تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

آشنایی با خواص خوراکی ها - مطالب و مقالات آموزشی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 18
  • بازدید دیروز : 45
  • بازدید کل : 344948

توصیه هایی برای آشپزی و پخت غذاهای گوشتی


توصیه هایی برای آشپزی و پخت غذاهای گوشتی

 

 


توصیه هایی برای آشپزی و پخت غذاهای گوشتی


 


 

ارزشمند بودن گوشت و انواع آن بر هیچ کس پوشیده نیست، به طوری که این روزها کمتر کسی را می توان یافت که بگوید گوشت ارزش غذایی ندارد. پروتئین گوشت در مقایسه با پروتئین های گیاهی قابلیت جذب بهتری دارد و به دلیل دارا بودن آهن و مس باید هفته ای ۲ تا ۳ بار در برنامه غذایی دختران نوجوان و به طور کلی خانم ها تا پیش از دوران یائسگی قرار گیرد.

 


درست است که همواره کارشناسان به دلیل چربی بالای گوشت قرمز افراد را از مصرف بیش از حد آن بر حذر کرده اند ولی بد نیست بدانید که مصرف کمتر از نیاز گوشت قرمز و مصرف بیش از حد گوشت سفید می تواند باعث بروز کم خونی شود. از این رو، افراد سالم باید به تناسب، از انواع گوشت ها استفاده کنند و این یک اشتباه رایج در اذهان عمومی است که گوشت قرمز را نسبت به گوشت سفید پست تر می دانند.

 

از سوی دیگر باید در نظر داشت که قارچ را نمی توان جایگزین گوشت کرد چراکه در گوشت موادی نظیر روی، آهن و ویتامین ۱۲ B به فراوانی یافت می شود که در قارچ این مواد بسیار ناچیزند. همچنین باید در هنگام استفاده از سویا نیز از مقداری گوشت قرمز استفاده کنید تا آهن موجود در سویا را قابل جذب کند. از این رو، می توان با رعایت نکاتی هرچند ساده در هنگام طبخ غذاهای گوشتی از خواص مفید آنها بهره برد و از عوارض آنها کاست.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

آیا خورش های جا افتاده ویتامین کمتری دارند؟


آیا خورش های جا افتاده ویتامین کمتری دارند؟

 

 


آیا خورش های جا افتاده ویتامین کمتری دارند؟


 


 

خورش ها جزء غذاهای مطلوبی به شمار می روند که از تـرکیب حبوبات، گوشت و انـواع سـبـزیـجـات تهیه، آماده و مــصــــرف مــــی شــــونــــد. خـــوردن مخلوط حبوبات و سبزیجات که سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر، املاح معدنی و ویتامین ها هستند از نظر علم تغذیه به عنوان یک عادت غذایی خوب و کامل شناخته شده است. تنها مشکل این غذاها طبخ نادرست آنهاست، زیرا در برخی روش های طبخ سنتی، سبزیجات و حبوبات با گوشت یا مرغ سرخ مـی شـونـد.

 

بـرای تهیـه یک خورش مطلوب، بهتر است سبزیجات را به جای سرخ کردن فقط کمی تفت دهید تا آبش کشیده شده و حجمش کمتر شود،سپس خورش را با حداقل روغن مصرفی در ظروفی که احتیاج به ریختن روغن چندانی ندارند، طبخ کنید.

 


اشتباه دیگر در طبخ خورش ها، زیاد پختن یا به اصطلاح جا افتادن غذا بر اثر ماندن طولانی مدت آن روی حرارت است که این روش نیز از ارزش مواد غذایی و ویتامینی آن کم می کند. همان طور که می دانید سبزیجات سرشار از ویتامین A هستند و این ماده مغذی نسبت به حرارت حساس است و در حرارت زیاد از بین می رود، در نهایت شما چیزی به جز تفاله سبزی به مصرف نمی رسانید. از این رو، برای تهیه انواع خورش ها باید در مدت زمان کمتر و در روغنی اندک خورش را پخته و از سرخ کردن آن اجتناب کنید.

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

فرق بین جوش شیرین و بیکینگ پودر


فرق بین جوش شیرین و بیکینگ پودر:
▪ جوش شیرین بیکربنات سدیم خالص است، در حالی که بیکینگ پودر، بیکربنات سدیم به اضافه نمک های اسیدی است.


▪ جوش شیرین برای مواد غذایی که به زمان طولانی برای پخت نیاز ندارد، مناسب است؛ در حالی که بیکینگ پودر برای مواد غذایی که زمان پخت طولانی تر دارد، ایده آل است.


▪ جوش شیرین طعم تلخ و بیکینگ پودر نیز طعم خنثی دارد. بیکینگ پودر را می توان جایگزین جوش شیرین کرد اما جوش شیرین را نمی توان جایگزین بیکینگ پودر کرد؛ مگر این که با کرم تارتار مخلوط شود.


▪ بیکینگ پودر در تماس با آب کف می کند، اما جوش شیرین در تماس با آب هیچ واکنشی نشان نمی دهد.


▪ هر ۲ به سرکه واکنش نشان می دهد زیرا سرکه اسید است و هر ۲ ماده قلیایی است.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

مصرف جوش شیرین و بیکینگ پودر در آشپزی و مواد غذایی مختلف


مصرف جوش شیرین و بیکینگ پودر در آشپزی و مواد غذایی مختلف

 

 


مصرف جوش شیرین و بیکینگ پودر در آشپزی و مواد غذایی مختلف


 


 

بیکینگ پودر و جوش شیرین در دستورات غذایی مختلف زیادی به کار برده می شود؛ به خصوص در شیرینی پزی.به گزارش «ehow»، هر چند که بانوان به طور گسترده ای از این ۲ ماده استفاده می کنند، اما از فرق این ۲ ماده آگاهی کامل ندارند. این مواد کاربردهای متفاوتی دارد. بیشتر مواقع، بانوان به هنگام آشپزی این ۲ ماده را جایگزین هم می کنند و نتیجه مطلوب را به دست نمی آورند. در این مطلب اطلاعات بیشتری در اختیار شما خواهیم گذاشت.

 


۱) بیکینگ پودر: این ماده دارای بیکربنات سدیم است اما نه به طور خالص. این ماده در تماس با رطوبت فعال می شود.


۲) جوش شیرین: این ماده هم بیکربنات سدیم است که به هنگام مخلوط شدن با رطوبت و مواد اسیدی مانند ماست، شکلات یا عسل، با واکنش شیمیایی روبه رو می شود. این واکنش حباب دی اکسیدکربن ایجاد می کند. استفاده از آن در مواد غذایی باعث پف کردن آن می شود. از آن جا که واکنش شیمیایی بلافاصله پس از مخلوط شدن عمل می کند، مواد به دست آمده باید بلافاصله پخته شود وگرنه پف نخواهد کرد.


۳) جایگزین کردن این ۲ ماده با یکدیگر
بیکینگ پودر را می توان جایگزین جوش شیرین کرد اما باید بدانید که طعم آن کمی تغییر پیدا خواهد کرد. اما جوش شیرین را نمی توان جایگزین بیکینگ پودر کرد. جوش شیرین به تنهایی قابلیت پف دادن مواد غذایی را ندارد. با افزودن مقداری کرم تارتار به جوش شیرین می توان بیکینگ پودر به دست آورد.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

آلومینیوم،


آلومینیوم، روحی یا رویی: به عقیده کارشناسان وقت آن رسیده که تمامی ظروف آلومینیوم معروف به روحی را کنار بگذاریم. اسیدهای آلی موجود در برخی غذاها با تاثیر بر ظروف آلومینیوم و خوردگی جزیی و در نتیجه وارد شدن این عنصر در غذا سبب افزایش میزان آلومینیوم در رژیم غذایی فرد شده و در نتیجه بروز اختلال در سیستم عصبی، افزایش خطر ابتلا به آلزایمر و اختلال در متابولیسم استخوان، مسمومیت کلیه، کبد و التهاب مفصل را در پی دارد.
تقریبا تمامی ظرف های فلزی که به عنوان ظروف روی در دسترس مردم قرار دارد از جنس آلومینیوم است که متاسفانه برای پخت و پز و نگهداری مواد غذایی اسیدی از جمله آبمیوه ها، برخی سبزی ها، غذاهای حاوی آبلیمو، ترشی جات و ماست استفاده می شود.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

ملامین


ملامین: به نظر می رسد دوره استفاده از ظروف ملامین به سر آمده باشد. در عین حال ظرف های ملامین باید مهر استاندارد و یا پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان پزشکی داشته باشند در غیر این صورت گاه کربنات کلسیم (پودرسنگی) که در این ظرف ها مورد استفاده قرار می گیرد، بسیار خطرناک است. ظرف های ملامین تقلبی سبک اند. برای براق شدن ظروف ملامین از پوششی به نام گلیزر استفاده می شود که مانند لعاب عمل می کند و بدیهی است در صورت مناسب نبودن گلیزر یا استفاده درازمدت

ملامین: به نظر می رسد دوره استفاده از ظروف ملامین به سر آمده باشد. در عین حال ظرف های ملامین باید مهر استاندارد و یا پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان پزشکی داشته باشند در غیر این صورت گاه کربنات کلسیم (پودرسنگی) که در این ظرف ها مورد استفاده قرار می گیرد، بسیار خطرناک است. ظرف های ملامین تقلبی سبک اند. برای براق شدن ظروف ملامین از پوششی به نام گلیزر استفاده می شود که مانند لعاب عمل می کند و بدیهی است در صورت مناسب نبودن گلیزر یا استفاده درازمدت از این ظروف، این پوشش آسیب می بیند.


▪ تفلون: یکی از پوشش های مقاوم به حرارت تفلون است که در حقیقت پوششی به روی ظرف های آهنی است و بدیهی است که نوع و ضخامت این پوشش در کارآیی آن مهم است. بنابراین باید از ظروف تفلون که لایه داخلی آنها آسیب دیده پرهیز کرد و تا حد امکان به فکر دوباره سازی تفلون نبود.

 

 

از این ظروف، این پوشش آسیب می بیند.


▪ تفلون: یکی از پوشش های مقاوم به حرارت تفلون است که در حقیقت پوششی به روی ظرف های آهنی است و بدیهی است که نوع و ضخامت این پوشش در کارآیی آن مهم است. بنابراین باید از ظروف تفلون که لایه داخلی آنها آسیب دیده پرهیز کرد و تا حد امکان به فکر دوباره سازی تفلون نبود.

 

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

انتخاب ظرف مناسب برای آشپزی,استیل ,شیشه ای یا...


 

انتخاب ظرف مناسب برای آشپزی,استیل ,شیشه ای یا...

 

 


انتخاب ظرف مناسب برای آشپزی,استیل ,شیشه ای یا...


 


 

اکنون در هر آشپزخانه ای انواع ظرف ها و قابلمه ها و تابه ها و... وجود دارد که به کار خانم خانه می آید، اما بیشتر این ظرف ها، امتحان خود را پس داده اند و تنها شمار معدودی از آنها از عهده آزمون ها برآمده اند از آن شمار ظروف پیرکس (شیشه ای) و ظروف تمام استیل چرا؟!


▪ ظروف شیشه ای(پیرکس): این ظروف به دلیل اینکه نسبت به ماده غذایی واکنشی ندارند و در برابر حرارت مقاومند و به آسانی قابل شستشو و ضدعفونی هستند در ردیف بهترین ظرف ها جای گرفته اند.


▪ استیل: این ظروف نیز به انواع مواد غذایی (حتی اسیدی) و همچنین حرارت مقاوم بوده و امکان شستشو و ضدعفونی آن نیز فراهم است.


▪ لعابی: به گفته کارشناسان تا زمانی که لعاب ظرف ها آسیب ندیده باشد می توان از آنها استفاده کرد.


▪ چینی: این ظروف در حقیقت مقاوم و لعاب دارند و تا هنگامی که ظرف آسیب فیزیکی ندیده است قابل استفاده اند، اما به محض لب پر شدن بهتر است کنار گذاشته شوند.


▪ پلاستیکی و فوم: با توجه به تنوع و گوناگونی بسیار زیاد مواد اولیه پلاستیکی، هر ظرفی برای مصرف غذا مناسب نیست. کارشناسان صنایع غذایی تاکید می کنند: از ظروف پلاستیکی برای سرو غذای داغ استفاده نکنید. بهترین ظروف برای پخت غذا در فر یا مایکروویو، پیرکس، استیل و یا تفلون است.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

چگونه مشکل غذائی که شور شده را حل کنیم؟


چگونه مشکل غذائی که شور شده را حل کنیم؟

 

 


چگونه مشکل غذائی که شور شده را حل کنیم؟


 


 

اگر غذا شور است نگران نباشید، حتی وقتی سیب زمینی در اختیار ندارید تا در غذا بریزید و نمک آن را بگیرید، به راحتی می توانید این مشکل را از بین ببرید.
کافی است یک قاشق غذا خوری آب لیمو ترش را با روغن زیتون به غذا اضافه کنید. این کار علاوه بر از بین بردن شوری، چربی غذاهایی را که خیلی چرب شده اند، کنترل می کند.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

چکار کنیم که پس از پختن سبز بمانند؟


چکار کنیم که پس از پختن سبز بمانند؟

 

 


چکار کنیم که  پس از پختن سبز بمانند؟


 


 

١) به طور کلی آب را قبل از ریختن سبزی بجوشانید و سبزی را در آب جوش ریخته، حرارت تند و یکنواخت به آن بدهید.


۲) در ظرف سبزی را هنگام پختن نباید ببندید.


۳) سبزی تا حدی باید پخته شود که قابل خوردن باشد و بیش از این میزان، طعم و رنگ آن تغییر خواهد کرد.


۴) برای سبزی هایی مانند نخودسبز که می خواهید سبز بماند، به نسبت هر کیلو یک قاشق مرباخوری جوش شیرین در آب اضافه کنید و برای هر نیم کیلو لوبیای سبز ٢ قاشق مرباخوری و برای هر ٣کیلو اسفناج یک قاشق مرباخوری جوش شیرین کافی است.


۵) برای سبزی هایی مانند پیازریز، گل کلم، تره فرنگی، مارچوبه و کرفس به جوش شیرین احتیاجی نیست، فقط آخر طبخ کمی نمک به آن اضافه کنید.


۶) نمک سبزی ها را باید آخر طبخ ریخت.


۷) بهتر است ظرفی که سبزی در آن پخته می شود، بزرگ، لعابی و با آب زیاد باشد که سبزی ها روی هم انباشته نشوند.


۸) اگر حفظ رنگ طبیعی سبزی موردنظر نباشد و بخواهید خوش طعم باشد و مواد مغذی آن حفظ بماند، آن قدر آب بریزید که پس از طبخ آب نداشته باشد.


۹) به طور کلی پس از کشیده شدن آب سبزی ٥٠ گرم کره روی آن بگذارید و حرارت دهید.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

برای باز شدن یخ مرغ چه راهکاری را توصیه می کنید؟


۴) بهترین قسمت گوشت برای درست کردن بیفتک کجاست؟
ـ برای طبخ بیفتک باید تردترین گوشت انتخاب شود. تردی گوشت از لحاظ خود حیوان مربوط به قسمت هائی از بدن مثل عضلاتی که پائین ران و دست و گردن را تشکیل می دهند است که مسلماً سفت تر از عضلات بالای ران یا پشت حیوان است بنابراین تردترین قسمت گوشت بدن حیوان در درجه اول فیله آن است که در داخل استخوان راسته واقع شده است. این قسمت از حیوان اصلاً حرکت نمی کند. بعد از آن خود گوشت راسته است که از آن هم می توان بیفتک درست کرد و قسمتی از ران (سیاه ران و گرده ران) گوشت مناسبی برای طبخ بیفتک است.

 


۵) برای باز شدن یخ مرغ چه راهکاری را توصیه می کنید؟
ـ اگر از مرغ یخ زده استفاده می کنید حتماً برای باز شدن یخ، آن را مدتی قبل از مصرف از فریزر خارج کرده، در یخچال قرار دهید تا یخ به مرور آب شود. (طی این زمان روی مرغ را بپوشانید تا پوست آن خشک و سفت نشود.) هرگز به این منظور مرغ را در دمای اتاق قرار ندهید زیرا گوشت مرغ در این دما محیط مساعدی برای رشد باکتری هاست. برای باز شدن یخ یک مرغ ۵/۱ کیلوگرمی باید ۲۴ ساعت قبل از مصرف آن را در یخچال قرار دهید.

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

بهترین قسمت گوشت برای درست کردن بیفتک کجاست؟


۴) بهترین قسمت گوشت برای درست کردن بیفتک کجاست؟
ـ برای طبخ بیفتک باید تردترین گوشت انتخاب شود. تردی گوشت از لحاظ خود حیوان مربوط به قسمت هائی از بدن مثل عضلاتی که پائین ران و دست و گردن را تشکیل می دهند است که مسلماً سفت تر از عضلات بالای ران یا پشت حیوان است بنابراین تردترین قسمت گوشت بدن حیوان در درجه اول فیله آن است که در داخل استخوان راسته واقع شده است. این قسمت از حیوان اصلاً حرکت نمی کند. بعد از آن خود گوشت راسته است که از آن هم می توان بیفتک درست کرد و قسمتی از ران (سیاه ران و گرده ران) گوشت مناسبی برای طبخ بیفتک است.

 


۵) برای باز شدن یخ مرغ چه راهکاری را توصیه می کنید؟
ـ اگر از مرغ یخ زده استفاده می کنید حتماً برای باز شدن یخ، آن را مدتی قبل از مصرف از فریزر خارج کرده، در یخچال قرار دهید تا یخ به مرور آب شود. (طی این زمان روی مرغ را بپوشانید تا پوست آن خشک و سفت نشود.) هرگز به این منظور مرغ را در دمای اتاق قرار ندهید زیرا گوشت مرغ در این دما محیط مساعدی برای رشد باکتری هاست. برای باز شدن یخ یک مرغ ۵/۱ کیلوگرمی باید ۲۴ ساعت قبل از مصرف آن را در یخچال قرار دهید.

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

هر موقع خوراک زبان گوساله درست می کنم این قدر زشت می شود که هیچ کس تمایلی به خوردنش ندارد!


۲) هر سالادی بهتر است چه موقعی مصرف شود؟
ـ سالادهائی که به عوض غذای اصلی می توان از آنها استفاده کرد مثل سالاد تخم مرغ، گوشت و مایونز، سالاد سیب زمینی و مرغ و مایونز، سالاد ماکارونی و سالاد لوبیا چیتی و سالاد بعضی حیوانات دریائی، سالاد مخلوط هم است که گاهی می توان از سبزیجات باقیمانده درست کنیم. سالادهائی که به عنوان دسر می توان از آن استفاده کرد سالاد میوه و گاهی به عوض مایونز از خامه و شکر و یک نوع سس مخصوص دسر استفاده می کنیم و هم چنین میوه و ژله که از ژلاتین شیرین درست شده است. سالادهائی که مخصوص مهمانی است مثل سالاد آناناس، سالاد طالبی یا سالادهای دیگر که به طور مجلل می توان تزئین کرد.

 


۳) هر موقع خوراک زبان گوساله درست می کنم این قدر زشت می شود که هیچ کس تمایلی به خوردنش ندارد!
ـ بهتر است پس از پخت کامل، زبان را از دیگ خارج کرده و در دیس بگذارید همان طور که داغ است پوست آن را گرفته و گوشت زبان را برش هائی به قطر دو سانتی متر بدهیم ولی گوشت زبان را تا انتها نبرید تا قطعه های زبان از هم جدا نشود و فرم زبان از بین نرود.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

هر سالادی بهتر است چه موقعی مصرف شود؟


۲) هر سالادی بهتر است چه موقعی مصرف شود؟
ـ سالادهائی که به عوض غذای اصلی می توان از آنها استفاده کرد مثل سالاد تخم مرغ، گوشت و مایونز، سالاد سیب زمینی و مرغ و مایونز، سالاد ماکارونی و سالاد لوبیا چیتی و سالاد بعضی حیوانات دریائی، سالاد مخلوط هم است که گاهی می توان از سبزیجات باقیمانده درست کنیم. سالادهائی که به عنوان دسر می توان از آن استفاده کرد سالاد میوه و گاهی به عوض مایونز از خامه و شکر و یک نوع سس مخصوص دسر استفاده می کنیم و هم چنین میوه و ژله که از ژلاتین شیرین درست شده است. سالادهائی که مخصوص مهمانی است مثل سالاد آناناس، سالاد طالبی یا سالادهای دیگر که به طور مجلل می توان تزئین کرد.

 


۳) هر موقع خوراک زبان گوساله درست می کنم این قدر زشت می شود که هیچ کس تمایلی به خوردنش ندارد!
ـ بهتر است پس از پخت کامل، زبان را از دیگ خارج کرده و در دیس بگذارید همان طور که داغ است پوست آن را گرفته و گوشت زبان را برش هائی به قطر دو سانتی متر بدهیم ولی گوشت زبان را تا انتها نبرید تا قطعه های زبان از هم جدا نشود و فرم زبان از بین نرود.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

۵ توصیه آشپزی از بهترین سرآشپزهای جهان


۵ توصیه آشپزی از بهترین سرآشپزهای جهان

 

 


۵ توصیه آشپزی از بهترین سرآشپزهای جهان


 


 

جیمی اولیور یکی از شناخته شده ترین سرآشپزهای دنیاست که بینندگان تلویزیونی و خوانندگان مطبوعات به خوبی آن را می شناسند او به چند پرسش آشپزی پاسخ های جالبی داده است.


۱) چند راه برای درست کردن استیک وجود دارد؟
ـ معمولاً استیک یا بیف را سه مدل تهیه می کنند یا به مدت بسیار کم سرخ می کنند که به آن به زبان فرانسوی ”سنیان“ یعنی خونی می گویند، یا مدت سرخ کردن متوسط است یا طولانی. این که می گویم طولانی منظور چند دقیقه است نه بیشتر. دقت کنید استیک هیچ وقت نباید زیاد سرخ شود در غیر این صورت خشک می شود و زیاد مطبوع نخواهد بود. من استیک را متوسط دوست دارم یعنی تقریباً دو دقیقه برای هر طرف آن، حتی طرف دوم آن را می توانید کمتر سرخ کنید. فراموش نکنید که حرارت ماهی تابه بسیار بالاست در نتیجه مدت زیادی برای سرخ کردن نیاز نیست. مخصوصاً دقت کنید استیک آب نیندازد در غیر این صورت پخته می شود و خوب نیست.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

چگونه غذایی خوشمزه تر و سالم تر داشته باشیم؟


چگونه غذایی خوشمزه تر و سالم تر داشته باشیم؟

 

 


چگونه غذایی خوشمزه تر و سالم تر داشته باشیم؟


 


 

در این مطلب به شما ۷ تکنیک و تجربه ساده ارائه شده تا غذایی خوشمزه تر و سالم تر داشته باشید.


۱) ساقه های سفت کلم پیچ را جدا کنید و فقط برگ های نرم آن را بخورید.
خیلی راحت می توانید کلم پیچ را همراه با سایر سبزیجات در سالاد استفاده کنید یا کمی کلم پیچ خرد شده به سوپ مورد علاقه تان اضافه کنید.

 


۲) در همبرگر، کوفته، سس اسپاگتی و ماکارونی یا لازانیا، نیمی از گوشت مصرفی تان را با پروتئین سویا جایگزین کنید. ابتدا پروتئین سویا را با مایعی تشکیل شده از سس گوجه فرنگی و شیر مخلوط کنید که مزه بهتری پیدا کند و بعد آن را با مابقی گوشت تان مخلوط کنید. مطمئن باشید هیچکس تفاوت آن را نخواهد فهمید.

 


۳) به جای شیرهای معمولی، یک بار هم شیر سویا را امتحان کنید. میوه یا آبمیوه مورد علاقه خود را به همراه کمی عسل یا شیره افرا برای شیرین تر کردن آن به شیر سویا اضافه کنید و خواهید دید که در کمتر از یک دقیقه نوشیدنی فوق العاده خوشمزه و سالم خواهید داشت.

 


۴) لوبیا پخته را با کمی سس تورتیلا، مرغ، سبزیجات، سالسا و پنیر مخلوط کنید و غذایی فوق العاده خوشمزه خواهید داشت. برای خوشمزه تر کردن لوبیا چشم بلبلی هم می توانید موقع استفاده کمی سس سالسای تند به آن اضافه کنید.

 


۵) سبزیجات نرمی مثل برگ چغندر یا اسفناج وقتی پژمرده تر باشند، خوشمزه تر می شوند. آنها را با آب سرد خوب بشویید، بعد همه را در یک قابلمه بزرگ ریخته و ۳ تا ۵ دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. بعد آب آن را کامل گرفته و خرد کنید. سپس به همراه سیر خرد شده، پنیر پارمسان، زنجبیل تازه یا پیاز خرد شده سرخ کنید.

 


۶) برای بالا بردن سرعت و تسهیل استفاده می توانید از کنسرو این حبوبات استفاده کنید. فقط کافی است آن را زیر آب سرد بگیرید و قبل از اضافه کردن به غذا آن را آبگیری کنید.

 


۷) سبزیجات تلخ تر مثل کلم پیچ یا سبزیجات خردل مزه قوی تری دارند. پس به جای دور ریختن این نوع سبزیجات، آنها را ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا مزه دلپذیرتری پیدا کنند. برای آنها می توانید از چاشنی آبلیمو، سیر، فلفل قرمز، یا سس گوجه فرنگی و سرکه استفاده کنید.

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه دوست داشتی ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  دوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته دوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه زیبا

فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه زیبا

دانلود فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه ی زیبا دانلود فایل های کامل نقشه ی طرح تابلو فرش های دستباف طرح طبیعت کلبه ی زیبا   تنها سایت ارائه دهنده فایل نقشه ی طرح های تابلو فرش (قیمت نقشه ها حداقل از 50 هزار تومان تا چندین میلیون تومان در بازار با توجه به ... ...

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت  راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه،راه آهن و باند فرودگاه سال1403: -تهیه اتوماتیک و خودکار متره و برآورد،صورت وضعیت در کمترین زمان فقط با وارد کردن شماره آیتم -تهیه ریز متره -تهیه خلاصه متره -تهیه خلاصه فصول -تهیه برگه های مالی و مالی کل -اعمال اتوماتیک ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  سوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته سوم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

کتاب صوتی بسیار مفید    #روانشناسی_تصویر_ذهنی    اثر: #ماکسول_مالتز   ترجمه: مهدی قراچه داغی    کیفیت اجرا: خیلی خوب  ... ...

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

کتاب صوتی  کتاب_واپسین_گفتار ( یا عالم اوراسینا) ازاسپالدینگ_نویسنده_کتاب_معبدسکوت ... ...

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

سکس آنان كه با سكس مخالف هستند زودتر به انزال می‌رسند، زیرا ذهن منقبض آنان عجله دارد تا از شر آن خلاص شود. پژوهش‌های معاصر چیزهای بسیار تعجب‌آوری را می‌گویند، حقایق شگفت‌آور. برای نخستین بار، مسترز و جانسون Masters and Johnson در مورد آمیزش عمیق جنسی مطالعه علمی ‌انجام ... ...

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

  عنوان مبحث: سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول) همراه با پاسخ شامل: 9 جلسه تعداد صفحات: 11 سوالات و جواب ها بصورت تایپ شده با فونت استاندارد می باشد که قابلیت سرچ در زمان آزمون را دارد   سوالات ترم جدید همراه با پاسخ برای نمره 19 به بالا   فرمت: pdf ... ...

حل مسائل الکترودینامیک کلاسیک جان دیوید جکسون به صورت PDF و به زبان انگلیسی در 214 صفحه

حل مسائل الکترودینامیک کلاسیک جان دیوید جکسون به صورت PDF و به زبان انگلیسی در 214 صفحه

نگاه اجمالی الکترو مغناطیس یکی از شاخه‌های فیزیک است که مباحث مربوط به بارهای الکتریکی ساکن و متحرک ، میدانهای الکتریکی و مغناطیسی را مورد بحث قرار می‌دهد. اما در این بحث بیشتر مفاهیم فیزیکی و توصیف کیفی این پدیده‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد. و تا حد امکان از توصیف کمی این ... ...

سوالات نهاد مبحث مسائل اقتصادی و تربیتی در خانواده

سوالات نهاد مبحث مسائل اقتصادی و تربیتی در خانواده

  عنوان مبحث: سوالات نهاد مبحث مسائل اقتصادی و تربیتی در خانواده همراه با پاسخ شامل: 6 جلسه تعداد صفحات: 7 سوالات و جواب ها بصورت تایپ شده با فونت استاندارد می باشد که قابلیت سرچ در زمان آزمون را دارد   سوالات ترم جدید همراه با پاسخ برای نمره 20   فرمت: pdf ... ...

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt شامل 4 فایل پاورپوینت سلول های بنیادین به زبان ساده: 1. 33 اسلاید: تاریخچه سلول های بنیادی / تعریف سلول های بنیادی / ویژگی های سلول های بنیادی / گونه های سلول بنیادی / انواع سلول ... ...

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

عنوان پاورپوینت: پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم   فرمت: پاورپوینت pptتعداد اسلاید: 26   پوشش کامل درس همراه با پاسخ فعالیت ها پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسی   فونت ... ...

پاورپوینت بز یا سگ تفکر و سبک زندگی هفتم

پاورپوینت بز یا سگ تفکر و سبک زندگی هفتم

    عنوان: دانلود پاورپوینت بز یا سگ تفکر و سبک زندگی پایه هفتمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 21   پوشش کامل درس همراه با پاسخ فعالیت ها   پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درس     فونت های ... ...

دانلود جزوه امور مالی و حقوق ثبتی در دفاتر اسناد رسمی

دانلود جزوه امور مالی و حقوق ثبتی در دفاتر اسناد رسمی

جزوه امور مالی و حقوق عمومی و دولتی با دیدگاه کاربردی در دفاتر اسناد رسمی آماده برای دانلود مشخصات استاد: سید علیرضا طباطبایی بافقی سردفتر اسناد رسمی 3 یزد و عضو جامعه سردفتران استان یزد تعداد صفحات: 143 فرمت: پی دی اف PDF حجم: 3 مگابایت کیفیت: عالی نوع جزوه (تایپی ... ...

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf Solutions Manual for Design and Analysis of Experiments – 8th حل تمرین های کتاب طراحی و تحلیل آزمایش ویرایش 8 فصل های 2 تا 15 814 صفحه pdf ... ...

دانلود پاورپوینت چیستی انسان 2 درس 10 فلسفه یازدهم انسانی

دانلود پاورپوینت چیستی انسان 2 درس 10 فلسفه یازدهم انسانی

  عنوان پاورپوینت درسی: دانلود پاورپوینت چیستی انسان (2) درس 10 فلسفه پایه یازدهم انسانی   فرمت: پاورپوینت ppt تعداد اسلاید: 18     پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسیبکارگریی افکت ها، تصاویر و اشکال متحرک بسیار ... ...

دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080

دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080

مشخصات فايل نام فايل:دانلود 3 بک دراپ کودک تم فوتبال-کد 8082-8080 نوع فايل:بک دراپ،backdrop پسوند فايل اصلي:JPEG پسوند فايل فشرده:ZIP ابعاد:3712*5249 PIX کيفيت: 300 DPI ويژگي هاي فايل فایل اصلی(Original file) کاربري آسان جايگزين مناسب براي دکورهاي گران ... ...

پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی دوازدهم

پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی دوازدهم

عنوان پاورپوینت درسی : دانلود پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی پایه دوازدهم   فرمت: پاورپوینت ppt تعداد اسلاید: 27   شامل: متن درس و شعر، معنای روان متن درس و شعر، معنای واژگان مهم، آرایه ها، کارگاه متن پژوهی همراه با جواب، قلمرو زبانی، قلمرو ... ...

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها:‌ 43 اسلاید   تصویری از پاورپوینت: این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است. با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته ... ...

مجموعه اسکیس معماری از بناهای ایرانی

مجموعه اسکیس معماری از بناهای ایرانی

مجموعه "اسکیس معماری از بناهای ایرانی"    این مجموعه شامل 225 تصویر اسکیس و کروکی معماری از بناهای مختلف ایرانی می باشد.   ... ...

پاورپوینت درس دهم قرآن هشتم سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه

پاورپوینت درس دهم قرآن هشتم سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه

  عنوان پاورپوینت: پاورپوینت سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه درس 10 قرآن پایه هشتمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایش   تعداد اسلاید: 26       پوشش کامل درس (جلسه اول و دوم) به همراه صوت آیات   پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین ... ...

سیگنال گرفتن با هوش مصنوعی

سیگنال گرفتن با هوش مصنوعی

امروزه کمتر کسی پیدا میشود که از ارز دیجیتال و فارکس نشنیده باشد و قطعا این یک فرصت استثنایی برای ما ایرانیان است که بتوانیم درامد دلاری داشته باشیم . ولی اگر با اصول کار و تحلیل ها آشنا نباشیم ممکن است سرمایه ما از دست برود. ولی با پدیدار شدن هوش مصنوعی دیگه نیازی به یاد ... ...

دانلود جزوه الاستیسیته اصغری شریف

دانلود جزوه الاستیسیته اصغری شریف

جزوه معتبر درس الاستیسیته آماده برای دانلود مشخصات دانشگاه: صنعتی شریف استاد: دکتر محسن اصغری تعداد صفحات: 90 فرمت: پی دی اف PDF کیفیت: خوب حجم: 20.6 مگابایت نوع جزوه (تایپی یا دست نویس): دست نویس ... ...

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین این محصول قابل ویرایش با فرمت pptx در 44 اسلاید آماده و قابل ارایه می باشد. در صورت شخصی سازی میتونین به واتس آپ شماره ای که زیر درج شده پیام بدین واستون اوکی میکنیم مزایای استفاده از ... ...

راهنمای جامع اسیدهای چرب و سلامتی: گامی بلند در مسیر انتخابی آگاهانه و تغذیه ای سالم!

راهنمای جامع اسیدهای چرب و سلامتی: گامی بلند در مسیر انتخابی آگاهانه و تغذیه ای سالم!

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز اسیدهای چرب قدم بگذارید، انواع مختلف آنها را بشناسید، با خواص و فواید بی نظیر آنها برای سلامتی آشنا شوید و با انتخابی آگاهانه در رژیم غذایی خود، طعم شیرین سلامتی و شادابی را بچشید!   اسیدهای چرب، یکی از اجزای اصلی چربی ها هستند که ... ...

تحقیق و راهنمای جامع زبان چینی

تحقیق و راهنمای جامع زبان چینی

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز زبان چینی قدم بگذارید، الفبا و گرامر این زبان را به طور کامل بیاموزید، با واژگان و اصطلاحات رایج آشنا شوید و با تسلط بر زبان چینی، دروازه های جدیدی را به سوی فرصت ها و تجربیات نو بگشایید!   زبان چینی، پرکاربردترین زبان دنیا با ... ...

راهنمای جامع پیشگیری و درمان چروک صورت

راهنمای جامع پیشگیری و درمان چروک صورت

با این راهنمای جامع، به رازهای جوانی و شادابی پوست پی ببرید، علل ایجاد چروک صورت را به طور کامل بشناسید، با روش های پیشگیری و درمان اصولی، از شر چروک ها رها شوید و طعم شیرین داشتن پوستی جوان و درخشان را بچشید!   چروک صورت، یکی از علائم طبیعی افزایش سن است که می تواند تحت ... ...



تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد