تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

آشنایی با خواص خوراکی ها - مطالب و مقالات آموزشی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 162
  • بازدید دیروز : 103
  • بازدید کل : 342639

آزمون خودشناسی؛ صبحی هستید یا عصری؟


آزمون خودشناسی؛ صبحی هستید یا عصری؟

 

 


 

آزمون خودشناسی؛ صبحی هستید یا غروبی؟
بعضی از آدم‌ها صبح‌ کله‌سحر از خواب بیدار می‌شوند و زندگی روزانه‌شان را خوب و راحت از سر می‌گیرند ولی بعضی آدم‌ها نه. آنها نه‌تنها صبح خیلی زود نمی‌توانند از تختخواب دل بکنند،‌ بلکه به زور از جا بلند می‌شوند و هیچ کاری هم نمی‌توانند انجام دهند؛ ‌انگار که بخشی از مغزشان همچنان تا چند ساعت بعد خواب می‌ماند!

برعکس، این آدم‌ها، ‌سر شب که می‌شود حسابی سرحالند و به همه کارهایشان هم می‌رسند. تا آخر شب همچنان سرحال هستند و خیلی دیر به تختخواب می‌روند. به زور هم زودتر خودشان را بخوابانند،‌ خوابشان نمی‌برد و تا مدت‌‌ها در تخت خود غلت می‌زنند. شما جزو کدام دسته‌اید؟

 

آیا هیچ یک از این دو گروه بر دیگری برتری دارند؟ سحرخیزی بهتر است یا شب نشینی؟ اگر هنوز به طور صد درصد نمی‌دانید جزو کدام گروه هستید آزمون خودشناسی این مطلب را انجام دهید.

 

1 -اگر هیچ کاری نداشته باشید و کاملا وقت‌تان آزاد باشد؛ صبح‌ها چه ساعتی از خواب بیدار می‌شوید؟
۵ تا ۶:۳۰ صبح (۵ امتیاز)
۶:۳۰ تا ۷:۴۵ صبح (۴ امتیاز)
۷:۴۵ تا ۹:۴۵ صبح (۳ امتیاز)
۹:۴۵ تا ۱۱ صبح (۲ امتیاز)
۱۱ صبح تا ظهر (یک امتیاز)

 

2 - اگر کاملا آزاد باشید و هیچ کاری نداشته باشید معمولا برنامه‌ریزی می‌کنید چه ساعتی برای خواب به تختخواب بروید؟
۸ تا ۹ شب (۵ امتیاز)
۹تا ۱۰:۱۵ شب (۴ امتیاز)
۱۰:۱۵ تا ۱۲:۳۰ شب (۳ امتیاز)
۱۲:۳۰ تا ۱:۴۵ صبح (۲ امتیاز)
۱:۴۵ صبح تا ۳ صبح (یک امتیاز)

 

3- برای اینکه صبح‌ها بتوانید از خواب بیدار شوید، چقدر به زنگ ساعت وابسته هستید؟
به هیچ‌وجه (۴ امتیاز)
کمی وابسته‌‌ام (۳ امتیاز)
به طور متوسط وابسته‌ام (۲ امتیاز)
خیلی وابسته‌ام (یک امتیاز)

 

4 -صبح‌ها سر ساعت مقرر بیدار شدن، چقدر برایتان آسان است؟
اصلا آسان نیست (یک امتیاز)
خیلی آسان نیست (۲ امتیاز)
تا حدی آسان است (۳ امتیاز)
خیلی آسان است (۴ امتیاز)

 

5 -صبح‌ها وقتی بیدار می‌شوید، نیم‌ساعت اول، چقدر احساس هوشیاری می‌کنید؟
اصلا هوشیار نیستم (یک امتیاز)
خیلی هوشیار نیستم (۲ امتیاز)
تا حدی هوشیارم (۳ امتیاز)
کاملا هوشیارم (۴ امتیاز)

 

 

6 -صبح‌ها وقتی بیدار می‌شوید، در نیم‌ساعت اول، چقدر اشتها دارید؟
اصلا اشتها ندارم (یک امتیاز)
خیلی اشتها ندارم (۲ امتیاز)
تا حدی اشتها دارم (۳ امتیاز)
کاملا اشتها دارم (۴ امتیاز)

 

7 -صبح‌ها وقتی بیدار می‌شوید، در نیم‌ساعت اول، چقدر احساس خستگی می‌کنید؟
خیلی خسته‌ام (یک امتیاز)
کمی خسته‌ام (۲ امتیاز)
تا حدی سرحالم (۳ امتیاز)
کاملا سرحالم (۴ امتیاز)

 

8- اگر صبح روز بعد قرار یا کاری نداشته باشید، نسبت به روزهای عادی چقدر دیرتر به تختخواب می‌روید؟
هیچ (۴ امتیاز)
کمتر از یک ساعت (۳ امتیاز)
یک تا ۲ ساعت (۲ امتیاز)
بیشتر از ۲ ساعت (یک امتیاز)

 

9 -اگر بخواهید بین ساعت‌های ۷ تا ۸ صبح ورزش کنید، سرحال هستید؟
کاملا سرحالم (۴ امتیاز)
تا حدی سرحالم (۳ امتیاز)
تا حدی برایم سخت است (۲ امتیاز)
خیلی سخت است (یک امتیاز)

 

10 -معمولا چه زمانی احساس خستگی می‌کنید و احتیاج دارید بخوابید؟
۸ تا ۹ شب (۵ امتیاز)
۹ تا ۱۰:۱۵ شب (۴ امتیاز)
۱۰:۱۵ تا ۱۲:۳۰ شب (۳ امتیاز)
۱۲:۳۰ تا ۱:۴۵ صبح (۲ امتیاز)
۱:۴۵ صبح تا ۳ صبح (یک امتیاز)

 

11 -اگر امتحان داشته باشید، ترجیح می‌دهید در چه ساعتی امتحان برگزار شود؟
۸ تا ۱۰ صبح (۴ امتیاز)
۱۱ صبح تا یک بعد از ظهر (۳ امتیاز)
۳ بعداز ظهر تا ۵ بعد از ظهر (۲ امتیاز)
۷ بعد از ظهر تا ۹ شب (یک امتیاز)

 

12 -اگر قرار باشد ساعت ۱۱ شب به تختخواب بروید، چقدر احساس خستگی می‌کنید؟
اصلا خسته نیستم (صفر امتیاز)
کمی خسته‌ام (۲ امتیاز)
تا حدی خسته‌ام (۳ امتیاز)
خیلی خسته‌ام (۵ امتیاز)

 

13 -اگر خیلی دیرتر از حد معمول به تختخواب بروید اما نیازی نباشد صبح روز بعد ساعت مشخصی بیدار شوید، کدام یک از این موارد ممکن است برایتان پیش بیاید؟
مثل روزهای دیگر، صبح همان ساعت همیشگی بیدار می‌شوم و دیگر هم خوابم نمی‌برد (۴ امتیاز)
همان ساعت همیشگی بیدار می‌شوم ولی بعدش کمی چرت می‌زنم (۳ امتیاز)
همان ساعت همیشگی بیدار می‌شوم ولی دوباره راحت می‌خوابم (۲ امتیاز)
ساعت همیشگی بیدار نمی‌شوم و راحت می‌خوابم (یک امتیاز)

 

14- اگر قرار باشد بین ساعت ۴ تا ۶ صبح بیدار باشید و روز بعد هم کاری نداشته باشید، کدام یک از حالت‌های زیر را انتخاب می‌کنید؟
تا ۶ نمی‌خوابم و بعد از ساعت ۶ صبح به تختخواب می‌روم (یک امتیاز)
قبل از ساعت ۴ صبح کمی می‌خوابم و بعد از ۶ هم می‌خوابم (۲امتیاز)
قبل از ساعت ۴ صبح راحت می‌خوابم و بعد از ۶ هم یک چرت کوتاه می‌زنم (۳امتیاز)
فقط قبل از ساعت ۴ راحت می‌خوابم(۴ امتیاز)

 

15- شما باید دو ساعت کار فیزیکی سخت انجام دهید ولی می‌توانید زمان آن را انتخاب کنید، بیشتر ترجیح می‌دهید کدام ساعت را انتخاب کنید؟
۸ صبح تا ۱۰ صبح (۴ امتیاز)
۱۱ صبح تا یک بعد از ظهر (۳ امتیاز)
۳ بعداز ظهر تا ۵ بعد از ظهر (۲ امتیاز)
۷ بعد از ظهر تا ۹ شب (یک امتیاز)

 

16-باید به همراه یکی از دوستانتان دو بار در هفته، یک ساعت کار فیزیکی سخت انجام دهید. بهترین زمان برای دوستتان 10 تا ۱۱ شب است، اگر ساعت پیشنهادی او را قبول کنید، هنگام همکاری با او شما در چه وضعیتی هستید؟
کاملا راحت هستم (یک امتیاز)
تا حدی برایم راحت است (۲ امتیاز)
برایم سخت است (۳ امتیاز)
خیلی برایم سخت است (۴ امتیاز)

 

17 -فرض کنید باید ۵ ساعت در روز مفید کار کنید و خودتان هم باید ساعت‌های کاریتان را انتخاب کنید. به‌علاوه براساس میزان فعالیت‌تان نیز حقوق خواهید گرفت. در این شرایط کدام یک از ساعت‌های زیر را انتخاب می‌کنید؟
۳ تا ۷:۳۰ صبح (۵ امتیاز)
۷:۳۰ صبح تا ۱۲:۳۰ بعد از ظهر (۴ امتیاز)
بین ۹ صبح تا ۲ بعد از ظهر (۳ امتیاز)
بین ۲ بعد از ظهر تا ۷ بعد از ظهر (۲ امتیاز)
۵ بعد از ظهر تا ۳ صبح (یک امتیاز)

 

18 -به طور کلی فکر می‌کنید در چه ساعتی از روز بهترین احساس را دارید؟
۴ صبح تا ۷:۳۰ صبح (۵ امتیاز)
۷:۳۰ صبح تا ۹:۳۰ شب (۴ امتیاز)
بین ۹:۳۰ صبح تا ۴:۳۰ بعد از ظهر (۳امتیاز)
بین ۴:۳۰ بعد از ظهر تا ۹:۳۰ شب (۲امتیاز)
۹:۳۰ شب تا ۴ صبح (یک امتیاز)

 

19 -خودتان فکر می‌کنید بیشتر آدم صبح هستید یا عصر؟
به طور حتم صبح (۶ امتیاز)
شاید صبح باشم (۳ امتیاز)
شاید عصر باشم (۲ امتیاز)
به طور حتم عصر هستم (یک امتیاز)

 

چطور به خودم نمره بدهم؟
قبل از هر چیز، امتیازهای خودتان را در کل آزمون جمع بزنید. چه نمره‌ای گرفتید؟‌


۷۰ تا ۸۶: شما کاملا آدم صبح هستید.

 

۵۹ تا ۶۹: تا حدی آدم صبح هستید ولی شاید صبح‌ها، نزدیک به ظهر راحت‌تر باشید.

 

۴۲ تا ۵۸: شما در هیچ دسته‌بندی جای نمی‌گیرید. بنابراین لزوما ساعت‌های مشخصی از روز راحت نیستید و دست‌تان در برنامه‌ریزی بازتر است.

 

۳۱ تا ۴۱: تا حدی آدم عصر هستید، در کل شاید حدود ساعت ۳ تا ۶ بعد از ظهر راحت‌تر باشید.

 

۱۶ تا ۳۰: شما کاملا آدم شب هستید. بهتر است کارهای مهم‌تان را برای صبح برنامه‌ریزی نکنید.

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

چند اشتباه در پخت غذا


چند اشتباه در پخت غذا

 

 


چند اشتباه در پخت غذا


 


 

 

در بیشتر خانه ها آشپزخانه مرکز توجه تمامی اعضای خانواده است. از آن جایی که خانم ها روزانه وقت زیادی را صرف آشپزی می کنند، طبیعی است که اشتباهات زیادی در آشپزخانه رخ دهد. هر آشپز، چه مدت طولانی آشپزی کرده باشد و یا مدت کمی مرتکب اشتباهات زیادی در آشپزخانه می شود.
 
▪ بیش از حد انبار نکنید؛ بیشتر مردم تمامی موادغذایی لازم یک ماه کامل را در اول ماه می خرند. اگر چه این روش در خصوص بعضی از موادغذایی مانع ندارد اما از خرید مقدار زیاد میوه و سبزی بپرهیزید زیرا پس از گذشت زمان کوتاهی،میوه و سبزی ویتامین و املاح ارزشمند خود را از دست می دهد. بهترین کار این است که هر بار برحسب نیاز مقدار کمی از آن ها را خریداری کنید.
 
▪ بیش از حد پوست گرفتن؛ پوست میوه ها و سبزی ها سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر می باشد و پوست گرفتن زیاد، از ارزش غذایی آن می کاهد.
 
▪ شور کردن غذا؛ یکی از شایع ترین اشتباهاتی که اغلب ما دچار آن می شویم شور کردن موادغذایی است، در چنین مواقعی کافی است یک برش سیب زمینی را به موادغذایی اضافه کنید و بگذارید تا شفاف شود. به طور طبیعی سیب زمینی با جذب نمک به خود میزان نمک غذا را کاهش می دهد.
 
▪ آب پز کردن طولانی؛ اگر چه این امر باعث از بین رفتن باکتری ها می شود اما مدت طولانی پخت ماده مغذی مواد از جمله پتاسیم، ویتامین BوC را نیز از بین می برد. در صورتی که جوشاندن زیاد لازم بود، از آب موادغذایی برای پخت استفاده کنید.
 
▪ عجله در پخت سیر؛ بررسی ها نشان داده است که ارزش دارویی و غذایی این گیاه نقش مهمی در سلامت قلب و پیش گیری از سرطان دارد. اما روش استفاده از سیر می تواند تاثیر چشم گیری بر خاصیت آن داشته باشد. پس از کمی له کردن سیر را به مدت ۱۰دقیقه کنار بگذارید و سپس در غذا استفاده کنید. بررسی اخیر نشان می دهد، این امر، در بهبود ترکیبی سولفور موجود در آن موثر است.
 
▪ خورشت رقیق؛ سس و یا خورشت رقیق شده را با کمی آرد ذرت حل شده در آب و کره، غلیظ کنید. جوشاندن طولانی خورشت نیز می تواند باعث تبخیر و غلیظ شدن خورشت شود.
 
▪ کامل نخواندن دستور غذایی؛ یکی از شایع ترین اشتباهاتی که تازه کارها مرتکب می شوند، نخواندن دستور غذایی قبل از شروع پخت است. این امر باعث مشکلات متعددی می شود. برای جلوگیری از این کار ابتدا دستور را کاملا مطالعه کنید، از فراهم بودن تمامی مواد لازم مطمئن شوید و سپس شروع به پخت کنید.
 
▪ اندازه گیری نکردن مواد؛ یکی از علل عمده موفق نبودن در تهیه موادغذایی اندازه گیری نکردن مواد است، افراد با تجربه شاید نیازی به این کار نداشته باشند اما برای تازه کارها لازم است از وسایل اندازه گیری استفاده کنند.
 
▪ بالا بودن شعله های گاز؛ برخی بر این تصورند که با افزایش شعله، غذا سریع تر پخته می شود، اما این امر فقط باعث سوختن غذا خواهد شد. کمی صبر داشته باشید و بگذارید غذا با حرارت کم بپزد.

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

۷ روش خوشمزه کردن غذا !!


۷ روش خوشمزه کردن غذا !!

 

 


۷ روش خوشمزه کردن غذا !!


 


 

 

تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می کنیم کمک می کند تا غذائی خوشمزه تر و سالمتر داشته باشید . با ما همراه باشید..
۱) ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آنرا بخورید. خیلی راحت می توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید یا کمی کلم پیچ خردشده به سوپ مورد علاقه تان اضافه کنید.
 
۲) در همبرگر، کوفته، سس اسپاگتی و ماکارونی یا لازانیا، نیمی از گوشت مصرفیتان را با پروتئین سویا جایگزین کنید. ابتدا پروتئین سویا را با مایعی تشکیل شده از سوس گوجه فرنگی و شیر مخلوط کنید که مزه بهتری پیدا کند و بعد آنرا با مابقی گوشتتان مخلوط کنید. مطمئن باشید هیچکس تفاوت آن را نخواهد فهمید.
 
۳) به جای شیرهای معمولی، یکبار هم شیر سویا را امتحان کنید. میوه یا آبمیوه مورد علاقه خود را به همراه کمی عسل یا شیره افرا برای شیرین تر کردن آن به شیرسویا اضافه کنید و خواهید دید که در کمتر از یک دقیقه نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و سالم خواهید داشت.
 
۴) لوبیا پخته را با کمی سس تورتیلا، مرغ، سبزیجات، سالسا و پنیر مخلوط کنید و غذایی فوق العاده خوشمزه خواهید داشت. برای خوشمزه تر کردن لوبیا چشم بلبلی هم می توانید موقع استفاده کمی سس سالسا تند به آن اضافه کنید.
 
۵) سبزیجات نرمی مثل برگ چغندر یا اسفناچ وقتی پژمرده تر باشند، خوشمزه تر می شوند. آنها را با آب سرد خوب بشویید، بعد همه را در یک قابلمه بزرگ ریخته و ۳ تا ۵ دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. بعد آب آن را کامل گرفته و خرد کنید. سپس به همراه سیر خردشده، پنیر پارمسان، زنجبیل تازه یا پیاز خرد شده سرخ کنید.
 
۶) برای بالا بردن سرعت و تسهیل استفاده می توانید از کنسرو این حبوبات استفاده کنید. فقط کایف است آن را زیر آب سرد بگیرید و قبل از اضافه کردن به غذا آن را آبگیری کنید.
 
۷) سبزیجات تلخ تر مثل کلم پیچ یا سبزیجات خردل مزه قوی تری دارند. پس به جای دور ریختن این نوع سبزیجات، آنها را ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا مزه دلپذیرتری پیدا کنند. برای آنها می توانید از چاشنی ابلیمو، سیر، فلفل قرمز، یا سس گوجه فرنگی و سرکه استفاده کنید.

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

سبزیجات را بیش از حد خرد نکنید


سبزیجات را بیش از حد خرد نکنید

 

 


سبزیجات را بیش از حد خرد نکنید


 


 

خرد کردن بیش از حد سبزی ها موجب از بین رفتن ویتامین C آنها می شود و اگر ویتامین C در معرض هوا قرار بگیرد، از بین می رود.


فلفل دلمه ای حاوی اسیدفولیک است و این ویتامین از گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی به خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری می کند.


اسید فولیک موجود در فلفل دلمه ای موجب کاهش ماده ای به نام هموسیستئین در خون می شود و باید یادآوری شود که افزایش بیش از حد هموسیستئین می تواند موجب تخریب رگ های خونی و افزایش احتمال سکته قلبی شود.
فلفل دلمه ای بلافاصله بعد از خرد کردن باید مصرف شود، به دلیل اینکه ویتامین C وقتی در معرض هوا قرار بگیرد (با خرد کردن)، از بین می رود و خرد کردن بیش از حد سبزی ها موجب از بین رفتن ویتامین C آنها می شود.


فلفل دلمه ای قرمز رنگ شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین (بتاکاروتین می تواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود) و بیوفلاونید است و از آنتی اکسیدان ها محسوب می شود، می تواند از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کند که از سرطان و بیماری های قلبی پیشگیری می کند.

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

اصول آماده کردن حبوبات


اصول آماده کردن حبوبات

 

 


اصول آماده کردن حبوبات


 


 

حبو بات را چند روزی در جای نه چندان گرم خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید . بعد آب آنرا کاملا خالی کرده و در کیسه یا ظرفی داخل فریزر نگداری کنید . با این روش تهیه و پختن...
● آماده کردن حبوبات
اگر همیشه حبوبات را به صورت خیس کرده در فریزر داشته باشید وقت زیادی برای پختن نمی برند و خوب میپزند و لعاب دار میشوند . حبوبات را چند روزی در جای نه چندان گرم خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید . بعد آب آنرا کاملا خالی کرده و در کیسه یا ظرفی داخل فریزر نگداری کنید .


با این روش تهیه و پختن آش و قورمه سبزی و حتی عدسی و لوبیا گرم بسیار آسان و سریع خواهد بود ( البته اگر مواد دیگرتان هم آماده باشد ) و غذای شما بسیار خوشمزه و لعابدار خواهد شد و هیچگاه نیاز به اضافه کردن آرد به خورش یا خوراک یا آش نخواهید داشت .


هیچگاه فبل از پختن حبوبات به آنها نمک نزنید چون دیر پز میشوند.
بخاطر داشته باشید :
یکی از دلایل جا نیافتادن آش ها یا خورش ها خوب نپختن حبوبات آن است . اگر با این روش حبوبات را آماده و نگهداری کنید کمتر به ناراحتی گوارشی دچار میشوید.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

بادمجان را مستقیم روی آتش نگذارید!


بادمجان را مستقیم روی آتش نگذارید!

 

 


بادمجان را مستقیم روی آتش نگذارید!


 


 

به طور کلی، ۱۰۰ گرم بادمجان، ۵/۶ گرم فیبر، ۲۴۵ میلی گرم پتاسیم و ۱۰۴ میلی گرم اسید فولیک دارد....
بنابراین فیبرش به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک کرده و پتاسیم و اسید فولیک اش از بروز فشار خون و بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند. در ضمن، یادتان باشد که این سبزی یک پایین آورنده کلسترول نیز شناخته شده است؛ البته به شرطی که سرخ شده میل نشود. طب سنتی، طبیعت این سبزی را خشک و گرم می داند و آن را یکی از کم کالری ترین مواد غذایی معرفی می کند.

پس این سبزی برای کسانی که چاق هستند غذای کم انرژی محسوب می شود و یک انتخاب مناسب است. به علاوه، این سبزی برطرف کننده یبوست است. در ضمن، وقتی بادمجان را پوست می کنید و نمک می زنید، بعد از مدتی، آبی روی آن جمع می شود که مالیدن این آب به پوست کسانی که زیاد عرق می کنند، توصیه شده است. بادمجان را به ۳ روش می پزند؛ اول به طریق سرخ کردن که از نظر علم تغذیه این روش چندان توصیه نمی شود زیرا هر چیزی که طی سرخ شدن زیاد حرارت ببیند اکثر ویتامین هایش را از دست می دهد و به دلیل مصرف روغن پرکالری تر خواهد شد.


دومین روش، آب پز کردن است که به عنوان مناسب ترین روش شناخته شده است؛ مخصوصا وقتی که با سبزیجات دیگر مخلوط می شود. آخرین روش، کبابی یا تنوری کردن است که در شهرهای شمالی بیشترین کاربرد را دارد ولی چه بهتر که در این روش، بادمجان در حرارت مستقیم آتش نباشد زیرا تماس با آتش باعث از بین رفتن ارزش غذایی آن شده و زمینه تشکیل ترکیبات سرطان زا را در آن فراهم می آورد.

به طور مثال، آتش زغال ۷۰۰ درجه و آتش گاز ۱۰۰۰ درجه حرارت دارد، در حالی که بهترین حرارت برای پخت غذا ۱۵۰ درجه است. پس چه بهتر که برای کباب کردن بادمجان در حرارت آتش پوست آن بعد از کباب شدن کاملا جدا شود یا بادمجان ها را در کاغذ آلومینیوم در فر قرار دهید تا کاملاً مغزپخت شود؛ به این ترتیب، حرارت به طور غیرمستقیم موجب پخته شدن این سبزی می شود.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

نکاتی درباره خرید و پخت ذرت


۲) پخت ذرت در مایکروفر: ابریشمی که از انتهای ذرت بیرون زده را ببرید و برگ های شل آن را بکنید. برای پخت در مایکروفر، ذرت را حتما به مدت نیم ساعت قبل از پخت در آب قرار دهید. ذرت را از آب خارج کرده و آب اضافه آن را بگیرید. ذرت را در ظرف مناسب قرار دهید و در مایکروفر بگذارید. مدت زمان پخت برای یک عدد ۷ دقیقه و برای ۲ عدد ۸ دقیقه می باشد. در صورت مجهز نبودن مایکروفر به صفحه گردان خودکار، در اواسط مرحله پخت ظرف را بچرخانید. پس از پخت، اگر خیلی داغ بود بگذارید ذرت به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا خنک شود یا زیر آب سرد بگیرید. ● نکاتی درباره خرید و پخت ذرت ▪ از تازه بودن ذرت اطمینان حاصل کنید. برگ ها باید سبز و نرم و ابریشم آن خشک باشد. ▪ از خریدن ذرتی که برگ ندارد پرهیز کنید. برگ ها باعث تازه ماندن ذرت می شود. ▪ ذرت تازه را طی ۲۴ ساعت از زمان خرید بپزید. ▪ پخت بیش از حد باعث سفت شدن ذرت می شود. ▪ افزودن نمک در آب به هنگام پخت نیز باعث سفت شدن دانه ذرت می شود.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

پخت ذرت در مایکروفر


۲) پخت ذرت در مایکروفر:
ابریشمی که از انتهای ذرت بیرون زده را ببرید و برگ های شل آن را بکنید.
برای پخت در مایکروفر، ذرت را حتما به مدت نیم ساعت قبل از پخت در آب قرار دهید. ذرت را از آب خارج کرده و آب اضافه آن را بگیرید. ذرت را در ظرف مناسب قرار دهید و در مایکروفر بگذارید. مدت زمان پخت برای یک عدد ۷ دقیقه و برای ۲ عدد ۸ دقیقه می باشد. در صورت مجهز نبودن مایکروفر به صفحه گردان خودکار، در اواسط مرحله پخت ظرف را بچرخانید. پس از پخت، اگر خیلی داغ بود بگذارید ذرت به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا خنک شود یا زیر آب سرد بگیرید.


● نکاتی درباره خرید و پخت ذرت
▪ از تازه بودن ذرت اطمینان حاصل کنید. برگ ها باید سبز و نرم و ابریشم آن خشک باشد.
▪ از خریدن ذرتی که برگ ندارد پرهیز کنید. برگ ها باعث تازه ماندن ذرت می شود.
▪ ذرت تازه را طی ۲۴ ساعت از زمان خرید بپزید.
▪ پخت بیش از حد باعث سفت شدن ذرت می شود.
▪ افزودن نمک در آب به هنگام پخت نیز باعث سفت شدن دانه ذرت می شود.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

شیوه هایی برای پختن ذرت


شیوه هایی برای پختن ذرت

 

 


شیوه هایی برای پختن ذرت


 


 

می توان به روشی راحت و متفاوت ذرت را پخت و مصرف کرد که در این مطلب از سایت «ehow» به دو نوع آن اشاره خواهیم کرد.
۱) ذرت کباب شده روی زغال و یا گاز:
ابریشم های اضافه که از انتهای ذرت بیرون آمده را ببرید و فقط برگ های روی آن را بکنید. سپس ذرت را با برگ ها به مدت ۱۵ دقیقه قبل از پخت به طور کامل در آب فرو کنید. این امر باعث ایجاد رطوبت اضافه به هنگام پخت می شود. پس از گذشت ۱۵ دقیقه از آب درآورید و آب اضافه را خارج کنید و روی گریل و یا گاز با حرارت متوسط قرار دهید و برای جلوگیری از سوختن هر ۵ دقیقه ذرت را بچرخانید. احتمال آتش گرفتن برگ های ذرت وجود دارد اما نگران نشوید و مرتب ذرت را بچرخانید. رطوبت آب درون برگ ها در پختن دانه های ذرت کمک می کند. پس از پخت، ذرت را که خیلی داغ است با انبری بگیرید و برگ و ابریشم را از آن جدا کنید. اگر خیلی داغ بود می توانید زیر آب ولرم قرار دهید تا راحت تر تمیز شود. کمی کره آب شده و ادویه دلخواه روی آن بمالید و سرو کنید.

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

روشهای مختلف دم کردن قهوه


روشهای مختلف دم کردن قهوه

 

 


روشهای مختلف دم کردن قهوه


 


 

قهوه نوعی نوشیدنی گرم است که از دانه برشته شده قهوه که از گیاه قهوه به دست می آید، تهیه می شود. این نوع نوشیدنی همچون چای، جایگاه خاصی در انواع نوشیدنی های گرم دارد. با اضافه نمودن مواد مختلف به نوشیدنی قهوه و همچنین با روش های مختلف دم کردن آن، انواع متفاوتی از این نوع نوشیدنی را تهیه می کنند.
● دم کردن قهوه
برای تهیه نوشیدنی قهوه، قهوه را می توان به صورت های مختلف دم کرد. تمام این روش ها را به چهار دسته کلی تقسیم بندی نموده اند که تفاوت این روش ها تنها به این نکته بستگی دارد که چگونه آب را به قهوه اضافه می کنند.
۱)جوشاندن: یکی از روش های قدیمی دم کردن قهوه که هنوز در خاورمیانه، آفریقای شمالی، ترکیه و یونان به کار می رود، این است که قهوه را به همراه آب، داخل قوری می ریزند و اجازه می دهند که آرام به جوش آید. این نوع قهوه را گاهی شیرین مصرف می کنند. برای این کار چند حبه قند داخل قوری می ریزند و می گذارند تا همراه قهوه به جوش آید. گاهی به این قهوه هل هم اضافه می کنند. قهوه ترک به این روش تهیه می شود. قهوه به دست آمده، نوشیدنی غلیظی است که رویش کف دارد و پودر قهوه هم در ته فنجان، ته نشین شده است.


۲) تحت فشار قرار دادن: قهوه اسپرسو، با تحت فشار قرار دادن آب داغ تهیه می شود. این روش برای تهیه انواع نوشیدنی های قهوه به کار می رود. قهوه اسپرسو طعم متمایزی داشته و به علاوه رویش ماده خامه مانندی جمع می شود. در این روش از نوعی قوری که سه بخش دارد استفاده می کنند. در قسمت پایینی، آب می ریزند. پس از آن که آب به جوش می آید، با فشار وارد قسمت میانی می شود که پودر قهوه در آن قسمت قرار دارد. در نهایت، نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی قوری جمع می شود. معمولا قوری را روی گاز می گذارند تا عملیات تهیه قهوه صورت گیرد.


۳) کمک گرفتن از نیروی جاذبه: روشی دیگر برای تهیه نوشیدنی قهوه، قراردادن پودر قهوه داخل یک صافی است که آب جوش قطره قطره روی قهوه می چکد. طعم این قهوه به میزان آب و قهوه بسیار بستگی دارد. اما کلا طعم قهوه اسپرسو از این قهوه بهتر است. در این روش با استفاده از نیروی جاذبه، آب از میان پودر قهوه عبور می کند و قهوه خوش طعمی را ایجاد می نماید.


۴) خیس کردن: در این روش از استوانه ای شیشه ای که دارای پیستون صافی داری است استفاده می کنند. قهوه و آب جوش در استوانه با هم مخلوط می شوند (معمولا به مدت چند دقیقه) قبل از آن که پیستون که به شکل فویل است، پایین بیاید. در این هنگام نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی آماده ریختن است. قهوه های کیسه ای نسبت به چای کیسه ای کمیاب ترند. این امر به دلیل آن است که در تهیه قهوه کیسه ای باید مقدار زیادی قهوه آسیاب شده (نسبت به چای به کار رفته در چای کیسه ای) به کار برد که از نظر اقتصادی برای تولیدکنندگان این محصولات، با صرفه نمی باشد. در تمام این روش ها از مخلوط آب جوش با قهوه آسیاب شده (دانه قهوه ای که برشته و آسیاب شده است) استفاده می شود. پودر قهوه یا پشت صافی باقی می ماند یا همراه نوشیدنی داخل فنجان ریخته می شود. میزان ریز بودن دانه قهوه بستگی به نوع نوشیدنی دارد که قرار است با آن تهیه شود. دستگاه های برقی تهیه قهوه، آب را جوش می آورند و سپس مواد لازم را بدون این که لازم باشد انسان کمک زیادی کند، با هم مخلوط می کنند. این دستگاه ها بر اساس برنامه زمان بندی خاصی عمل می کنند. افرادی که در تهیه نوشیدنی قهوه مهارت دارند، دانه های سبز قهوه خام و دم کردن آنها به روش سنتی را ترجیح می دهند.

 

 
 
 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزیین آن


نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزیین آن :
قبل از اینکه شروع به پخت و تزیین هر کیکی بکنیم چند نکته ی مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم .
۱) همیشه دستور کیکی یا شیرینی را که تصمیم داریم بپزیم از اول تا آخر کاملا میخوانیم ،مطمئن شویم که تمام مواد لازم را دراختیار داریم .


۲) هیچگاه سعی نکنیم که مواد دیگری راجایگزین بعضی از مواد کنیم .


۳) تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت در آشپزخانه گذاشته تا همه ی مواد هم دما شوند .


۴) مواد را به دقت وزن کنید .


۵) حدود یک ربع قبل از پخت فر را روشن کنیم .


۶) هیچگاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد باز نکنیم چون پف کیک می خوابد .


۷) یک کیک وقتی کاملا پخته است که به اندازه ی کافی پف کرده باشد و روی ان طلایی شده باشد و کیک تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

مواد وزن به گرم


مواد وزن به گرم
ـ ۱ پیمانه آرد ۱۰۰ گرم
ـ ۱ پیمانه پودر قند ۱۲۵ گرم
ـ ۱ پیمانه شکر ۱۵۰ گرم
ـ ۱ پیمانه روغن (جامد یا مایع) ۱۵۰ گرم
پیمانه ها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.
هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید. اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی ۶۰ ۵۰ گرم است که معادل وزن یک تخم مرغ متوسط با پوست می باشد.
اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می کنیم، توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

اصول پخت کیک و شیرینی


اصول پخت کیک و شیرینی

 

 


اصول پخت کیک و شیرینی


 


 

هر کسی که حداقل یک بار شیرینی تهیه کرده باشد به خوبی به اهمیت پختن آن پی برده و متوجه شده است که اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن تهیه شود ولی خوب نپزد، زحمت بیهوده ای کشیده شده ، بنابراین لازم است که در مورد پخت شیرینی و نحوه کار کردن با فرهای خانگی نکات زیر را بدانید:
معمولاً کیک و شیرینی هایی که دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد، پخته می شوند. کیک و شیرینی هایی که ریز و کوچک هستند (به جز شیرینی هایی که سفیده یا زرده زیاد در آنها به کار رفته) حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند.


اگر حرارت فر برای پخت شیرینی زیاد باشد باعث می شود که روی آن پخته و وسط خمیر خام بماند، زمانی که این حالت پیش آمد بهتر است یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده روی شیرینی بیاندازید به نحوی که به شیرینی آسیب نرساند و دوباره آن را در فر قرار دهید، در این حالت وسط خمیر نیز پخته خواهد پخت. درجه حرارت فر در فرهای مختلف بر اساس سانتی گراد و فارنهایت است که با در دست داشتن جدول زیر می توان هر کیک یا شیرینی را در هر فری به راحتی پخت.
درجه سانتی گراد درجه فارنهایت
ـ ۱۲۰ ۲۵۰
ـ ۱۵۰ ۳۰۰
ـ ۱۶۰ ۳۲۵
ـ ۱۸۰ ۳۵۰
ـ ۱۹۰ ۳۷۵
ـ ۲۰۰ ۴۰۰
ـ ۲۳۰ ۴۵۰
▪ توجه: با وجود داشتن این جدول، حتماً به دستورالعمل فر نیز توجه کنید.
فرهایی که حداکثر حرارت آنها ۵۰۰ یا ۵۵۰ باشد بر اساس فارنهایت تنظیم شده اند. فرهایی که حداکثر حرارت آنها ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه است بر اساس سانتی گراد تنظیم شده اند.
تبدیل درجه های سانتی گراد به فارنهایت یا برژس دارای فرمول است ولی می توان به صورت تقریبی درجه فارنهایت را نصف کرد و درجه سانتی گراد را به دست آورد مثلاً اگر حرارت روی ۴۰۰ درجه فارنهایت باشد باید فرهای سانتی گرادی را روی درجه ۲۰۰ تنظیم کرد. برای طبخ انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل ۳۰ ۱۵ دقیقه قبل از پخت گرم کرد.


پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه ۱ یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

استفاده مجدد از روغن


برای استفاده مجدد از روغن موارد زیر را مد نظر داشته باشید:
۱) به محض اتمام سرخ کردن، حرارت را خاموش کنید.
۲) اجازه بدهید تا روغن سرد بشود.
۳) به محض سرد شدن روغن، آن را تصفیه کنید ( از صافی ریز عبور دهید) و در ظرف شیشه ای ریخته و درب ظرف را محکم ببندید تا از ورود هوا به داخل آن جلوگیری شود. از مخلوط کردن این روغن با روغن تازه خودداری کنید.
۴) این ظرف را در جای تاریک ، ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید. این روغن در یخچال ممکن است ظاهر ابرمانند پیدا کند که این حالت با خارج کردن آن از یخچال باید برطرف شود.
۵) بعد از هر بار استفاده از این روغن، عملیات بالا را تکرار کنید.
با بروز نشانه های زیر روغن را دور بریزید:
ایجاد کف در سطح روغن
تیره شدن روغن
بوی نامطبوع
عدم تشکیل حباب روی روغن ،هنگامی که ماده غذایی را به داخل آن می اندازید.
غیر روان بودن روغن، هنگام ریختن آن در ظرف

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

قابلیت دوباره استفاده کردن روغن


عوامل موثر بر قابلیت دوباره استفاده کردن روغن:
آیا می توان روغن را بعد از یک بار مصرف، مجدداً مصرف کرد یا خیر؟ عواملی بر این قابلیت موثرند که شامل موارد زیر است:
۱) مدت استفاده از روغن: از آنجایی که روند اکسیداسیون و تخریب روغن، با نور و حرارت تسریع می گردد، مدت زمان قرار گرفتن روغن در معرض نور، حرارت و اکسیژن باید مورد توجه قرار گیرد.
۲) آب: هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد، زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود، به داخل روغن برگردد.
۳) ذرات خارجی: هرچه ناخالصی هایی همچون نمک، ذرات غذا، چاشنی ها و ... بیشتر به روغن وارد شود، روغن سریع تر اکسید می شود.
۴) تعداد دفعات استفاده: هرچه روغن بیشتر استفاده شود، سریع تر اکسید می شود. تغییرات ایجاد شده در ساختمان مولکولی روغن باعث می شود ویسکوزیته(غلظت) آن تغییر یابد و مشکل تر و بطور غیر روان از ظرف ریخته شود.
۵) مخلوط کردن چند نوع روغن: مخلوط کردن روغن ها با هم نقطه ی دود آن را پایین می آورد.

 

انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۴

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  پنجم اسفند ماه 1402

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته پنجم اسفند ماه 1402

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه دوست داشتی ... ...

ست کردی و آذری ۶.۸ و ۲.۴

ست کردی و آذری ۶.۸ و ۲.۴

 به نام خدا  ست جدید کردی و آذری ۶.۸(جمیل بایرامی) برای سیستم  عامل اندروید و ویندوز منتشر شد  پر ریتم و ساز ترین و پر قدرت ترین  ست موجود در این سبک  کیفیت تظمینی (برگشت وجه )در صورت نارضایتی دارای آکورد متغیر  مناسب برای مجالس و رقص های دسته ای  (برای ارگ ۲۰۲۰ تا ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  سوم اسفند ماه 1402

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته سوم اسفند ماه 1402

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود رایگان کتاب صوتی پرفروش و کمیاب 48 قانون قدرت رابرت گرین

دانلود رایگان کتاب صوتی پرفروش و کمیاب 48 قانون قدرت رابرت گرین

کتاب 48 قانون قدرت پرفروش‌ترین اثر برای کسانی است که خواهان قدرت هستند یا می‌خواهند خود را در برابر قدرت دیگران تجهیز کنند. رابرت گرین در این کتاب به شما می‌آموزد چگونه در تمام عرصه‌های زندگی قدرتمند شوید حجم 11 مگا بایت پشتیبانی: 09380317800 ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  دوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته دوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

اوضاع اجتماعی اقتصادی و فرهنگی ایران در دوران قاجار

اوضاع اجتماعی اقتصادی و فرهنگی ایران در دوران قاجار

حجم فایل : 442.5 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 10 بنام خدا تاریخ ایران وجهان 2 اوضاع اجتماعی اقتصادی و فرهنگی ایران در دوران قاجار اوضاع اجتماعی:جمعیت ایران – 5 تا 6 میلیون نفر – 12- 40 درصد ایلات- 40 درصد روستانشینان- 20 درصد شهر نشین – شهر های مهم – گروه ها ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  دوم اسفند ماه 1402

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته دوم اسفند ماه 1402

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

کارت ویزیت تعویض روغن

کارت ویزیت تعویض روغن

طرح بسیار شیک، متفاوت و جذاب کارت ویزیت تعویض روغن و اتوسرویسفرمت PSD آماده چاپ ... ...

سازهای خوداجرای کردی ترکی بسیار زیبا کاملل

با عرض سلام . این مجموعه یکی از بهترین مجموعه ها ساز های خود اجرا میباشد که بیش از 100 عدد ساز خود اجرا در داخل ان قرار گرفته است . دوستان این مجموعه ساز ها همه سبک ها توش هست نیاز به توضیح اضافه نیس. ...

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی کشور لهستان در 46 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان بررسی کشور لهستان در 46 اسلاید

لِهِستان یا لَهِستان (به لهستانی: Polska به فرانسه، Pologne) با نام رسمی جمهوری لهستان (به لهستانی: Rzeczpospolita Polska) کشوری است در مرکز اروپا، از غرب با آلمان، از جنوب غربی با جمهوری چک، از جنوب با اسلوواکی، از جنوب شرقی با اوکراین، از شرق با بلاروس، از شمال شرقی با ... ...

دانلود اسلایدهای تدریس درس ساختار کامپیوتر دکتر موحدین دانشگاه شریف

دانلود اسلایدهای تدریس درس ساختار کامپیوتر دکتر موحدین دانشگاه شریف پسوند فایل ها: pdf پی دی اف، پاورپوینت ppt(x)   ...

دانلود کتاب Nursing Diagnosis Handbook, 12th Edition Revised Reprint with 2021-2023 NANDA-I® Updates - E-Book, 12th Edition - Original PDF

دانلود کتاب Nursing Diagnosis Handbook, 12th Edition Revised Reprint with 2021-2023 NANDA-I® Updates - E-Book, 12th Edition - Original PDF

دانلود کتاب Nursing Diagnosis Handbook, 12th Edition Revised Reprint with 2021-2023 NANDA-I® Updates - E-Book, 12th Edition - Original PDF Step-by-step instructions show how to use the Guide to Nursing Diagnoses and Guide to Planning Care sections to create a ... ...

پاورپوینت درس به درس مطالعات سوم ابتدایی (درس 1تا 23)

پاورپوینت درس به درس مطالعات سوم ابتدایی (درس 1تا 23)

پاورپوینت درس به درس مطالعات سوم ابتدایی (درس 1تا 23) این محصول قابل ویرایش با فرمت pptx آماده و قابل ارایه می باشد. این پاورپوینت آموزشی شامل : دارای متن خوانا و گویا با استفاده از فونت های استاندارد دارای طراحی زیبا و کاربر پسند انتخاب رنگ مناسب بک گرند ومتن برای ... ...

دانلود خلاصه کتاب روانشناسی رشد لورا برک 1و2 pdf+ppt

دانلود خلاصه کتاب روانشناسی رشد لورا برک 1و2 pdf+ppt

دانلود خلاصه کتاب روانشناسی رشد لورا برک 1و2 pdf+ppt این بسته شامل: 1- خلاصه کامل کتاب 84 صفحه به صورت pdf 2- هدیه ویژه: فصل اول و دوم و سوم به صورت پاورپاینت فصل اول: روانشناسی رشد کوذک 55 صفحهفصل دوم: مبانی ریستی و محیطی 66 صفحهفص سوم: رشد پیش از تولد،تولد،و نوزاد، ... ...

هدیه های آسمان ششم

هدیه های آسمان ششم

در این فایل 20 عدد آزمون از قسمت های مختلف کتاب هدیه های آسمان پایه ششم قرار داده شده است که می تواند در طول یک سال مورد استفاده قرار گیرد این آزمون ها در دو قالب word و pdf هستند و شما می توانید در صورت تمایل تغییرات دلخواه را در آن ایجاد کنید. ... ...

دریافت فایل : هدیه های آسمان ششم
پاورپوینت درس 15 جامعه شناسی دهم (هویت ایرانی(3))

پاورپوینت درس 15 جامعه شناسی دهم (هویت ایرانی(3))

پاورپوینت درس 15 جامعه شناسی دهم (هویت ایرانی(3)) این محصول قابل ویرایش با فرمت pptx در 18 اسلاید آماده و قابل ارایه می باشد. این پاورپوینت آموزشی شامل : دارای متن خوانا و گویا با استفاده از فونت های استاندارد دارای طراحی زیبا و کاربر پسند انتخاب رنگ مناسب بک گرند ... ...

آموزش جی ین تای چی چوان سبک یانگ

آموزش جی ین تای چی چوان سبک یانگ

 آموزش فرم 42 گام جی ین تای چی چوان سبک یانگ ( شمشیر باریک )،که بصورت کامل برای علاقمندان به هنر تای چی تدارک دیده شده است.   _Chen Sitan_Yang_style_42_form_Tai_Chi_Sword_tutorial زبان اصلی نسخه دانلودی محصول   برای هنرجویانی که می خواهند در مسابقات ووشو شرکت ... ...

راهنمای کتاب احتمال، متغیرهای تصادفی و فرآیند های اتفاقی

راهنمای کتاب احتمال، متغیرهای تصادفی و فرآیند های اتفاقی 1و2 تالیف آتناسیوس پاپولیس  - یو اس پیلای برگردان نجمه رحیمی شاندیز به تعداد 248 صفحه pdf   معنی احتمال قضایای احتمال آزمایشات تکرار شده مفهوم متغیر تصادفی توابع متغیر تصادفی دو متغیر تصادفی دنباله ...

۸ نکته مهمی که پیش از خرید گیاهان آپارتمانی باید بدانید

۸ نکته مهمی که پیش از خرید گیاهان آپارتمانی باید بدانید

۸نکته مهمی که پیش از خرید گیاهان آپارتمانی باید بدانید   این روزها و با گسترش آپارتمان‌ نشینی، دسترسی به گل و گیاه و داشتن باغچه بسیار کمتر شده است. از آنجا که روح انسان نیاز به طراوت و شادابی دارد، لازم است که این نیاز را به شکل دیگری جبران کنیم. برای این منظور ... ...

دانلود فایل روانشناسي فيزيولوژي

دانلود فایل روانشناسي فيزيولوژي

دانلود فایل روانشناسي فيزيولوژي     روان‌شناسی فیزیولوژیک یکی از شاخه‌های روان‌شناسی است. علم روان‌شناسی همچون دیگر شاخه‌های معرفت ریشه در کنجکاوی‌ها و نیازمندی‌های آدمی دارد. روان‌شناسی فیزیولوژیک که امروزه به عنوان یکی از شاخه‌های روان‌شناسی در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود ... ...

The Premonition: A Pandemic Story

The Premonition: A Pandemic Story

The Premonition: A Pandemic Story For those who could read between the lines, the censored news out of China was terrifying. But the president insisted there was nothing to worry about.   Fortunately, we are still a nation of skeptics. Fortunately, there are those among ... ...

دریافت فایل : The Premonition: A Pandemic Story
The Basics of Bitcoins and Blockchains: An Introduction to Cryptocurrencies and the Technology that Powers Them

The Basics of Bitcoins and Blockchains: An Introduction to Cryptocurrencies and the Technology that Powers Them

The Basics of Bitcoins and Blockchains: An Introduction to Cryptocurrencies and the Technology that Powers ThemLearn the history and basics of cryptocurrency and blockchains: There’s a lot of information on cryptocurrency and blockchains out there. But, for the uninitiated, ... ...

Construction Technology - An Illustrated Introduction [buildings, architecture

Construction Technology - An Illustrated Introduction [buildings, architecture

  Construction Technology - An Illustrated Introduction [buildings, architectureThis new textbook provides a comprehensive introduction to every aspect of the technology of low-rise construction. It includes sub-structure (site work, setting out and foundations) and ... ...

عادت‌های روزانه‌ای که میزان سلامتی و موفقیت شما را تعیین می‌کنند

عادت‌های روزانه‌ای که میزان سلامتی و موفقیت شما را تعیین می‌کنند

عادت‌های روزانه‌ای که میزان سلامتی و موفقیت شما را تعیین می‌کنند   لیست زیر را جدی بگیرید و برای سلامتی ذهن و بدن تلاش کنید. سعی کنید با عمق وجود به دریافت انرژی و شادی از موارد ذکر شده توجه نمائید.     * این فایل شامل word و pdf می باشد. ... ...

روانشناسی فروش چیست

روانشناسی فروش چیست

روانشناسی فروش (مقاله) یکی از مهمترین مهارت هایی است که هر فروشنده حرفه ای باید آن را داشته باشد، استفاده از تکنیک های روانشناختی و همچنین تسلط بر انواع سوگیری های شناختی برای اثرگذاری بر تصمیم گیری مشتریان، به یکی از ضرورت های شغل فروشندگی تبدیل شده است.    * این فایل ... ...

دریافت فایل : روانشناسی فروش چیست
علوم ششم ابتدایی

علوم ششم ابتدایی

در این فایل 20 عدد آزمون از قسمت های مختلف کتاب علوم ششم ابتدایی قرار داده شده است تا بتواند نیازهای شما را برای آزمون از کتاب علوم در طول سالتحصیلی تامین نماید. این آزمون ها به دو صورت word و pdf قرار داده شده است تا شما بتوانید در صورت تمایل تغییرات دلخواه را در آن اعمال ... ...

دریافت فایل : علوم ششم ابتدایی

چگونه با فروش در آمازون میلیاردر شویم

راهکارهای فروش در آمازون چگونه با فروش درسایت امازون میلیاردر شویم   تجارت با آمازون   امروزه یکی از بزرگترین پلتفرم های دنیا آمازون می باشد که به شما امکان درآمدزایی را می دهد. شما می توانید در این پلتفرم بعنوان فروشنده ثبت نام کنید و کالای مد نظر خود ...

دانلود بک دراپ تولد تم رنگین کمان-کد 4505

دانلود بک دراپ تولد تم رنگین کمان-کد 4505

مشخصات فايل نام فايل:دانلود بک دراپ تولد تم رنگین کمان-کد 4505 نوع فايل:بک دراپ،backdrop پسوند فايل اصلي:JPEG پسوند فايل فشرده:ZIP عرض 2048 PIX کيفيت: 72 DPI ويژگي هاي فايل کاربري آسان جايگزين مناسب براي دکورهاي گران قيمت کیفیت خوب قيمت مناسب تبديل عکس هاي ... ...



تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد