.حالا زمان مناسبی برای شروع حرکت به سوی غذاهای تازه ، با تأکید بر سبزیجات و مواد مغذی حیرت آور آنها است .

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

اصول درست آماده کردن حبوبات برای خوب پختن و لعاب دادن


اصول درست آماده کردن حبوبات برای خوب پختن و لعاب دادن

 

 


اصول درست آماده کردن حبوبات برای خوب پختن و لعاب دادن


 


 

حبو بات را چند روزی در جای نه چندان گرم خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید . بعد آب آنرا کاملا خالی کرده و در کیسه یا ظرفی داخل فریزر نگداری کنید . با این روش تهیه و پختن...
● آماده کردن حبوبات
اگر همیشه حبوبات را به صورت خیس کرده در فریزر داشته باشید وقت زیادی برای پختن نمی برند و خوب میپزند و لعاب دار میشوند . حبوبات را چند روزی در جای نه چندان گرم خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید . بعد آب آنرا کاملا خالی کرده و در کیسه یا ظرفی داخل فریزر نگداری کنید .


با این روش تهیه و پختن آش و قورمه سبزی و حتی عدسی و لوبیا گرم بسیار آسان و سریع خواهد بود ( البته اگر مواد دیگرتان هم آماده باشد ) و غذای شما بسیار خوشمزه و لعابدار خواهد شد و هیچگاه نیاز به اضافه کردن آرد به خورش یا خوراک یا آش نخواهید داشت .


هیچگاه فبل از پختن حبوبات به آنها نمک نزنید چون دیر پز میشوند.


بخاطر داشته باشید :
یکی از دلایل جا نیافتادن آش ها یا خورش ها خوب نپختن حبوبات آن است . اگر با این روش حبوبات را آماده و نگهداری کنید کمتر به ناراحتی گوارشی دچار میشوید.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه دوست داشتی ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  دوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته دوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه زیبا

فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه زیبا

دانلود فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه ی زیبا دانلود فایل های کامل نقشه ی طرح تابلو فرش های دستباف طرح طبیعت کلبه ی زیبا   تنها سایت ارائه دهنده فایل نقشه ی طرح های تابلو فرش (قیمت نقشه ها حداقل از 50 هزار تومان تا چندین میلیون تومان در بازار با توجه به ... ...

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت  راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه،راه آهن و باند فرودگاه سال1403: -تهیه اتوماتیک و خودکار متره و برآورد،صورت وضعیت در کمترین زمان فقط با وارد کردن شماره آیتم -تهیه ریز متره -تهیه خلاصه متره -تهیه خلاصه فصول -تهیه برگه های مالی و مالی کل -اعمال اتوماتیک ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  سوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته سوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

کتاب صوتی بسیار مفید    #روانشناسی_تصویر_ذهنی    اثر: #ماکسول_مالتز   ترجمه: مهدی قراچه داغی    کیفیت اجرا: خیلی خوب  ... ...

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

کتاب صوتی  کتاب_واپسین_گفتار ( یا عالم اوراسینا) ازاسپالدینگ_نویسنده_کتاب_معبدسکوت ... ...

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

سکس آنان كه با سكس مخالف هستند زودتر به انزال می‌رسند، زیرا ذهن منقبض آنان عجله دارد تا از شر آن خلاص شود. پژوهش‌های معاصر چیزهای بسیار تعجب‌آوری را می‌گویند، حقایق شگفت‌آور. برای نخستین بار، مسترز و جانسون Masters and Johnson در مورد آمیزش عمیق جنسی مطالعه علمی ‌انجام ... ...

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

  عنوان مبحث: سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول) همراه با پاسخ شامل: 9 جلسه تعداد صفحات: 11 سوالات و جواب ها بصورت تایپ شده با فونت استاندارد می باشد که قابلیت سرچ در زمان آزمون را دارد   سوالات ترم جدید همراه با پاسخ برای نمره 19 به بالا   فرمت: pdf ... ...

حل مسائل الکترودینامیک کلاسیک جان دیوید جکسون به صورت PDF و به زبان انگلیسی در 214 صفحه

حل مسائل الکترودینامیک کلاسیک جان دیوید جکسون به صورت PDF و به زبان انگلیسی در 214 صفحه

نگاه اجمالی الکترو مغناطیس یکی از شاخه‌های فیزیک است که مباحث مربوط به بارهای الکتریکی ساکن و متحرک ، میدانهای الکتریکی و مغناطیسی را مورد بحث قرار می‌دهد. اما در این بحث بیشتر مفاهیم فیزیکی و توصیف کیفی این پدیده‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد. و تا حد امکان از توصیف کمی این ... ...

سوالات نهاد مبحث مسائل اقتصادی و تربیتی در خانواده

سوالات نهاد مبحث مسائل اقتصادی و تربیتی در خانواده

  عنوان مبحث: سوالات نهاد مبحث مسائل اقتصادی و تربیتی در خانواده همراه با پاسخ شامل: 6 جلسه تعداد صفحات: 7 سوالات و جواب ها بصورت تایپ شده با فونت استاندارد می باشد که قابلیت سرچ در زمان آزمون را دارد   سوالات ترم جدید همراه با پاسخ برای نمره 20   فرمت: pdf ... ...

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt شامل 4 فایل پاورپوینت سلول های بنیادین به زبان ساده: 1. 33 اسلاید: تاریخچه سلول های بنیادی / تعریف سلول های بنیادی / ویژگی های سلول های بنیادی / گونه های سلول بنیادی / انواع سلول ... ...

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

عنوان پاورپوینت: پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم   فرمت: پاورپوینت pptتعداد اسلاید: 26   پوشش کامل درس همراه با پاسخ فعالیت ها پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسی   فونت ... ...

پاورپوینت بز یا سگ تفکر و سبک زندگی هفتم

پاورپوینت بز یا سگ تفکر و سبک زندگی هفتم

    عنوان: دانلود پاورپوینت بز یا سگ تفکر و سبک زندگی پایه هفتمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 21   پوشش کامل درس همراه با پاسخ فعالیت ها   پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درس     فونت های ... ...

دانلود جزوه امور مالی و حقوق ثبتی در دفاتر اسناد رسمی

دانلود جزوه امور مالی و حقوق ثبتی در دفاتر اسناد رسمی

جزوه امور مالی و حقوق عمومی و دولتی با دیدگاه کاربردی در دفاتر اسناد رسمی آماده برای دانلود مشخصات استاد: سید علیرضا طباطبایی بافقی سردفتر اسناد رسمی 3 یزد و عضو جامعه سردفتران استان یزد تعداد صفحات: 143 فرمت: پی دی اف PDF حجم: 3 مگابایت کیفیت: عالی نوع جزوه (تایپی ... ...

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf Solutions Manual for Design and Analysis of Experiments – 8th حل تمرین های کتاب طراحی و تحلیل آزمایش ویرایش 8 فصل های 2 تا 15 814 صفحه pdf ... ...

دانلود پاورپوینت چیستی انسان 2 درس 10 فلسفه یازدهم انسانی

دانلود پاورپوینت چیستی انسان 2 درس 10 فلسفه یازدهم انسانی

  عنوان پاورپوینت درسی: دانلود پاورپوینت چیستی انسان (2) درس 10 فلسفه پایه یازدهم انسانی   فرمت: پاورپوینت ppt تعداد اسلاید: 18     پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسیبکارگریی افکت ها، تصاویر و اشکال متحرک بسیار ... ...

دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080

دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080

مشخصات فايل نام فايل:دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080 نوع فايل:بک دراپ،backdrop پسوند فايل اصلي:JPEG پسوند فايل فشرده:ZIP ابعاد:3712*5249 PIX کيفيت: 300 DPI ويژگي هاي فايل فایل اصلی(Original file) کاربري آسان جايگزين مناسب براي دکورهاي گران ... ...

پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی دوازدهم

پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی دوازدهم

عنوان پاورپوینت درسی : دانلود پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی پایه دوازدهم   فرمت: پاورپوینت ppt تعداد اسلاید: 27   شامل: متن درس و شعر، معنای روان متن درس و شعر، معنای واژگان مهم، آرایه ها، کارگاه متن پژوهی همراه با جواب، قلمرو زبانی، قلمرو ... ...

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها:‌ 43 اسلاید   تصویری از پاورپوینت: این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است. با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته ... ...

مجموعه اسکیس معماری از بناهای ایرانی

مجموعه اسکیس معماری از بناهای ایرانی

مجموعه "اسکیس معماری از بناهای ایرانی"    این مجموعه شامل 225 تصویر اسکیس و کروکی معماری از بناهای مختلف ایرانی می باشد.   ... ...

پاورپوینت درس دهم قرآن هشتم سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه

پاورپوینت درس دهم قرآن هشتم سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه

  عنوان پاورپوینت: پاورپوینت سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه درس 10 قرآن پایه هشتمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایش   تعداد اسلاید: 26       پوشش کامل درس (جلسه اول و دوم) به همراه صوت آیات   پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین ... ...

سیگنال گرفتن با هوش مصنوعی

سیگنال گرفتن با هوش مصنوعی

امروزه کمتر کسی پیدا میشود که از ارز دیجیتال و فارکس نشنیده باشد و قطعا این یک فرصت استثنایی برای ما ایرانیان است که بتوانیم درامد دلاری داشته باشیم . ولی اگر با اصول کار و تحلیل ها آشنا نباشیم ممکن است سرمایه ما از دست برود. ولی با پدیدار شدن هوش مصنوعی دیگه نیازی به یاد ... ...

دانلود جزوه الاستیسیته اصغری شریف

دانلود جزوه الاستیسیته اصغری شریف

جزوه معتبر درس الاستیسیته آماده برای دانلود مشخصات دانشگاه: صنعتی شریف استاد: دکتر محسن اصغری تعداد صفحات: 90 فرمت: پی دی اف PDF کیفیت: خوب حجم: 20.6 مگابایت نوع جزوه (تایپی یا دست نویس): دست نویس ... ...

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین این محصول قابل ویرایش با فرمت pptx در 44 اسلاید آماده و قابل ارایه می باشد. در صورت شخصی سازی میتونین به واتس آپ شماره ای که زیر درج شده پیام بدین واستون اوکی میکنیم مزایای استفاده از ... ...

راهنمای جامع درمان و پیشگیری از زگیل

راهنمای جامع درمان و پیشگیری از زگیل

زگیل ها، تومورهای پوستی خوش خیم هستند که توسط ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ایجاد می شوند. این ویروس می تواند از طریق تماس مستقیم با پوست فرد آلوده یا سطوح آلوده مانند استخرها و سالن های ورزشی منتقل شود. اگرچه زگیل ها معمولاً بی خطر هستند، اما می توانند ناخوشایند و مسری ... ...

راهنمای جامع تعمیر کامیون

راهنمای جامع تعمیر کامیون

با این راهنمای جامع و مصور، تعمیر و نگهداری کامیون خود را به دست بگیرید و از داشتن خودرویی سالم و بی عیب و نقص لذت ببرید! این راهنما شامل اطلاعات کامل و دقیقی در مورد موارد زیر است: آشنایی با اجزای مختلف کامیون: در این بخش، با قسمت‌های مختلف موتور، گیربکس، سیستم برق، ... ...

راهنمای جامع درمان کمر درد

راهنمای جامع درمان کمر درد

کمر درد، یکی از شایع ترین مشکلات سلامتی در جهان است که افراد در هر سنی را می تواند تحت تاثیر قرار دهد. این درد می تواند ناشی از عوامل مختلفی مانند کشیدگی عضلات، آرتروز، دیسک کمر و ... باشد. در این تحقیق جامع، به بررسی موارد زیر در مورد کمر درد می پردازیم: علل کمر درد: ... ...



تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد