اگر دیابت دارید این سبزی را بخورید!!-کدو زمستانی
كدوی زمستانی طعمی خوش و مزه ای نسبتاً شیرین دارد، سبزجاتی كه زمانی بخشی از غذای آمریكایی های بومی بوده و حتی آن را همراه مردگان خود بعنوان غذای سفر آخرت دفن میکردند. از ماه آگوست تا مارس كدو زمستانی در بازار موجود میباشد اما از ماه اكتبر تا نوامبر كدوها تازه ...
خواص شیر سویا/شیر سویا و پیشگیری از بیماری ها
تاریخچه ی تهیه ی شیر سویا به 4 هزار سال قبل بازمی گردد که چینی ها توانستند شیر سویا را به روش خانگی تولید کنند. جالب است بدانید شیر سویا نزد چینی ها از اهمیت خاصی برخوردار است؛ چرا که سویا جزو 4 دانه مقدس چینی ها به حساب می آید و شیر سویا استخراج آبی ...
خواص سیاه دانه-سیاه دانه سرفه را تسکین می دهد
سابقه استفاده از روغن سیاه دانه برای درمان بیماری های متعدد به حداقل ۲ هزار سال پیش باز می گردد. در بیشتر منابع باستانی روغن آن را برای درمان بیماری های مختلف معجزه گر تلقی می کردند.محققان امروزی دریافته اند که روغن سیاه دانه بیش از صد نوع ماده مغذی دارد، از ۲۱ درصد ...
درباره خواص عسل اغراق کرده اند
شاید کارتون «بامزی» یادتان مانده باشد؛ خرسی که برای قوی شدن، شیشه های عسل را سر می کشید. شاید همان خاطره ها خیلی از ما را ناخودآگاه به این باور رسانده باشد که برای پیشگیری از هر نوع ضعفی، برویم سراغ عسل. بیشتر ما عسل را فوق العاده مقوی می دانیم، ولی نظر متخصصان تغذیه در این خصوص ...
عسل، انرژی و ایمنی بدن را تقویت می کند
عسل حاوی دو قند گلوکز و فروکتوز است که هر دو منابع خوب و شناخته شده ای برای تولید گلوکوژن در کبد است.مصرف یک قاشق غذاخوری عسل فرآوری نشده، پیش از خوابیدن می تواند عملکرد مغز را تقویت کند. به علاوه عسل سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی باکتریالی می ...
خواص تغذیه ای-داروئی تخم مرغ برای سلامتی
تخم مرغ ماده ای مغذی است که در گروه غذایی گوشت قرار دارد. تخم مرغ منبعی غنی از پروتئین، اسیدهای چرب غیراشباع، ویتامین های D، B، K، E، A و موادمعدنی همچون فسفر است. یک تخم مرغ درشت تقریباً حاوی ۷۰ کیلو کالری انرژی است و می تواند تأمین کننده بخشی از انرژی مورد نیاز روزانه افراد در ...
خواص خاویار و انواع خاویار
خواص خاویار:خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد. به طور عمده پروتئین موجود در خاویار متشکل از اسیدهای آمینه آرژنین ، هیستامین ، ایزولوسین ، لیزین و میتونین است.چربی موجود در خاویار نیز به دو دسته عمده تقسیم می شود که عبارتند از "25 درصد کلسترول " و "75 درصد ...
این خاصیت کرفس را نمی دانید!
تحقیقات نشان می دهند که کرفس از فرآیند فراموشی پیشگیری می کند. در حقیقت این سبزی مانع از بروز دمانس ناشی از پیری می شود. کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که میزان رسوب پروتئین های عامل بروز دمانس را در مغز به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.
برای انجام این مطالعه ژن آلزایمر به تعدادی موش وارد ...
خواص تخم مرغ/۵ دلیل خوب برای مصرف تخم مرغ
بر خلاف گذشته که تخم مرغ به عنوان یک ماده ی غذایی نامناسب تلقی می شد امروزه متخصصان معتقدند که این «بیضی خوشمزه» ارزش غذایی زیادی دارد.
در مطلب پیش رو ۵ دلیل خوب برای مصرف تخم مرغ ارائه می دهیم و تصمیم به عهده ی خودتان می گذاریم که از این ماده ی غذایی مفید استفاده کنید با ...
چربی خونتان بالاست؟ گوجه سبز بخورید!
در این روزها پای ثابت ظرف میوه هر خانواده ایرانی گوجه سبز است به خصوص که در مقایسه با روزهای ابتدایی که به بازار آمد قیمت معقول تری نیز دارد. این میوه ترش مزه، میوه نارس نوعی آلو است که مصرف آن در کشور ما رواج دارد...این میوه که خوردن نوبر آن بسیار لذت بخش است، اسید زیادی ...
روزی چقدر میوه بخوریم؟
یکی از عادت های غذایی برزیلی ها، مصرف میوه به همراه صبحانه است. این عادت بسیار خوب است و ما هم تلاش می کنیم مروج آن در ایران باشیم. انسان در طول روز به ویتامین ها نیاز دارد و برخی ویتامین ها نظیر ویتامین C، به جذب املاحی مثل آهن کمک می کنند بنابراین وقتی در وعده صبحانه، میوه های حاوی ...
امگا ۳ و ۶ موجود در انجیر به سلامت قلب کمک می کند
انجیر یکی از کهن ترین میوه هایی است که تاریخ آن به ۹۲۰۰ سال قبل از تولد مسیح برمی گردد. این میوه در سراسر جهان اهمیت زیادی دارد و می توان تازه و یا خشک آن را مصرف کرد که به رنگ های سبز، بنفش و یا قهوه ای به بازار عرضه می شود. انجیر سرشار از ویتامین A می باشد و اسید چرب امگا ...
یموترش ۱۲ نوع سلول سرطانی را از بین می برد
لیموترش میوه ای با خواص فوق العاده است که سلول های سرطانی را از بین می برد، دانشمندان معتقدند اثر آن ۱۰ هزار بار قوی تر از داروهای شیمی درمانی است.این میوه که در تهیه شربت، شیرینی و... مورد استفاده قرار می گیرد دارای خواص فراوانی است اما جالب ترین تاثیر این میوه روی تومورهای ...
هندوانه ابوجهل با سرطان مقابله می کند
هندوانه ابوجهل، متعلق به خانواده خیار و کدو است و میوه ای زردرنگ، تلخ مزه و با بویی تند و دانه های زیاد است.این گیاه بالا رونده در مدیترانه، هند، سیلان و شمال آفریقا پرورش می یابد و در ایران به صورت وحشی می روید.▪ خواص:این گیاه اثر ضدویروسی، ضد میکروبی و ضدسرطانی دارد.دارای ...
سرخالو برای بهبود گردش خون مفید است
سرخالو (Lychll) میوه ای است که پوست آن سرخ و چرم مانند و تیغ تیغی و شبیه توت فرنگی است. قسمت خوراکی آن سفید، شفاف، سفت و آبدار است. این میوه استوایی به وفور در جنوب چین، جنوب تایوان، شمال ویتنام، اندونزی، فیلیپین و هند کشت می شود.لازم به ذکر است این میوه تا جایی که ما اطلاع داریم در ...