تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

آشنایی با خواص خوراکی ها - مطالب و مقالات آموزشی


اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

دسته بندی سایت

پر فروش ترین های فورکیا


پر بازدید ترین های فورکیا

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 22
  • بازدید دیروز : 31
  • بازدید کل : 345767

چگونگی سفید شدن برنج


چگونگی سفید شدن برنج:
وقتی برنج را خیس می کنید، نمک اضافه نکنید، بلکه آب را بگذارید بجوشد، سپس کمی آب سرداضافه و بعد نمک اضافه کنید. آن گاه مدتی صبرکرده برنج را در آن ریخته و سپس آبکش نمایید. همچنین می توانید کمی آب نارنج به آن اضافه کرده و سپس آبکش نمایید.

 


● نگهداری از برنج :
۱) هرگز برنج را در مقابل نور آفتاب قرار ندهید بلکه آن را در جای خشک نگهداری کنید.
۲) برای اینکه برنج شما به مدت طولانی سالم بماند، آن را با مقداری نمک مخلوط کرده ونگهداری کنید.
۳) بهتر است برای برخورداری از ویتامینB که در برنج وجود دارد، سبوس آن را تهیه کرده و بصورت پودر درآورده و در غذاهایتان از آن استفاده کنید.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

کته بهتر است یا پلو؟:


کته بهتر است یا پلو؟:
عده ای کته را قوی تر و مفیدتر می دانند و معتقدند که در پلو ویتامین های برنج در آب حل شده و به خارج ریخته می شود. عده ای هم کته را غذایی سنگین و دیر هضم می دانند، البته خاصیت ضدویتامینB که در قسمت داخلی برنج وجود دارد، در کته بیشتر محسوس است و در پلوهای صاف شده کمتر می باشد و از این رو کته را حتما بایستی با ماست و پیاز خورد ولی چنانچه برنج را با پوست یا سبوس آن بپزید، این ضرر را ندارد. در هر حال برنج سفید کرده ، چون اساسا ویتامین ندارد، پلوی آن بهتر از کته می باشد زیرا وقتی ویتامین هارا دور ریختیم ، بهتر است که ضدویتامین را هم دور بریزیم ، ولی اگر برنج با چلتوک یا پوست آن بود آن را کته نمایید و نگذارید ویتامین های آن دور ریخته شود.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

کته بهتر است یا پلو؟-در باره برنج


کته بهتر است یا پلو؟-در باره برنج کته بهتر است یا پلو؟-در باره برنج «برنج » مانند گندم از دو قسمت تشکیل شده است. قسمت خارجی ، «چلتوک » نام دارد و قسمت داخلی مواد نشاسته ای می باشد. قسمت خارجی دارای ویتامین هایB به مقدار زیاد است ، ولی قسمت داخلی ، ویتامینB ندارد، بلکه دارای ماده ای است که ویتامینB را رسوب می دهد و از بین می برد. بنابراین بهتر است که برنج با پوست آن خورده شود، زیرا سبوس یا پوست برنج از لحاظ غذایی بسیار با ارزش بوده و مهم ترین اثر آن اینست که از سفیدی مو و ریزش آن جلوگیری می کند. خوب است پوست برنج را در کمی آب بجوشانید و آن را صاف کرده و با هر غذایی که دوست دارید مصرف کنید. می توانید به آن کمی آب لیمو اضافه کنید و در موقع خوردن برنج استفاده کنید تا تمام ویتامین های آن را دریافت کنید.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

نکات لازم برای طبخ پلو و چلو


نکات لازم برای طبخ پلو و چلو
یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی پلو و چلو است که باید در پخت آن دقت زیادی به کار برد.
اولین نکته مهم، تهیه و انتخاب برنج خوب است، خصوصیاتی که باید یک برنج خوب و مرغوب داشته باشد خوش عطر، بدون خرده، باریک، بلند یکدست و رنگ آن کمی زرد و زیر دندان سفت و محکم باشد. شکننده هم نباشد. مسلما این نوع برنج گران تر بوده ولی ارزش کار پخت را می افزاید.

 

 
 
 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

نکاتی برای طبخ خورش ها(خورشت ها), پلو و چلو


نکاتی برای طبخ خورش ها(خورشت ها), پلو و چلو

 

 


نکاتی برای طبخ خورش ها(خورشت ها), پلو و چلو


 


 

● نکاتی برای طبخ خورش ها
۱) ابتدا گوشت خورش را کمی سرخ می کنیم تا در موقع پختن کف نکند، چون کف در اثر جوشیدن، باعث بدرنگ شدن خورش می گردد.


۲) خورش باید با حرارت ملایم پخته شود، ضمنا کم آب و جاافتاده باشد.


۳ ) انواع سبزی ها را باید بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنیم.


۴) خورش را نباید زیاد هم بزنیم، چون باعث له شدن مواد درون آن می شود.


۵) پیاز خورش را طوری خلال کنید که همه به یک اندازه باشد تا در موقع سرخ کردن، همه یکدست طلایی شود. برای خوشرنگ تر شدن پیاز داغ می توانید، کمی زردچوبه اضافه کنید.


۶ ) نمک و ترشی خورش را در آخر طبخ اضافه کنید. مقدار ترشی و چاشنی را می توان به میل و ذائقه کم و زیاد کرد.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

سینی را در قسمت وسط فر قرار دهید.


سینی را در قسمت وسط فر قرار دهید.


▪ اگر در قسمت پایین کلوچه ها می سوزد یا سینی را در قسمت بالاتری قرار دهید یا این که سینی خالی را زیر سینی حاوی خمیر کلوچه قرار دهید.


▪ برای گردش صحیح حرارت در فر، کناره های سینی را به اندازه یک کلوچه خالی بگذارید.


▪ قهوه ای شدن کلوچه های ردیف پشت یعنی این که حرارت قسمت عقب فر بیشتر از جلو است. در نتیجه در اواسط پخت سینی را بچرخانید.


▪ برای پیش گیری از پخت بیش از حد به زمان پخت تعیین شده در دستور پخت دقت کنید.


▪ اصولا کلوچه ها نباید کاملا پخته شود. در حالی که هنوز کمی نرم است از فر خارج کنید تا روند پخت روی سینی یا قالب داغ ادامه پیدا کند.


▪ پس از خارج کردن کلوچه از فر، آن ها را کنار هم و نه روی هم، روی سینی پنجره ای بچینید تا خمیر نشود.


▪ قبل از پخت سری جدید کلوچه ها، سینی را خنک و کاغذ آن را عوض کنید. سینی داغ باعث بدشکل شدن کلوچه ها خواهد شد.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

چگونه کلوچه خوشمزه و خوب بپزیم؟


چگونه کلوچه خوشمزه و خوب بپزیم؟

 

 


چگونه کلوچه خوشمزه و خوب بپزیم؟


 


 

پخت کلوچه نسبتا آسان است اما رعایت چند نکته که در این مطلب به نقل از سایت «Cooking» آمده، می تواند مفید باشد.


▪ برای پختن خوشمزه ترین کلوچه از مرغوب ترین مواد استفاده کنید.


▪ همیشه از بزرگ ترین اندازه تخم مرغ، کره و مغز بدون نمک و عصاره خالص وانیل یا بادام استفاده کنید.


▪ راز خوشمزه بودن کلوچه، ترکیب صحیح مواد مصرفی است.


▪ آرد را با قاشق در پیمانه بریزید و با چاقو سطح آن را صاف و تنها در صورتی که در دستور پخت آمده، آرد را الک کنید.


▪ خمیر کلوچه را در یخچال قرار دهید و چند دقیقه قبل از باز کردن با وردنه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود.


▪ بین هر کلوچه حدود ۵ سانتی متر فاصله بگذارید تا به هنگام پخت به هم نچسبند.


▪ زمان پخت را بر حسب نوع کلوچه ای که دوست دارید تنظیم کنید؛ کلوچه های نرم در اثر پخت کوتاه مدت و ترد در اثر پخت طولانی مدت به دست می آید.


▪ قبل از تزئین، بگذارید کلوچه ها کاملا سرد شود.


▪ قبل از پخت از آماده بودن مواد کلوچه مطمئن شوید. اگر شل شده در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد یا این که کمی آرد به آن اضافه کنید.


▪ کلوچه ها باید هم اندازه و به یک ضخامت باشد.


▪ در صورتی که در دستور پخت آمده، کاغذ روغنی را با روغن چرب کنید و نه کره ،چرب شدن بیش از حد باعث پخش شدن و نازک یا سفت شدن کناره های کلوچه می شود.


▪ از کاغذ روغنی های براق استفاده کنید. ورق های تیره حرارت را سریع تر جذب می کند و می تواند سبب سوختگی کلوچه شود.


▪ سینی که خمیر شیرینی روی آن قرار می دهید، نباید لبه داشته باشد در صورت لبه داشتن سینی را چپه و از پشت آن برای پخت شیرینی استفاده کنید.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

چرا خمیر سمبوسه -پیراشکی-روغن زیادی به خودش می گیرد؟ 1


فراموش نکنید که هر چه موادغذایی بیشتر حرارت ببینند، متحمل ضرر بیشتری خواهید شد. طی فرآیند سرخ کردن، بافت موادغذایی تغییر شکل یافته و ترکیب های قند و پروتئین موجود در آنها می سوزد. درواقع در این مرحله هم قندها و هم پروتئین ها طی واکنش های میلارد و قهوه ای شدن آنزیمی باعث به وجود آمدن ترکیب آکریلامیدی می شوند که زیانبار بودن آن برای بدن به اثبات رسیده است. اگر فرآیند کاراملیزه شدن هم به مدت طولانی انجام شود منجر به تغییر رنگ طلایی خمیر به قهوه ای و سپس قهوه ای تیره مایل به سیاه خواهد شد.

 


البته در کباب کردن طولانی مدت موادغذایی هم این مساله صدق می کند. توجه داشته باشید که هر چه رنگ خمیر تیره تر شود، ترکیب های مضرتری تولید خواهد شد. در ضمن استفاده از خمیرهای آماده برای درست کردن این دسته از غذاها اشکالی ندارد. فقط تا زمان مصرف بهتر است که آنها را در فریزر در حالت انجماد نگه دارید. به تاریخ انقضای درج شده روی بسته آنها توجه کنید و برای یخ زدایی سریع تر آنها را در مایکروویو بگذارید.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

چرا خمیر سمبوسه -پیراشکی-روغن زیادی به خودش می گیرد؟


چرا خمیر سمبوسه -پیراشکی-روغن زیادی به خودش می گیرد؟

 

 


چرا خمیر سمبوسه -پیراشکی-روغن زیادی به خودش می گیرد؟


 


 

بسیاری از مردم در سراسر دنیا به خوردن غذاهایی که با استفاده از روغن داغ تهیه می شوند، علاقه زیادی دارند. تحقیقات نشان داده اند که ۲ عامل مهم در جذب افراد به استفاده از این شیوه بحث تهیه غذا دخالت دارد؛ اول اینکه ترد هستند و دوم طعم و مزه دوست داشتنی پیدا می کنند...

 


اما نباید فراموش کرد هر نوع ماده غذایی ای که نیاز به سرخ کردن داشته باشد، روغن بسیاری را جذب می کند. به طور مثال سبزیجاتی مانند کدو، بادمجان، سیب زمینی و... حین سرخ شدن روغن مصرفی را جذب خود می کنند، درست مانند خمیر این گروه از غذاها. به دلیل اینکه بافت این موادغذایی اسفنجی است و روغن، جذب خلل و فرج آنها می شود.

 


به طور کلی خاصیت انواع خمیرها جذب روغن بالاست. متاسفانه برای کاهش جذب روغن اضافی نمی توان کار خاصی انجام داد مگر اینکه از روغن کمتری برای سرخ کردن مصرف کرده یا ماهی تابه های مخصوصی که قادر به سرخ کردن بدون روغن هستند را استفاده کنید. البته می توان سمبوسه یا پیراشکی های خانگی را در فر نیز پخت. نباید فراموش کرد که مدت زمان سرخ کردن این غذاها می تواند کوتاه و با حرارت کم باشد درست تا مرحله ای که خمیر به رنگ طلایی درآید.

 


بعد از تهیه سمبوسه نیز بهتر است بلافاصله آن را بخورید. البته می توان به مدت یک یا دو روز آنها را در یخچال نگه داشت اما اگر قصد دارید به مدت طولانی تری آنها را نگه دارید از فریزر استفاده و موقع مصرف به وسیله مایکروویو آن را یخ زدایی کنید.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

چگونه بهترین مربا را بپزیم؟


چگونه بهترین مربا را بپزیم؟

 

 


چگونه بهترین مربا را بپزیم؟


 


 

۱) برای دریافت نتیجه بهتر به هنگام پختن غذا و رسیدن به قوام بیشتر، مربا را به جای پختن در ظروف استیل یا فلزی درون ظروف لعابی بپزید.

 


۲) برای خوش رنگ شدن مربای سیب و هویج می توانید از مقدار اندکی زعفران یا رنگ آن استفاده کنید. این کار عطر مربا را نیز بسیار دل انگیز می کند.

 


۳) برای پیشگیری از کپک زدن مربا قبل از آن که مربا را درون ظرف بریزید، ظرف و در آن را به خوبی در آب جوش بجوشانید.

 


۴) برای از بین بردن شکرک مربا بهتر است آن را با مقداری آب و آبلیموی تازه دوباره بجوشانید تا شکرک آن به طور کامل از بین رود. متناسب با حجم مربا از یک تا ۲ لیوان آب و یک تا ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید.

 


۵) یکی از راه ها برای فهمیدن آن که مربا به اندازه کافی قوام یافته یا نه آن است که یک قطره از آن را درون یک لیوان آب بیندازید. اگر مربا از هم باز شد و به ته لیوان نرفت این امر نشان دهنده آن است که هنوز قوام نیافته است.

 


۶) استفاده از چوب دارچین و هل نیز می تواند به خوش عطر کردن مربا کمک کند. دقت داشته باشید که از میزان اندکی از این مواد باید برای طبخ مربا استفاده کرد و پس از طبخ، چوب دارچین و دانه هل را از درون مربا خارج کنید.

 


۷) گاهی به هنگام پختن مربا سطح آن از کف پر می شود، برای پیشگیری از این امر یک قطعه بسیار کوچک کره داخل ظرف بیندازید تا از بروز کف پیشگیری شود.

 


۸) اگر پس از مدتی مربای شما درون ظرف کپک زد، با کمک یک قاشق بخش کپک زده و بخشی از مربا را از آن جدا کرده و دوباره مربا را درون آب بجوشانید.

 


۹) پس از ریختن مربا درون ظرف حتما به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه شیشه محتوی مربا را درون آب جوش جوشانیده و پس از سرد شدن درون یخچال قرار دهید.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

ترفندهای سرعت در آشپزی


  • ترفندهای سرعت در آشپزی

     

     


    ترفندهای سرعت در آشپزی


     


     

    اگر می خواهید به یک آشپز با سرعت عمل بالا تبدیل شوید، این نکات را رعایت کنید:


    ۱) چند تخته آشپزی داشته باشید. به جای خرد کردن یک ماده غذایی، شستن تخته و خرد کردن ماده غذایی دیگر بهتر است از دو تخته آشپزی استفاده کنید. برای گوشت قرمز، مرغ و ماهی از یک تخته و برای سبزیجات از تخته دیگری استفاده کنید. با این کار هم سرعت آشپزی تان بالا می رود، هم از انتقال آلودگی پیشگیری می کنید. این نکته را درباره چاقو هم رعایت کنید.

     


    ۲) یک چاقوتیزکن در آشپزخانه داشته باشید و چاقوها را همیشه تیز نگه دارید. چاقوهای تیز و برنده سرعت عمل شما را در آشپزی بیشتر می کنند.


    ۳) قبل از شروع آشپزی، مواد اولیه را آماده کنید. با این کار، سرعت عمل تان در آشپزی بیشتر می شود.


    ۴) غذاهای منجمد را برای یخ زدایی زودتر از فریزر بیرون بگذارید و در یخچال قرار دهید.


    ۵) از وسایل مخصوص خرد کردن مواد غذایی مختلف و سبزیجات متنوع استفاده کنید؛ مثلا استفاده از وسیله کوچکی که تخم مرغ آب پز و سیب زمینی پخته را به برش ها ی نازک تقسیم می کند، موجب می شود وقت کمتری برای خرد کردن این مواد غذایی صرف کنید. استفاده از رول ها ی کوچک سیر خرد کن هم سرعت تان را در خرد کردن سیر بیشتر می کند و هم موجب می شود دست تان بوی سیر نگیرد.


    ۶) همزن، قاشق، ملاقه و کفگیر هایی در اندازه ها ی مختلف داشته باشید. قیچی و پیمانه های آشپزی هم می توانند در آشپزخانه به کمک تان بیایند.


    ۷) برای ریختن روغن در ماهیتابه از ظروف کوچک اسپری کننده استفاده کنید. این کار موجب می شود هر بار زمان کمتری را برای باز و بسته کردن درب ظرف روغن صرف کنید و در ضمن روغن کمتری برای پخت غذا استفاده کنید.


    ۸) از لوازم آشپزخانه سبک و راحت و خوش دست که اصول ارگونومی در طراحی آنها رعایت شده، استفاده کنید. این موضوع در بالا بردن سرعت کارتان بسیار موثر است.


    ۹) حبوبات اگر از شب قبل در آب خیس بخورند، زودتر می پزند. در صورت استفاده از حبوبات، بهتر است آنها را از شب قبل خیس کنید.


    ۱۰) رب، آب لیمو، آب غوره و نمک را در مراحل آخر پخت به غذا اضافه کنید. افزودن این مواد و اسیدی کردن محیط غذا، زمان پخت گوشت را بیشتر می کند.


    ۱۱) برای پخت غذا از ظروف بزرگ استفاده کنید. با این کار، سطح بیشتری گرم می شود و غذا زودتر می پزد.

     

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

توصیه ها


توصیه ها
▪ هنگام خشک کردن سبزی ها در هوای آزاد آفتابی احتمال دارد که لارو حشرات یا برخی باکتری های فاسدکننده در سطح سبزی ها قرار گرفته باشند. برای این که قدرت تاثیر تخریبی این میکروب ها را کاهش دهید ماده غذایی خشک شده را در کیسه های پلاستیک بسته بندی کرده و محصول را برای حداقل ۴۸ ساعت در فریزر قرار دهید. سپس آن را برای نگهداری دایمی از فریزر خارج و در جای خشک نگهداری کنید.

 


▪ از خشک کردن سبزی در مایکروویو اجتناب کنید، چراکه انرژی گرمایی این نوع فرها سبب پخته شدن و افت ارزش تغذیه ای محصول می شود.

 


▪ برای حفظ کیفیت محصول آن را درون ظروف شیشه ای یا پلاستیکی ریخته و در یک جای خنک، خشک و کم نور قرار دهید. در این روش محصول خشک شده برای ۶ ماه تا یک سال قابل نگهداری خواهد بود. اما برای ماندگاری طولانی تر می توانید محصول را خوب بسته بندی کرده و در یخچال و فریزر نگهداری کنید. البته این را بدانید در صورتی که محصول به مدت بیشتری نگهداری شود رنگ، طعم، رایحه و ویتامین های آن شروع به افت خواهد کرد.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

چگونه سبزی ها را برای آشپزی خشک کنیم؟


چگونه سبزی ها را برای آشپزی خشک کنیم؟

 

 


چگونه سبزی ها را برای آشپزی خشک کنیم؟


 


 

این روزها وقتی برای خرید سبزی به بازار تره بار سری می زنیم خانم های باسلیقه ای را می بینیم که در حال خرید حجم زیادی از سبزی هایی چون نعنا، جعفری، شوید و... برای خشک کردن و ذخیره آن برای مصرف یک سال خانواده هستند. مناسب ترین روش خشک کردن سبزی ها کدام است؟ آیا ممکن است خشک کردن از ارزش تغذیه ای محصول بکاهد؟

 


خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. برای خشک کردن سبزی ها، بهترین و تازه ترین نوع آنها را انتخاب کنید. سعی کنید بعداز خرید به سرعت سبزی را آماده و خشک کنید. ابتدا آنها را کاملا بشویید و اگر تعدادی از آنها به کپک آلوده شده و پوسیده و زردرنگ شده جدا کنید. سبزی های نامرغوب و کپک زده می توانند کیفیت محصول خشک شده را بشدت کاهش دهند. اغلب در روش خانگی سبزی ها را در آفتاب خشک می کنند.

 


مدت زمان خشک کردن در آفتاب قابل پیش بینی نیست ولی بهترین دما برای خشک کردن سبزی ها روزهایی از تابستان است که دما بالای ۳۶ درجه سانتی گراد باشد. اگر دما خیلی پایین یا رطوبت خیلی زیاد باشد قبل از این که محصول خشک شود کپک زدگی رخ خواهد داد. اگر هم محصول به مدت طولانی در مجاورت نور خورشید قرار گیرد زردرنگ شده و افت تغذیه ای پیدا خواهد کرد، اما چه عواملی نشان دهنده پایان مرحله خشک کردن سبزی هاست؟ وقتی ساقه سبزی ها بافت سفت و نسبتا چرمی پیدا کنند و در لبه های برگ های آنها حالت تیزی و نازکی ظاهر شود یا برگ ها به دور خود بپیچند یا بافت آنها ترد و شکننده شود به صورتی که اگر برگ ها را بین انگشتان بفشاریم خرد شوند نشان دهنده پایان مرحله خشک شدن است.

 


معمولا سبزی های خشک شده منبع خوبی از نظر فیبر و املاح معدنی هستند ولی درصدی از ویتامین ها خصوصا ویتامین C و A و همچنین برخی از آنتی اکسیدان های خود را در حین خشک شدن از دست می دهند. البته عواملی نظیر نور، ماندگاری طولانی و شرایط بسته بندی و نگهداری هم می تواند به تخریب ویتامین ها بینجامد. در ضمن فراموش نکنید که سبزی های خشک در حین پخت در مقایسه با سبزی های تازه مقدار بیشتری از املاح معدنی خود را از دست خواهند داد. بنابراین گوشزد می کنیم در صورتی که در طول سال امکان دسترسی به سبزی های تازه یا فصلی را داشتید آنها را جایگزین سبزی های خشک کنید.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

استفاده از کره


استفاده از کره
استفاده از کره طبیعی به دلیل مزه خاص آن طعم غذا را بهبود می بخشد، این در حالی است که امروزه معمولاً کره گیاهی یا مارگارین جایگزین کره طبیعی شده است.

 


▪ بافت غذا
استفاده از مواد غذایی با بافت های مختلف در تهیه غذا، آن را خوش طعم تر خواهد کرد. برای مثال ترد بودن پوست مرغ سوخاری و تضاد آن با گوشت نرم داخل آن، مرغ را لذیذتر خواهد کرد.
برای دستیابی به این هدف باید سعی شود تا بافت های مختلف در تهیه غذا مورد استفاده قرار بگیرند برای مثال خرد کردن کرفس در پوره سیب زمینی، استفاده از خرده های نان سرخ شده روی ماکارونی و... بر طعم غذا می افزاید.

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

ترشی غذا


ترشی غذا
گاهی حتی با وجود مناسب بودن سطح نمک در غذا، غذا طعم مطلوبی ندارد. باید دقت داشت که آیا میزان ترشی غذا مطلوب است یا باید با افزودن آبلیمو و یا مقداری سرکه طعم آن را بهبود بخشید. افزودن آبلیمو به غذا نه تنها طعم آن را بهتر می کند، بلکه به ایجاد تعادل دو طعم بین شیرین و ترش نیز کمک می کند. علاوه بر این در افرادی که در برنامه غذایی خود از نمک استفاده نمی کنند استفاده از آب لیمو یا سرکه جایگزین های مناسبی برای نمک خواهند بود.

 


استفاده از کره
استفاده از کره طبیعی به دلیل مزه خاص آن طعم غذا را بهبود می بخشد، این در حالی است که امروزه معمولاً کره گیاهی یا مارگارین جایگزین کره طبیعی شده است.

 

انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۴

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه دوست داشتی ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما ویژه دهه کرامت سال 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  سوم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته سوم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

مجموعه 2 عددی طرح معرق خانه

مجموعه 2 عددی طرح معرق خانه

مجموعه 2 عددی طرح معرق خانه شامل 2 طرح معرق خانه: 1.طرح معرق خانه ویلا سلطنتی 2.طرح معرق خانه گوتیک   دارای راهنمای اسمبل قطعات ابتدا نقشه ها را چاپ کرده و سپس به روی تخته انتقال داده و برش زده و با توجه به شماره گذاری قطعات و همچنین شکل کامل شده آن ، آنها را به هم ... ...

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت  راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه و باند سال1403

برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه،راه آهن و باند فرودگاه سال1403: -تهیه اتوماتیک و خودکار متره و برآورد،صورت وضعیت در کمترین زمان فقط با وارد کردن شماره آیتم -تهیه ریز متره -تهیه خلاصه متره -تهیه خلاصه فصول -تهیه برگه های مالی و مالی کل -اعمال اتوماتیک ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  دوم  اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته دوم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول)

  عنوان مبحث: سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول) همراه با پاسخ شامل: 9 جلسه تعداد صفحات: 11 سوالات و جواب ها بصورت تایپ شده با فونت استاندارد می باشد که قابلیت سرچ در زمان آزمون را دارد   سوالات ترم جدید همراه با پاسخ برای نمره 19 به بالا   فرمت: pdf ... ...

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

دانلود کتاب صوتی روانشناسی تصویر ذهنی ماکسول مالتز

کتاب صوتی بسیار مفید    #روانشناسی_تصویر_ذهنی    اثر: #ماکسول_مالتز   ترجمه: مهدی قراچه داغی    کیفیت اجرا: خیلی خوب  ... ...

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

دانلود کتاب صوتی واپسین گفتار اسپالدینگ

کتاب صوتی  کتاب_واپسین_گفتار ( یا عالم اوراسینا) ازاسپالدینگ_نویسنده_کتاب_معبدسکوت ... ...

پاورپوینت اثرات روانی خنده درمانی

پاورپوینت اثرات روانی خنده درمانی

عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت اثرات روانی خنده درمانی فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 20پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:مقدمهخنده درمانی چیستاهمیت لبخندآثار مثبت خندیدنفواید جسمانی خنده و... ... ...

پاورپوینت کامل فصل سوم ریاضی چهارم ضرب و تقسیم(همراه با حل تمارین)

پاورپوینت کامل فصل سوم ریاضی چهارم ضرب و تقسیم(همراه با حل تمارین)

پاورپوینت کامل فصل سوم ریاضی چهارم ضرب و تقسیم(همراه با حل تمارین) این محصول قابل ویرایش با فرمت pptx در 68 اسلاید آماده و قابل ارایه می باشد. در صورت شخصی سازی میتونین به واتس آپ شماره ای که زیر درج شده پیام بدین واستون اوکی میکنیم   مزایای استفاده از ... ...

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

دانلود رایگان کتاب صوتی از سکس تا فراآگاهی

سکس آنان كه با سكس مخالف هستند زودتر به انزال می‌رسند، زیرا ذهن منقبض آنان عجله دارد تا از شر آن خلاص شود. پژوهش‌های معاصر چیزهای بسیار تعجب‌آوری را می‌گویند، حقایق شگفت‌آور. برای نخستین بار، مسترز و جانسون Masters and Johnson در مورد آمیزش عمیق جنسی مطالعه علمی ‌انجام ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  چهارم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته چهارم اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

کیس اختلال دوقطبی - مصاحبه با بیمار دو قطبی  - نمونه مصاحبه با بیمار دوقطبی

کیس اختلال دوقطبی - مصاحبه با بیمار دو قطبی - نمونه مصاحبه با بیمار دوقطبی

تعداد صفحات: 11 نوع فایل: WORD   + فایل هدیه: نمونه مصاحبه تشخیصی افسردگی و اعتیاد (8صفحه)   فهرست مطالب: شرح حال (مشخصات، علت ارجاع، شکایت عمده، مشکلات موجود و ...) معاینه وضعیت روانی تشخیص مصاحبه   بخشی از متن فایل: م: خوابت چطوره؟ ب: زیاد خوب نیست، اگار ... ...

پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن

پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن

عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 27پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:مقدمهکیست تخمدان هموراژیک چیستانواع کیست هموراژیککیست‌های فولیکولارکیست‌های لوتئالعلائم کیست هموراژیک علت کیست هموراژیک عوارض کیست ... ...

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt شامل 4 فایل پاورپوینت سلول های بنیادین به زبان ساده: 1. 33 اسلاید: تاریخچه سلول های بنیادی / تعریف سلول های بنیادی / ویژگی های سلول های بنیادی / گونه های سلول بنیادی / انواع سلول ... ...

پاورپوینت بازسازی ویرانه ها درس 22 مطالعات اجتماعی پنجم

پاورپوینت بازسازی ویرانه ها درس 22 مطالعات اجتماعی پنجم

  عنوان پاورپوینت درسی: دانلود پاورپوینت بازسازی ویرانه ها درس 22 مطالعات اجتماعی پایه پنجم فرمت: پاورپوینت ppt   تعداد اسلاید: 19   پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسیبکارگریی افکت ها، تصاویر و اشکال متحرک بسیار ... ...

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

عنوان پاورپوینت: پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم   فرمت: پاورپوینت pptتعداد اسلاید: 26   پوشش کامل درس همراه با پاسخ فعالیت ها پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسی   فونت ... ...

مجموعه 4 عددی طرح معرق جنگنده

مجموعه 4 عددی طرح معرق جنگنده

دانلود مجموعه 4 عددی طرح جنگنده  شامل 4 طرح معرق جنگنده :  1. طرح معرق جنگنده تایفون 2.طرح معرق جنگنده چند منظوره 3.طرح معرق جنگنده حامل 4.طرح معرق جنگنده هریر   دارای راهنمای اسمبل قطعات ابتدا نقشه ها را چاپ کرده و سپس به روی تخته انتقال داده و برش زده و با توجه به ... ...

قالب آماده رنگی پلاک خودرو word

قالب آماده رنگی پلاک خودرو word

قالب آماده رنگی پلاک خودرو word مناسب برای چاپ روی برگه A3 ... ...

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf

دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf Solutions Manual for Design and Analysis of Experiments – 8th حل تمرین های کتاب طراحی و تحلیل آزمایش ویرایش 8 فصل های 2 تا 15 814 صفحه pdf ... ...

پاورپوینت درس هجدهم کارگاه کارآفرینی و تولید پایه دهم تعیین نوع کسب و کار

پاورپوینت درس هجدهم کارگاه کارآفرینی و تولید پایه دهم تعیین نوع کسب و کار

                نوع فایل: power point فرمت فایل: ppt and pptx قابل ویرایش 12 اسلاید   قسمتی از متن پاورپوینت: بخش 18 تعیین نوع کسب و کار کسب و کاربه تمامی فعالیت های تولیدی، خدماتی، خرید و فروش کالا ها با هدف سودآوری، کسب و کار گویند. فروش و انتقال کالا ها و ... ...

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها:‌ 43 اسلاید   تصویری از پاورپوینت: این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است. با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته ... ...

دانلود حل المسائل کتاب انتقال حرارت هدایتی دیوید هان و نجاتی اوزیشیک David Hahn

دانلود حل المسائل کتاب انتقال حرارت هدایتی دیوید هان و نجاتی اوزیشیک David Hahn

دانلود حل المسائل کتاب انتقال حرارت هدایتی دیوید هان و نجاتی اوزیشیک David Hahn   تعداد صفحات : 574 فرمت: PDF + دستنویس زبان: لاتین ویرایش: سوم عنوان لاتین: Heat Conduction نویسندگان: دیوید هان و نجاتی اوزیشیک David Hahn - Necati Ozisik   این حل المسائل، کل فصل های ... ...

طرح  معرق کشتی هانسیاتیک

طرح معرق کشتی هانسیاتیک

طرح معرق کشتی هانسیاتیک  دارای راهنمای اسمبل قطعات ابتدا نقشه ها را چاپ کرده و سپس به روی تخته انتقال داده و برش زده و با توجه به شماره گذاری قطعات و همچنین شکل کامل شده آن ، آنها را به هم وصل کنید. در دو فرمت : jpg و PDF تعداد صفحه :4 عدد   ... ...

حل المسائل کتاب معادلات دیفرانسیل و مسائل مقدار مرزی دیپریما و بویس ویرایش نهم William Boyce

حل المسائل کتاب معادلات دیفرانسیل و مسائل مقدار مرزی دیپریما و بویس ویرایش نهم William Boyce

حل المسائل کتاب معادلات دیفرانسیل و مسائل مقدار مرزی دیپریما و بویس ویرایش نهم William Boyce   تعداد صفحات: 752 فرمت: PDF زبان: لاتین ویرایش: نهم عنوان لاتین: Elementary Differential Equations and Boundary Value نویسندگان: ریچارد دیپریما و ویلیام بویس  William Boyce, ... ...

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان تئوری رفتار مصرف کننده در اقتصاد در 112 اسلاید

پاورپوینت کامل و جامع با عنوان تئوری رفتار مصرف کننده در اقتصاد در 112 اسلاید

اقتصاد یا ترازمان به یک نظام اقتصادی در یک یا چند منطقه جغرافیایی یا سیاسی خاص اطلاق می‌شود و در برگیرنده تولید، توزیع یا تجارت و مصرف کالاها و خدمات در آن منطقه یا کشور می‌باشد. یک اقتصاد مجموع کل ارزش معاملات میان فعالان اقتصادی نظیر افراد، گروه‌ها، سازمان‌ها و حتی ... ...

پاورپوینت درس دهم قرآن هشتم سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه

پاورپوینت درس دهم قرآن هشتم سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه

  عنوان پاورپوینت: پاورپوینت سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه درس 10 قرآن پایه هشتمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایش   تعداد اسلاید: 26       پوشش کامل درس (جلسه اول و دوم) به همراه صوت آیات   پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای   منطبق با آخرین ... ...



تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد